Wkedk

Sådan helbrede en feber derhjemme

En feber er en vigtig del af kroppens naturlige forsvar mod infektion. Selvom en feber ikke er en sygdom, hvis den overstiger temperaturer på 40 grader eller 104 grader Fahrenheit, kan det blive meget farligt. Men for de fleste feber, er der ikke meget andet valg end at ride den ud derhjemme. Her er nogle af de bedste måder at gøre det.

Steps

Sådan helbrede en feber derhjemme. Hvis din temperatur er over 102 °, følge en simpel behandlingsforløb.
Sådan helbrede en feber derhjemme. Hvis din temperatur er over 102 °, følge en simpel behandlingsforløb.

Første del: lægeligt anbefalede råd til behandling af en feber derhjemme

 1. 1
  Tag din temperatur. Hvis din temperatur er under 102 °, ingen behandling er nødvendig ved siden venter på feberen til at passere.
 2. 2
  Hvis din temperatur er over 102 °, følge en simpel behandlingsforløb. Følgende vil hjælpe din krop med at bekæmpe feberen hurtigt og effektivt.
 3. 3
  Tag en over-the-counter medicin såsom ibuprofen (Advil) eller acetaminophen (Tylenol). Følg anvisningerne på emballagen til doser. Aspirin kan tages, men det er ikke tilrådeligt at give aspirin til børn under 18 år.
 4. 4
  Køl ned din krop med målrettede foranstaltninger. Hjælp din krop bekæmpe feber ved:
  • Tager en lunken bruser eller badekar. Vær sikker på at holde vandet varmt nok. Badning i koldt vand kan sænke din kernetemperatur for meget.
  • Sætte en ispose eller fugtig klud på din pande. Dette vil køle din krop ned midlertidigt. Du kan også nyde en vaskeklud i en skål med koldt vand, og derefter placere den på din pande.
  • Anvendelse af en fugtig klud til ben, fødder og nakke. Kun gælde, indtil kluden er varm fordi overskydende ansøgning kun gør situationen værre ved at forårsage kuldegysninger, og derved øge kroppens kernetemperatur.
  • Kjole i lys komfortable tøj. Kjole i noget, der er varm uden at være for varm. Undgå lag. Hvis feberen forårsager person at få kuldegysninger, drapere ham eller hende med en ekstra tæppe til tiden.
 5. 5
  Ophold hydreret. Har de febrilske personen drikke masser af vand for at holde ordentligt hydreret.
 6. 6
  Vide, hvornår at tilkalde en læge. De fleste febersygdomme passerer hurtigt og uden begivenheder. Kig efter følgende tegn, Søger øjeblikkelig lægehjælp, hvis personen har:
  • En historie af alvorlig sygdom, såsom AIDS, hjertesygdomme, kræft eller diabetes, eller hvis personen er ved at tage immundæmpende medicin.
  • En feber over 103 ° F (39,4 ° C).
  • Føles meget varmt, men er ikke længere svedtendens.
  • En stiv nakke er desorienteret, eller har problemer med at holde sig vågen.
  • Stærke smerter i underlivet eller i maven.
  • Gentagne gange opkastning og passerer diarré.
  • Hududslæt, blærer eller en rød streak på en arm eller ben.
  • Smerter med vandladning, rygsmerter, eller kulderystelser
  • Hoster op blod eller har problemer med blødning.

