Wkedk

Hvordan man kan stoppe sutte tommelfingeren (ældre børn)


Det var okay at sutte din tommelfinger som en baby, men nu er det nødvendigt at stoppe.

Steps

Hvordan man kan stoppe sutte tommelfingeren (ældre børn). Har viljestyrke til at vide, at du ønsker at stoppe op og tænke på en grund, som en dreng (eller pige) eller sover over på din vens hus.
Hvordan man kan stoppe sutte tommelfingeren (ældre børn). Har viljestyrke til at vide, at du ønsker at stoppe op og tænke på en grund, som en dreng (eller pige) eller sover over på din vens hus.
 1. 1
  Har viljestyrke til at vide, at du ønsker at stoppe op og tænke på en grund, som en dreng (eller pige) eller sover over på din vens hus. Noget langs disse linjer bør hjælpe.
 2. 2
  Forbered dig selv. Du kommer sandsynligvis ikke sove alt for godt, mens du prøver at stoppe, fordi du sover altid med tommelfingeren i munden. Dette kan gøre din mund tør, så holder en drink ved din seng.
 3. 3
  Hvis du ikke kan holde op med at sutte din tommelfinger på din egen, kan du forhindre det ved at sætte en sok over din hånd eller sætte et stykke vat eller en make-up pad på din tommelfinger og taping det på plads. Iført handsker fungerer også. Hvis du vil, kan du wrap en forbinding rundt om tommelfingeren, den måde du bliver mindet om ikke at sutte din tommelfinger.
 4. 4
  Hvis du har en pude eller udstoppede dyr, som du normalt sover med mod dit ansigt, ikke sove med det på dit ansigt, som du forsøger at stoppe. Duften af ​​udstoppede dyr kan give dig lyst til at sutte din tommelfinger mere.
 5. 5
  Hvis intet af dette virker, kan du købe tommelfinger stoppesteder kits på internettet. Må ikke købe den flavored væsker fordi du bare kan vaske dem af, som ikke vil hjælpe dig til at bryde den vane.
 6. 6
  Hvis du ikke kan holde op med at sutte din tommelfinger prøv at sætte noget, der smager bittert eller krydret (paprika, osv.) På din tommelfinger. Også stikker tommelfingeren ind i øret i omkring 3 sekunder normalt virker fint, ørevoks normalt smager bittert.

Tips

 • Sucking tommelfingeren kan forårsage dine tænder til at blive "bucked" som en kanin, og du måske nødt til at få seler som resultat.
 • Hvis du kun sutter tommelfingeren natten, så prøv at sætte en forbinding på hver tommelfinger. Ingen kan lide at sutte på en grov, plast-y bandage.
 • Foretag de bevægelser, din tunge gør, når du sutter tommelfingeren. Prøv at gøre disse bevægelser, når din tommelfinger er ikke i munden.
 • Occupy dine hænder og forsøge at holde dem væk fra din mund som: at skrive en historie, tegning, foregår på computeren, lege med bunden af ​​din skjorte og så videre.
 • Tænk om at stoppe, før du bliver gammel nok til brug for seler. Hvis du har brug seler og stadig sutte din tommelfinger, kan din tandlæge foreslå en tommelfinger prop. En tommelfinger prop er ligesom et bur, der er cementeret til toppen af ​​din mund, og du sandsynligvis ikke ønsker at have til at gå i skole iført det, fordi nogle børn vil grine af dig for resten af ​​dit liv i den skole.
 • Hvis du sutter tommelfingeren natten, så prøv at sætte nogle sticky-tape på tommelfingrene. Noget uslebne så så når du går til at sætte tommelfingeren i munden det vil ridse den. Det hjalp mig meget.

Advarsler

 • Må ikke fortælle nogen, du kan ikke stole at du sutter din tommelfinger, da de ikke kan reagere venligt. Du ønsker ikke at oplysninger rejser til andre mennesker som et rygte.
 • Altid være forsigtig, når du er i skole, hvis du sutter tommelfingeren på en normal basis, kan du gøre det i skolen. Det er en vane, og du bliver uvidende.