Wkedk

Sådan gør latter yoga

Med mere end 400 latterklubber hele Europa alene, og 6000 grupper over hele verden, er latter yoga alvorligt at tage fat som en "well-bumming workout". Det er en smitsom workout regime, der hjælper dig med at stoppe med at tage tingene alt for alvorligt og at koncentrere sig om den sjove side af livet.

Hvis du gerne vil gå griner gennem dagen, med alle de fordele, latter bringer, øve griner yoga. Latter er sundt - gennem restaurering af latter, vil du genvinde lykken alt for let undertrykt i vores seriøse, dyster og hurtig moderne verden. Turning denne tendens tilbage til griner oftere kan kun være godt. Her er hvordan man kommer i gang i Latter Yoga.

Steps

Sådan gør latter yoga. Lær om formålet med latter yoga.
Sådan gør latter yoga. Lær om formålet med latter yoga.
 1. 1
  Lær om formålet med latter yoga. Latter Yoga blev startet af Dr. Madan Kataria i 1995. Det kombinerer blid yoga vejrtrækning ( Pranayama ), og simuleret ubetinget latter. Da latteren praktiseres i en gruppe indstilling, latteren bliver hurtigt ægte. Nogle af fordelene ved latter og Latter Yoga omfatter:
  • Sundhedsmæssige fordele: De sundhedsmæssige fordele af latter er omfattende. Efter griner, vare de positive virkninger af latter op til 45 minutter, til gavn for hjerte-kar-systemet og reducere blodtrykket, ja, har undersøgelser vist, at mennesker, der lider af hjertesygdomme er 40 procent mindre tilbøjelige til at grine i mange situationer i forhold til mennesker uden hjertesygdom. Latter selv hastigheder heling.
  • Stress relief: Latter er et middel til at reducere angst og stress, samt fremme en positiv holdning og følelse af lykke. Inden for få minutter af ler, drop stressniveau.
  • Det er en aerob træning. Latter Yoga træning er godt for dit hjerte, mellemgulv, abdominal, intercostal, luftveje og ansigtsmusklerne. Som en del af "træning", er endorfiner frigives, hvilket giver dig en følelse af velvære.
  • Den genopretter leg i dit liv. Børn griner op til 300-400 gange om dagen i løbet af deres formative år, og dette reducerer til 10-15 gange om dagen som en voksen. Og det hjælper til at efterlade dig at se og føle yngre!
  • Latter kan gøre dig mere attraktiv for andre, forbedre din kommunikation, relationer og måske endda din dating liv!
 2. 2
  Accepter, at du ikke behøver en grund til at grine - Bare begynde at grine. Udfør Latter Yoga øvelser. Følgende trin vil forklare de Laughter Yoga øvelser, der udgør hver klasse eller session. Din lærer eller gruppe kan udvikle deres egne varianter, men disse grundlæggende er standard og at kende dem, vil hjælpe dig med at øve derhjemme såvel som inden for koncernen.
 3. 3
  Klap i hænderne foran hjertet chakra.
  • Fokus på maven og griner "Ho, ho."
  • Fokus på dit bryst og griner "Ha ha".
  • Ændres konstant mellem maven og brystet op og ned, og råbe, "Ho ho, Ha ha, Ho ho".
 4. 4
  Lægge dine hænder på dit hoved. Laugh inde i dit hoved "Han han, at han" at rense dit hoved af.
  • Derefter lægge dine hænder på dit bryst og råber "Ha ha ha".
  • Lægge hænderne på maven og råber "Ho ho ho".
  • Koncentrer dig om dine fødder og trampe med fødderne på jorden og sagde: "Hu hu hu".
 5. 5
  Gør den grinende bølgen. Bøje overkroppen til jorden. Har dine hænder nedad. Fokus på jorden. Send dine hænder opad til himlen. Jamre som en sirene: ". Ha ha ha ha" Udfør griner bølge flere gange. Gennem jeres latter, tilslut himmel og jord.
 6. 6
  Gør velkommen latter. Inden for en gruppe, holde øjenkontakt og grine, indtil alle mennesker i gruppen er glade. Derhjemme, kigge i spejlet og velkommen selv. Når man ser ind i spejlet er der altid noget at grine af.
 7. 7
  Udvid dine hænder til himlen. Koncentrer dig om dit bryst og griner "Ha ha ha" i et minut.
 8. 8
  Tænk mantra: "Må alle væsener være glad Lad der være en verden griner.". Se alle mennesker i verden, og ser os selv som griner buddhaer, griner guder, eller grine holinesses.
 9. 9
  Syng. Ved slutningen af ​​din Latter Yoga, synger mantraet "Om" i et minut. Syng det med din egen melodi. Sense i hvilken del af din krop Om resonerer bedst. Syng Om indtil du er rolig. Fortsæt derefter optimistisk gennem dit daglige liv.

Tips

 • Latter Yoga er egnet for alle, men det vil være af særlig gavn for folk under højt tryk, og som er stresset eller utilpas.
 • Du behøver ikke en yogamåtte eller yoga gear. Bare behageligt tøj, der giver dig mulighed for at grine!
 • Latter klubber er gratis, non-profit, er upolitisk, ikke-religiøs, og drives af frivillige. Den mest bør du forvente at blive opkrævet, er omkostningerne dækning for spillested leje, eller lignende omkostninger.
 • Latter Yoga er også kendt som "instant yoga", som det menes at skabe ændringer langt hurtigere end normalt yoga.

Advarsler

 • Må ikke grine ad andre, kun med dem. Foretrækker vittigheder om dig selv i stedet for ydmygende anden person af hensyn til en vittighed.