Wkedk

Sådan fremkalde opkastning

Du ønsker måske at fremkalde opkastning, hvis du har slugt noget giftigt. Hvis du eller en anden har indtaget gift, så er du nødt til at ringe til din giftcentralen på 1-800-222-1222, før du fremkalde opkastning. Når du har ingen idé om, hvad den person, indtagelse, bør du undgå at fremkalde opkastning, indtil du taler til Poison Control. Hvis personen ikke trækker vejret, bliver døsig, er yderst ophidsede eller har krampeanfald, ring 9-1-1.

Steps

Sådan fremkalde opkastning. Indsæt din pegefinger og langfinger ind i personens mund.
Sådan fremkalde opkastning. Indsæt din pegefinger og langfinger ind i personens mund.

Metode én: inducere gag refleks i en andens

 1. 1
  Åbn ofrets mund. Igen, sørg for, at hans eller hendes hoved peger nedad for at forhindre kvælning.
 2. 2
  Indsæt din pegefinger og langfinger ind i personens mund. Placer dine fingre på tungen og bevæger sig langs tungen med fingerspidserne mod bagsiden af ​​personens hals.
 3. 3
  Tryk nedad med fingerspidserne, når du rører bagsiden af personens hals. Hvis det ikke opkastning, og derefter kildre bagsiden af ​​personens hals med fingerspidserne.
 4. 4
  Vask dine hænder. Hvis personen kaster op på din hud, skal du sørge for at vaske dine hænder grundigt med varmt vand og sæbe.

Metode to: med brækrodsirup

 1. 1
  Giv den person eller dig selv en dosis af ipecac afhængigt af din alder. Blive advaret, men som ipecac er en gift, der ikke længere bruges som et brækmiddel. Voksne får 2 spsk, og børnene får 1 spsk. Børn under 1 år bør aldrig bruge brækrodsirup.
  • Brækrodsirup er en gift, der bruges til at fremkalde opkastning. I midten af ​​det 20. århundrede var det en fælles husstand element holdes i medicin kabinetter bare i tilfælde et barn (eller en voksen) er nødvendig for at kaste op.
  • Forskere anbefaler ikke at bruge brækrodsirup længere, selvom du kan få dine hænder på det. Den svære opkastninger forårsaget af ipecac kan reducere effektiviteten af ​​andre stoffer, der tages for at modvirke virkningerne af indtaget gift. Andre undersøgelser tyder på, at ipecac gjorde meget for at hjælpe patienter, der kommer til at sluge gift.
 2. 2
  Følg ipecac sirup med 4 til 5 glas vand.
 3. 3
  Hold personens hoved sænket for at undgå kvælning. En voksen eller et barn kan lægge på tværs af en seng med hans eller hendes hoved hænger ud over kanten, eller knæle ned med hovedet bøjet, hvis udendørs. Alternativt kan du drapere dit barn over skødet med barnet nedad.
 4. 4
  Placer en foret skål eller foret papirkurven under personens ansigt til fange opkast. Hvis du ikke ved, hvad der er i ofrets mave, kan hospitalet kunne give en bedre behandling ved at analysere opkast, du indsamler.
 5. 5
  Hold offeret ro. Sørg for, at den forgiftede person opholder varm og rolig. Hvis du opdager, at personen stopper vejrtrækning, derefter udføre starte kunstigt åndedræt.
 6. 6
  Vent til offeret til at kaste op. Hvis du vente 20 minutter med ingen resultater, så gå videre og fremkalde opkastning ved at stimulere personens gag refleks.

