Wkedk

Hvordan til at fejre en 90 års fødselsdag

Fødselsdag kan være meningsfuld og mindeværdig. At have en vellykket fest for en pensionist kan være udfordrende.

Steps

Hvordan til at fejre en 90 års fødselsdag. Medtag senior i planlægningen.
Hvordan til at fejre en 90 års fødselsdag. Medtag senior i planlægningen.
 1. 1
  Medtag senior i planlægningen. De kan være mere komfortabel med en lille familiesammenkomst end med en stor begivenhed, hvor snesevis eller hundredvis af mennesker ankommer.
 2. 2
  Medtag memorabilia fra tidligere epoker og begivenheder. Videoer kan være skabt af gamle fotos til at gøre en bevægende collage. Har de yngre medlemmer af familien recitere fødselsdag personens resultater og oplevelser, måske som billederne vises på skærmen, vil bringe på et smil til alle og vil røre fødselsdag person vide, at de yngre mennesker plejet nok til at forstå om fortiden.
 3. 3
  Medtag en "blid" stege og / eller hukommelse bog - bede alle om at nedskrive noget om personen, fødselsdag. Prøvens spørgsmål kan nævnes:
  • Pinlige øjeblik med Martha var _________.
  • Hvad jeg husker mest om ______________.
  • En vidunderlig ting Martha gjorde for mig var ___________________________.
  • Den sjoveste øjeblik.
  • Noget fødselsdag celebrant gjorde for at ændre mit liv.
 4. 4
  Få alle familiemedlemmer om bord til begivenheden. De bør alle have en rolle at spille i sådan en fantastisk begivenhed. Mange vil have historier at huske og måske endda har særlige fotos, genstande eller memorabilia til at bidrage.
 5. 5
  Spørg rundt efter gode ideer (og dårlige ideer til at undgå). Mange af de pårørende vil formentlig være opmærksom på de ting, fødselsdag person er vild og antipatier mest. Saml en liste sammen og vælge de bedste ideer, og være opmærksom på eventuelle advarsler givet om, hvad man ikke skal omfatte.
 6. 6
  Reserve en blok af hotelværelser for udenbys gæster. Hvis du har gæster, der kommer fra ud af byen, så spørg dem, hvis de vil have en plads reserveret. De fleste vil nok gøre det selv, men du kan lide at hjælpe dem med forslag til hvor man kan bo. Sådanne forslag kunne trykkes på et ark og smuttede ind i invitationen.

Tips

 • Husk, at en ældre person sandsynligvis ikke ønsker at feste hele natten. Giv personen plads og være bevidst om tegn på træthed. Mens mange 90 år årige kan holde deres egen til resten, er det ikke fair at gøre dem gøre mere, end de er villige til at gøre. Det betyder ikke, festlighederne nødt til at ophøre, hvis de afværge tidligt; festen kan fortsætte i deres ære. Men bare være sikker på, at alle de ceremonielle aspekter af partiet udføres tidligt i begivenheden, så fødselsdagen person er fuldt ud involveret.

Advarsler

 • Invitationer skal sendes ud i god tid, især for folk, der har brug for at rejse til at overvære begivenheden.
 • Må ikke vente til sidste øjeblik med at bestille en plads. Kirker, festsale, og auditorier kræver ofte indskud og reservationer godt i forvejen.
 • Prøv ikke at gøre begivenheden for lang. 90 år årige måske ikke har udholdenhed til at deltage i en heldagshændelse. Deres 50-noget og 60-noget børn må heller ikke.