Wkedk

Sådan behandler bistader i børn

Hives hos børn er meget almindelige. De præsenterer som kløende, røde og hvide rejst welts der kan vises på de forskellige områder af huden. Selv om disse rande ikke er smitsom, kan de vare et par timer, eller så længe et par dage. Nældefeber vises som følge af en allergisk reaktion, der har fundet sted i kroppen, og de kan spredes meget hurtigt. Kroppen vil frigive et kemikalie, der kaldes histamin og dette kemikalie er ansvarlig for udviklingen af ​​bistader. Der er mange forskellige mulige årsager til bistader og også mange forskellige måder at behandle dem, når de vises. Forældre kan tage et par enkle trin til at behandle bistader i deres børn.

Steps

Sådan behandler bistader i børn. Kontroller at se, om dit barn har et insekt bid eller et insekt brod.
Sådan behandler bistader i børn. Kontroller at se, om dit barn har et insekt bid eller et insekt brod.

Lær, hvad der forårsager nældefeber

Når du indser, at dit barn har nældefeber, det første skridt i en vellykket behandle dem er at finde ud af, hvad synderen er. Når du indser, hvad der er årsag staderne at opstå, kan du tage skridt til at fjerne dem, og det kan være lettere at forhindre dem i at ske igen.

 1. 1
  Kontroller at se, om dit barn har et insekt bid eller et insekt brod. Nældefeber kan forekomme, hvis et barn er allergisk over for et insekt, der har stukket dem, såsom en bi. Fire myrer er også et fælles synder i allergiske reaktioner.
  • Hives kan også udvikle sig, når børnene er allergiske over for dyr. Allergier til katte er en yderst almindelig allergi, især hvis katten har langt hår. Dit barn behøver ikke engang at komme i kontakt med en kat for at udvikle nældefeber, hvis han er allergisk over for dem. Det kan være muligt for dit barn at udvikle nældefeber efter blot at være i et hjem, der har en kat som et kæledyr.
 2. 2
  Hold et vågent øje på de fødevarer, som dit barn har spist for nylig, hvis du bemærker, at han har bistader. De mest almindelige syndere af fødevareallergi er mejeri, æg og jordnødder. Det er ikke engang nødvendigt for dit barn til at forbruge disse fødevarer til at udvikle bistader. Nældefeber kan opstå, hvis dit barn blot kommer i kontakt med fødevarer eller saft og olie fra fødevarer. Peanut allergi kan være meget alvorlige, og i alvorlige tilfælde kan være livstruende. Det er vigtigt at holde øje med, hvad dit barn spise og lære at identificere hvilke fødevarer, hvis nogen, kan være ansvarlig for at forårsage en allergisk reaktion.
 3. 3
  Vid, at bistader simpelthen kan opstå fra en sygdom, som dit barn har udviklet sig. Hvis dit barn har en kold eller en anden type virusinfektion, kan nældefeber opstå som følge. Hvis dit barn udvikler en feber fra en sygdom, kan dette også medføre nældefeber, nældefeber spredes hurtigt, når kroppens temperatur varmes op.
  • Hvis du har taget dit barn til lægen for nylig, fordi han er syg og dit barns læge ordineret ham en medicin, kan denne medicin være den underliggende årsag til bistader. Visse antibiotika kan forårsage dit barn til at bryde ud i bistaderne, hvis han er allergisk over for noget, der er i medicin.

Lær hvordan man behandler bistader efter de vises

Gå ikke i panik, hvis du ser nældefeber på dit barn. Hives er generelt harmløse i de fleste tilfælde, og der er flere nemme måder at behandle dem.

 1. 1
  Giv dit barn et antihistamin ved det første tegn af bistader. Må ikke vente med at se, om staderne gå væk, før du giver dit barn antihistamin. Den allergiske reaktion kan blive værre, hvis du venter for længe med at administrere antihistamin. Vær sikker på at følge den anbefalede dosis for dit barns alder og vægt. Du kan give dit barn en dosis af antihistamin hver fire til seks timer for at reducere kløe og hævelse. Check med dit barns læge, hvis du er i tvivl om, hvordan at administrere medicin.
 2. 2
  Lav en lunken, havregryn bad for at reducere kløe og rødme. Havregryn kan lindre irriteret hud og hjælpe med at mindske inflammation. Kolloid havregryn præparater er tilgængelige som bad opsuger og kan købes på de fleste kiosker. Undgå at ridse, da dette kan gøre bistader spredt hurtigere.
 3. 3
  Påfør salve til de ramte områder for at hjælpe lindre kløe. En salve, der indeholder aloe vera eller kolloid havregryn kan hjælpe lindre kløe. Du kan også prøve at anvende en isterning direkte på staderne for at mindske hævelsen. Den kulde isterning vil også bidrage til at lindre kløe og forsinke spredning af bistaderne.
 4. 4
  Klæd dit barn i løs bomuldstøj, der ånder godt. Må ikke klæde dit barn i stramtsiddende tøj, hvis han har udviklet nældefeber. Stramt tøj og varme materialer kan forårsage bistader til at sprede sig hurtigere og kan gøre dit barn meget ubehageligt. Prøv at klæde dit barn i løstsiddende tøj, der ikke vil holde sig til huden. Dette vil bidrage til at undgå spredning af bistader og til at holde dit barns stader fra kløe mere.

Vide, hvornår at ringe til din læge

Sommetider nældefeber kan være ekstrem og hjem retsmidler er ikke nok til at behandle dem ordentligt. Vide, hvornår bistader er blevet farlig og når du skal kontakte dit barns læge for behandling.

 1. 1
  Ring til din læge, hvis staderne er årsag dit barns ansigt til at svulme. Hævelser i ansigtet kan være et tegn på en ekstrem allergisk reaktion og kan forårsage dit barns hals til at lukke. En indikator, at dette kan indtræder, er, hvis dit barn har problemer med at trække vejret. Desuden, hvis dit barn er hoste eller svimmelhed og besvimelse, det er en anden rødt flag. Det er vigtigt at kontakte din læge omgående, hvis du bemærker nogen af ​​disse symptomer hos dit barn.
 2. 2
  Ring til din læge, hvis staderne er opstået efter en medicin er blevet administreret, eller hvis dit barn har spist noget, som han er allergisk. Nogle nye medikamenter kan forårsage en ekstrem allergisk reaktion og kan forårsage ekstrem hævelse at forekomme samme. Hvis du bemærker, at denne ekstreme hævelser har fundet sted, er det bedst at ringe til lægen med det samme og få lægen administrere et skud for at imødegå den allergiske reaktion. Dette er også vigtigt, hvis dit barn har spist noget, som han er meget allergisk over for, såsom peanuts. Sørg for at få dit barn til en læge, hvis dette sker.

Advarsler

 • Mens bistaderne er generelt ufarlige det meste af tiden, er der tidspunkter, hvor de kan være meget skadelige og kan forårsage dit barn til at opleve åndedrætsbesvær. Hvis du har nogen tvivl om dit barns nældefeber, eller hvis hjem retsmidler ikke har fungeret, og staderne har fået værre, er det altid anbefales at konsultere en læge.