Wkedk

Sådan behandler spider bid

Selv om de kan være smertefulde eller kløende, de fleste spider bid er ikke alvorlige og kan let behandles i hjemmet. Denne artikel vil guide dig gennem vurdering og behandling af spider bid, og give detaljerede oplysninger om de fire typer af spider bid verdensplan, der kræver akut behandling.

Steps

Sådan behandler spider bid. Ring akutmedicinske tjenester straks, hvis du er.
Sådan behandler spider bid. Ring akutmedicinske tjenester straks, hvis du er.

Vurdering

 1. 1
  Ring akutmedicinske tjenester straks, hvis du er: at have åndedrætsbesvær, føler en stramning i halsen, der gør det svært at sluge, er sveden voldsomt, eller pludselig føler besvime. Det er tegn på en allergisk reaktion.
 2. 2
  Identificer edderkoppen. Hvis du har mistanke om en sort enke eller brun eneboer bid, gå til sub-sektioner under almindelig edderkop bide behandling for at bekræfte identitet og administrere ordentlig førstehjælp. Sommetider identifikation ikke er mulig, men at vide hvilke arter af edderkop bit du kan være nyttigt at en læge ved fastsættelsen behandling. Forsøge at gemme prøven, selvom det er knust. Sprit kan anvendes til at bevare en edderkop. Hvis du ikke kan finde den edderkop, gå videre til at undersøge bid området.
 3. 3
  Undersøg bid området. Normalt bidstedet blive hævet, rød og lidt smertefulde eller kløende. Disse symptomer kan blive taget sig af i "generelle behandling" nedenfor.
 4. 4
  Kig efter symptomer, der kan indikere en giftig edderkop bid. Søge lægehjælp for følgende: hævelser omkring øjnene, læber eller kønsdele, mavesmerter, muskeltrækninger, blå eller lilla skjolder på bidstedet, kvalme, opkastning, feber, udvikling af et dybt sår eller oser sår (hud læsioner).

General spider bite behandling (herunder tarantula bid)

 1. 1
  Vask bid området med koldt sæbevand. Dette vil rense såret og hjælpe med at forhindre infektion.
 2. 2
  Påfør en cool komprimere, såsom en ispose.
 3. 3
  Elevate bidt ekstremiteter.
 4. 4
  Lindre mindre symptomer på smerte ved hjælp af aspirin eller acetaminophen (Tylenol). Børn eller teenagere genoprettelse fra skoldkopper eller som har influenzalignende symptomer bør ikke tage aspirin.
 5. 5
  Overvåg bid for de næste 24 timer for at sikre symptomerne ikke forværres.
 6. 6
  Ring til giftkontrolcenter eller se en læge, hvis symptomerne ikke forbedres inden for 36 timer.
 7. 7
  Hvis fare symptomer som kvalme, læsioner eller muskelkramper vises, nødopkald med det samme!

Sort enke eller brune eneboer bid

 1. 1
  Bekræft identitet
  • Sorte enker er store, blanke sorte edderkopper med en rød timeglas figur på deres mave. De findes overalt Nordeuropa og foretrækker varme, tørre og mørke rum. Den bid kan føles som en nålestik, og bidstedet vil være lidt rød og opsvulmet. Inden for tredive minutter til få timer, dog vil intens smerte og stivhed begynde. Alvorlige mavesmerter, kvalme, feber eller kuldegysninger kan udvikle. Black Widow bid er generelt ikke dødelig for raske voksne, og en anti-venom eksisterer for at lindre symptomerne.
  • Brune eneboer edderkopper kan være mange forskellige nuancer af brunt, men de har en violin-formet markering på ryggen og lange, tynde ben. De findes i tempererede og tropiske klimaer på verdensplan og foretrækker mørke, uforstyrrede rum. Deres bid oprindeligt svier, så uddyber ind intens smerte i løbet af de næste otte timer. En væskefyldt blister, der forvandler sig til en støt-udvidelse åbent sår vises, og permanent vævsskade indledes med en blå og rød "target tegnet" omkring såret site. Andre symptomer omfatter feber, udslæt og kvalme. Brune eneboer spider bid kan producere ardannelse, men har forårsaget nogen dødsfald i Europa. Der er ingen modgift, men behandlinger af bid læsioner findes via kirurgi og antibiotika.
 2. 2
  Rens såret grundigt.
 3. 3
  Anvend en ispose.
 4. 4
  Langsom giften s spredning.
  • Hvis bid er på en arm eller et ben, ophøje lemmer og binde en lun bandage over bid. Vær forsigtig med ikke at afskære omløb!
 5. 5
  Ring akutmedicinske tjenester.
 6. 6
  Bevæge sig så lidt som muligt for yderligere at bremse spredningen af giften.