Metode tre: forberede en sennep løsning

 1. 1
  For en sennep løsning, blandes sammen sennep og varmt vand. En spiseskefuld af sennep spredes i en kop varmt vand vil skabe en anden brækmiddel.
  • Der er ikke meget videnskabeligt belæg for, at denne løsning er effektiv og sikker. Det anses for en ikke-verificeret hjem afhjælpe og bør behandles som sådan.
  • Hvis det varme sennep vand lyder uappetitlig, er det fordi det er meningen at gøre dig kaste op. Prøv at klemme din næse eller holde din ånde, mens du drikker den løsning, hvis det er for svært at få det ned.
 2. 2
  Drik sennep løsning hurtigt.
 3. 3
  Vent i 20-30 minutter for opkastning, for at træde i kraft. Hvis opkastning ikke opstår organisk aktivere brækrefleksen med to fingre.

Metode fire: at forberede en saltvandsopløsning

 1. 1
  For en saltvand eller salt-vand, blandes løsning sammen salt og varmt vand. 3 tsk salt i 16 ounces varmt vand vil skabe en god brækmiddel.
  • Særlig omhu skal tages med salt vand, når det bruges som et brækmiddel. For meget af det kan potentielt være dødbringende.
 2. 2
  Drik saltopløsningen hurtigt.
 3. 3
  Vent i 20 til 30 minutter for opkastning, for at træde i kraft. Hvis opkastning ikke opstår organisk aktivere brækrefleksen med to fingre.

Metode fem: se en andens opkast

 1. 1
  Forstå, at se en anden opkast kan fremkalde opkastning. Forskere kalder denne sympati opkastning. Sympathy opkastning kan forekomme, selvom den indirekte opkastninger part ikke har en sygdom som den direkte part.
  • Brug kun denne metode efter at andre sikre metoder er mislykkedes, og du har kaldt de relevante fagfolk.
 2. 2
  Spørg nogen til at kaste op. Den sikreste og mest effektive måde at gøre dette på er at aktiv gag refleks ved at trykke ned på deres svælg refleks.
 3. 3
  Vent til den person til at kaste op. Når personen gør opkast, kan det udløse sympati opkastning fra den person, der ønsker at kaste op.

Tips

 • Overvåge tilstanden af ​​offeret efter opkastning, kan da opkastning ikke fjerne alle de skadelige stoffer fra kroppen. Selv hvis du har held fået den person til at kaste op, skal den person stadig behov for lægehjælp.
 • Hvis du ved, hvad gift offeret sluges, holder flasken og give det til de paramedicinere. Alle oplysninger, som du kan give paramedicinere vil sikre, at dit offer får den bedst mulige behandling.
 • Du må ikke tage medicin, når du ikke har brug for.

Advarsler

 • Hvis du fremkalde opkastning på regelmæssig basis som en måde at sænke din vægt, eller hvis du binge på enorme mængder af mad og derefter "purge" (opkast) for at få maden ud af dit system, så du kan blive ramt af bulimi. Langsigtet opkastning kan forårsage dehydrering, skader på din tandemalje eller permanent skade på spiserøret. Hvis du tror du har en spiseforstyrrelse som bulimi, er du nødt til at tale med nogen, enten en rådgiver eller en læge, højre væk.
 • Fremkald aldrig opkastning, hvis:
  • Dit offer har slugt et rengøringsmiddel eller noget, der er meget sur eller basisk. Kemikalierne kan alvorligt brænde hals og mund, hvis du gør den person opkast.
  • Offeret slugt en oliebaseret produkt. Hvis personen kaster op, så den røg, der kommer op kan indåndes og kan forårsage lungebetændelse.
  • Personen er forvirret eller synes groggy
  • Personen er et barn, der er for ung til at følge anvisninger
  • Du er i tvivl. Hvis du ikke ved hvad de skal gøre, enten ringe Poison Control eller ring for akut lægehjælp.
 • Spring Ipecac sirup, hvis:
  • Personen er gravid
  • Personen har hjertesygdom
  • Offeret har fordøjelseskanalen problemer som mavesår, Crohns sygdom eller infektioner
 • Alvorlige allergiske reaktioner kan forekomme i nogle mennesker, som indtager ingredienserne i ipecacuana.