Home retsmidler fra køleskabet

 1. 1
  Drik masser af væske. Sørg for at få masser af vand i dit system. Hvis du føler dig godt nok, så prøv nogle Ginger Ale. Dette føles virkelig cool og beroligende på din hals. Hvis du er over 21, nyde en varm toddy lavet ved at tilsætte honning, citron og whisky til varmt vand (men ikke tage whisky, hvis du tager nogle Tylenol senere. De bør ikke blandes).
 2. 2
  Spise kold mad. Få en skål af is eller en ispind. Dette vil tage din temperatur ned. Må ikke bekymre dig om din kost; kalorier forbruges, mens du er syg tæller ikke. Din krop er ved at brænde et ton af kalorier med en feber.
  • Hvis du har den omvendte problem og oplever kuldegysninger, kan du ønsker varm chokolade.
 3. 3
  Tilføj blackberry eddike til vandet. Dette er en stor feber eliksir, men det tager flere dage at forberede. Hæld cider eddike over et pund eller to af brombær, så dækker beholderen og opbevar det i et køligt, mørkt sted i tre dage. Stamme for en dag, da det tager tid for al væsken løbe fra bær, og opsamling af væsken i en anden beholder. Tilsæt 2 kopper sukker til hver 2 1/2 kopper saft. Bring i kog, og derefter simre i 5 minutter, mens du skimme afskum fra toppen. Cool og opbevares i en lufttæt krukke på et køligt sted. Bland 1 tsk med vand til at slukke tørst forårsaget af en feber.
 4. 4
  Drik juice. Enhver frugtsaft, herunder saftevand, vil erstatte de væske mistet gennem sveden.
 5. 5
  Stejl salat. Hæld en halv liter kogende vand over en hel salathoved og lad det trække i 15 minutter. Stamme og forsøde væsken til din foretrukne smag. Ud over at holde dig hydreret, kan denne salat infusion også hjælpe dig med at sove bedre.

Del to: retsmidler fra skabet

 1. 1
  Soak hvidløg i varmt vand. Sip indholdet langsomt. Dette kan reducere risikoen for en anden feber og lindre symptomerne på den aktuelle feber.
 2. 2
  Tag kvan rod. Hvis kogt og infunderes i vand, vil dette bidrage til at nedbringe en feber.
 3. 3
  Tilsæt fløde af tandsten for væske. Lav en te af 1 1/2 tsk creme af tandsten, 1/2 tsk citronsaft, 2 1/2 kopper varmt vand og 1/2 tsk honning. Drik dette for 4 til 6 ounce ad gangen.
 4. 4
  Spis frisk ananas. Ananas er ikke blot et anti-inflammatorisk middel, der kan bekæmpe feber, men saften også forhindrer dehydrering.
 5. 5
  Bland rosiner i vand. Put 3/4 kop hakkede rosiner i 7 1/2 kopper vand. Bring i kog, og derefter simre indtil vandet er blevet reduceret med en tredjedel. Drik en smule af dette flere gange om dagen for at holde dig hydreret under feber.
 6. 6
  Bland basilikum i te. Bland 1 tsk basilikum med 1/4 tsk sort peber. Hæld dejen i en kop vand og tilsæt 1 tsk honning. Drik denne to til tre gange om dagen.
 7. 7
  Nyd oregano te. Stejle 1 tsk hver af oregano og merian i en pint af kogende vand i 30 minutter. Du kan drikke denne varme et par gange hver dag.

Tips

 • Blive i sengen og hvile. Få en masse søvn.
 • Din kropstemperatur er normalt højest i aften. Det kunne hæves med fysisk aktivitet, stærke følelser, spise, tykt tøj, medicin, høj rumtemperatur og høj luftfugtighed. Dette gælder især hos børn.
 • Hvis du tager et brusebad, gør det ikke dampende varm. Det vil bare hæve din temperatur.
 • Må ikke samle op i tæpper, uanset hvor meget du ønsker at - det vil holde varmen i. (Omfatter kulderystelser - men fjernes efter episode)
 • Mange forældre frygter, at feber vil forårsage hjerneskade. Hjerneskade fra en feber generelt ikke vil forekomme, medmindre feber er over 42 grader Celsius. (107,6 grader Fahrenheit)
 • Hvis du er fysisk aktiv normalt, bør din feber ikke vare mere end en dag. Må ikke motion, hvis du lider af en feber.
 • Hedeslag er en særlig farlig form for høj temperatur, fordi kroppen ikke er i stand til at stoppe temperaturen fra at fortsætte med at stige.
 • Søg læge, hvis feberen fortsætter tre dage.

Advarsler

 • Hvis din feber overstiger 104 grader, få lægehjælp.