Wkedk

Hvordan man har en interessant liv

Er dit liv ikke helt spændende nok? Tror du, det kan have mere pizzazz? Hvis dit svar er et rungende ja, så læs denne artikel!

Steps

Hvordan man har en interessant liv. Komme ud i verden mere.
Hvordan man har en interessant liv. Komme ud i verden mere.
 1. 1
  Komme ud i verden mere. Du kan ikke rigtig have en meget aktiv eller interessant liv, hvis du bo inde at se tv (eller læsning internet wikis) hele dagen.
 2. 2
  Prøve nye ting. Hvad enten det er at spille et nyt spil på arcade, eller frivilligt arbejde for en organisation, vil noget nyt åbne dine øjne og vise dig nye perspektiver i livet.
 3. 3
  Mød nye mennesker og være opmærksomme på, hvad der er vigtigt for dem. Lære om andre er sikker på at åbne op for nye muligheder, som vil gøre dit liv mere spændende.
 4. 4
  Hvis du er i øjeblikket i skolen, så prøv en anden form for skole. Prøv at gøre online skole eller homeschool at finde noget mere dynamisk og interessant for dig.
 5. 5
  Få en ven, der har en interessant liv. De kan levere de ideer, og du kan deltage i det sjove.
 6. 6
  Give nogle tanker om, hvad der gør dig mest begejstret livet. Målret dine energier til at lære mere om hvad det kunne være. Grave lige ind og beslutter at udvikle nogle færdigheder omkring din lidenskab. Den dybere du dykker ned i noget, jo mere vidende og interessant du vil være.
 7. 7
  Rejse! Overvej et krydstogt til Caribien, en backpacking tur i hele Europa eller en stigning på Kilimanjaro. Men hvis disse synes bare en smule uden for rækkevidde i øjeblikket, en eftermiddag udflugt til museet, eller din lokale zoo kan være inspirerende også!
 8. 8
  Ændre dit perspektiv på livet. Måske har du allerede har en interessant liv i forhold til andre, men du bare ikke vide det. Træd tilbage og sætter pris på, hvad du har.
 9. 9
  Sig ja til enhver lejlighed, du får.

Tips

 • Husk, at du kun gøre dit liv mere interessant. I stedet for at klage, så gør noget ved det.
 • Prøv at gøre skøre ting. Ikke dårligt skøre eller ting, der vil få dig ind i problemer, men god skøre, ligesom slæde ned ad en bakke i en skraldespand låg i midten af ​​august.
 • Må ikke bekymre dig for meget om at komme i problemer. Så længe du opfører dig fornuftigt, du er bedre tjent med at tage nogle kalkulerede risici i livet. Du er kun ung én gang...... gøre det, før du løber tør for tid.
 • Hvad løfter din ånd? Go for it!
 • Nyd de mindste ting, Put nogle solcreme hele dit ansigt og nyde den varme sol
 • Læs biografier af fascinerende mennesker, der har opnået fantastiske ting. Det kunne inspirere dig til at gøre lignende ting.