Sydney tragt-web spider bid

 1. 1
  Bekræft identitet
  • Den meget aggressive Sydney tragt web spider ligner en blank tarantel og findes i mørke, fugtige miljøer i Australien. En bid kræver øjeblikkelig professionel lægelig opmærksomhed som envenomation symptomer fremskridt hurtigt. Oprindeligt intenst smertefulde bid vil vise lidt betændelse eller blærer, men personen vil svede, få ansigts ryk, og kan føle prikken omkring munden. Kvalme, opkastning, dilatation af eleverne, og åndenød fra forsnævring luftvejene kan forekomme som muskelspasmer stige i hele kroppen. Respirationssvigt eller bevidstløshed kan opstå inden for få timer, og er tegn på alvorlig envenomation. Modgift eksisterer, og bør administreres på et hospital så hurtigt som muligt.
 2. 2
  Ring akutmedicinske tjenester.
 3. 3
  Skinne og forsigtigt wrap længden af bidt ekstremitet med en crepe eller elastikbind at bremse strømmen af giften.
 4. 4
  Immobilisere bid offer for at reducere giften cirkulation.

Brasilianske vandre edderkop bid

 1. 1
  Bekræft identitet
  • Brasilianske vandre edderkopper er store, aggressive natlige edderkopper findes i Sydeuropa. De bygger ingen webs, strejfe om natten, og kan findes i banan klynger eller gemmer sig i mørke omgivelser. Deres bid producerer lokaliseret hævelse og smerte, der udstråler mod torsoen, og kan være ledsaget af symptomer som kvalme, opkastning, forhøjet blodtryk, åndedrætsbesvær og hos mænd, en erektion. Anti-gifte eksisterer for at hjælpe med at lindre symptomer, dødsfald er sjældne.
 2. 2
  Ring akutmedicinske tjenester.
 3. 3
  Rens såret med varmt vand.
 4. 4
  Påfør en varm komprimere til bid at øge blodgennemstrømningen og reducere blodtrykket.
 5. 5
  Hæve bidt ekstremitet.
 6. 6
  Bevæge sig så lidt som muligt for at bremse spredningen af giften.

Forebygge fremtidige spider bid

 1. 1
  Flick væk en uvelkommen edderkop på din hud-smadre edderkoppen imod dig forårsager hugtænder til foråret ind i en bidende position.
 2. 2
  Rens dit hjem ofte de fleste edderkopper foretrækker mørke, uforstyrrede omgivelser.
 3. 3
  Flyt senge væk fra hjørner og vægge for at forhindre edderkopper fra søgt ly i sengetøj.
 4. 4
  Ryst enhver tøj eller sko efterladt uforstyrret på gulvet eller i dit skab, før iført.
 5. 5
  Korrekt isolere boliger til at reducere edderkopper komme ind.
 6. 6
  Brug handsker og guf bukser i dine sokker, når du arbejder i kældre, udendørs eller hvor som helst, hvor edderkopper er almindelige.
 7. 7
  Anvendelse af en myggespray indeholdende DEET kan hjælpe med at afskrække edderkopper.