Wkedk

Sådan gør du en brandmand carry

Der er mange måder at bære en person, der ikke kan gå. Den "Fireman Carry" teknik, der anvendes til at være en almindelig måde for brandmandskab at bære nogen fra fare, men ikke længere anvendes i dette scenario, fordi det udsætter ofrets luftveje til at ryge. Denne metode bruges stadig af soldater og livreddere, fordi det giver mulighed for redderen at bære offeret for nogle afstand relativt hurtigt, med mindre ubehag og risiko for yderligere skade end forskellige andre at medføre positioner.

Steps

Sådan gør du en brandmand carry. Sørg for, at der ikke er mulighed for rygmarvsskade, før du flytter offeret.
Sådan gør du en brandmand carry. Sørg for, at der ikke er mulighed for rygmarvsskade, før du flytter offeret.
 1. 1
  Sørg for, at der ikke er mulighed for rygmarvsskade, før du flytter offeret. Hvis en traumatisk ulykke har fundet sted, og en rygmarvsskade er mistanke ikke flytter offeret. I dette scenario, bevæger kun den enkelte, hvis det er absolut nødvendigt (dvs. en brand eller andet presserende fare kræver øjeblikkelig evakuering) og trække offeret i stedet transporterer dem.
 2. 2
  krog albuerne under personens skuldre. Løft dem op forsigtigt, indtil deres bryst er imod din.
 3. 3
  Tag fat i personens højre håndled med venstre hånd og placer den over højre skulder.
 4. 4
  Squat ned, og holder din ryg så lige som muligt.
 5. 5
  Placer din højre hånd mellem benene på offeret og bag deres højre lår.
 6. 6
  Brug musklerne i dine ben, stiger fra hugsiddende stilling og løft personens højre lår over højre skulder. Hold ryggen lige. Venstre ben og arm på den person skal nu hænge bagud og kroppen er støttet af dine skuldre. Hold på ofrets højre arm og ben med din højre og venstre hånd, henholdsvis som du står op.
 7. 7
  Forsigtigt justere vægten til at fordele sig jævnt blandt begge skuldre, og dette vil gøre det muligt for dig at bære den person, for længere afstande, muligvis 50 fod (15 m) eller mere. Prøv at holde personens torso niveau for at forhindre yderligere skade.

Tips

 • Når du løfter den person sørge for at trække deres torso over dine skuldre og holde din ryg lige. Må ikke bøje ryggen til siden for at komme ind under den person. Forøger vægten til bagsiden mens den er bøjet til siden kan forårsage skade.
 • Denne carry afhænger hjælp af styrken i dine skuldre, ben og ryg. Hvis den person, du bærer er lys nok, kan du bære dem lettere i dine arme.
 • Hvis det er nødvendigt, for at holde den ene hånd fri, krog albuen omkring ofrets knæ og gribe ofrets håndled med samme hånd. Denne metode vil også gøre kører meget lettere, da det er nemmere at holde balancen med den ene hånd fri.

Advarsler