Wkedk

Hvordan til at køle dig ned på en varm dag


Her er nogle enkle og ligetil ideer om, hvordan at køle ned og blive sikker på en varm dag. Mange af disse forslag er meget praktisk og kan bruges uden adgang til elektricitet, især nyttigt, hvis der sker for at være et blackout, du er i fare.

Steps

Hvordan til at køle dig ned på en varm dag. Hold stille og roligt.
Hvordan til at køle dig ned på en varm dag. Hold stille og roligt.
 1. 1
  Drik masser af vand at genvinde vandet tabt på grund af sved.
 2. 2
  Hold stille og roligt. Dette er ikke et godt tidspunkt for at udøve, sport eller kører rundt. Opbevar disse aktiviteter om aftenen, når luften bliver køligere og solen går ned.
 3. 3
 4. 4
  Åbne windows at lade i en leg. Brug skærme til at holde insekter, hvis de er et problem.
 5. 5
  Go. Hvis du kan, skal du vælge en skyggefuld vandmasse.
 6. 6
  Har en kold eller bad. Selv en lille mængde vand sprøjtes eller sprøjtede på du kan hjælpe. Eller prøv et ansigt spændeskive dyppet i koldt vand og holdes mod dit ansigt og pande til øjeblikkelig afkøling relief. Våde håndklæder, hvis du har brug for at køle hele din krop og wrap din ben, torso og arme med dem.
 7. 7
  Wet dit hår med koldt vand hver halve time.
 8. 8
  Brug fans. Fans holde luften cirkulerer og producere en kølende effekt. Placer en våd ansigt klud på ventilatoren til at producere en mini air-condition effekt. Vær omhyggelig med at sidde den våde ansigt spændeskive på den ydre bur del af ventilatoren, så det kan ikke blive fanget af ventilatorbladene og ikke forlade lokalet uden at tage det ud.
 9. 9
  Prøv at vænne sig til varmen. Prøv at gøre dette uden at forlade sig på fans for meget. At måde, kan du være mere uafhængig for at stole på som helst elektrisk udstyr, noget, som blevet meget vigtigt bør der være en sommer blackout.
 10. 10
  Anvende masser af solcreme hele dagen. Den beskyttende funktion af en sådan lotion kun varer et par timer og mindre, når du er i vand. Genanvende ofte for bedste dækning. Stol ikke på det alene, dog. Altid kombinere med iført en hat, langærmet tøj og holde sig ude af solen i de varmeste del af dagen.
 11. 11
  Overveje at køre igennem sprinklere.
 12. 12
  Brug en hat og må ikke udsættes for meget hud. Langærmede skjorter lavet af bomuld, vil hamp og andre naturlige stoffer hjælper afbøje solens stråler og beskytte din hud. En bredskygget hat er vigtigt at beskytte dit ansigt og for at skabe nogle skygge over hovedet.
 13. 13
  Hold inde eller i skyggen, når solen er på sit højeste. Må ikke gå udenfor, hvis du kan hjælpe det mellem 11 o 'ur og 3 o' clock, da disse er de timer, hvor solen er stærkest.
 14. 14
  Brug en vaskeklud. Få en vaskeklud og lægges i koldt vand. Knapt ringe det ud, og læg det på nakken. Gentag efter behov.
 15. 15
  Kør indersiden af dit håndled under koldt vand. Hvis din store vener er koldt eller varmt, din krop er kold / varm.
 16. 16
  Få en pose is. Sæt det på din pande i 30 minutter.
 17. 17
  Tygge på isterninger. Dens ligesom drikkevand, kun koldere!
 18. 18
  Når du går udenfor gentagne sprøjte dig selv med koldt vand fra en sprayflaske. Det holder dig kølig og føles godt.
 19. 19
  Hver halve a time, kan du tage en kold vådt serviet og lagt i på dit hoved for omkring 5 min. eller deromkring. Det lindrer varmen går til dit hoved - og føles godt!

Tips

 • Prøv at fyldning en big kop med koldt vand og derefter sætte det i fryseren. Vente, indtil det fryser, og derefter kan du tage isterning ud den store kop og dup det hvor du sveder eller varm.
 • Hvis isen er for koldt til du wrap noget omkring det som et stykke stof.
 • Prøv at holde i skyggen.
 • Når du går til en svømmetur slappe af i skyggen på en inflatible.
 • Vent omkring 15-30mins for solcreme til at tørre hvis du har en swimmingpool, og er går i det! Solcreme vil vaske ud, hvis du går i vand aflukket.
 • Langsom puls ned først ved at tage dybe indåndinger dette vil være beroligende og kan køle kroppen.

Advarsler

 • Hvis du solbade, genanvende solcreme oftere, end du tror, ​​du har brug for. Vand skyller solcreme slukket.
 • Læs etiketterne på solcreme meget nøje. Blive informeret om de ingredienser og sørg for at de er egnet til din hud.
 • Dehydrering er en alvorlig tilstand, hvis venstre ubehandlet.
 • Hvis du har nogen symptomer på dehydrering stoppe spille eller arbejde uanset hvad du laver, stop! Slap af og drikke en dejlig kold flaske vand. Sørg for at drikke masser af vand hele dagen.