Wkedk

Hvordan til at behandle en brand ant brod

Når en brand ant svier, sprøjter giften, der forårsager kløe, hævelse og rødme af huden. Ubehag sker som en lille rød welt vises, efterfulgt snart af en klar blister. Væsken i blisteren kan blive uklar, og området begynder at kradse, svulme op og blive smertefuld. Lær at håndtere omgående med en brand ant brod, afgøre, om du har en allergisk reaktion, og behandle brodden at lindre hævelse og smerte. Hvis du oplever åndenød eller trykken i halsen efter brand ant brod, søge øjeblikkelig lægehjælp.

Steps

Hvordan til at behandle en brand ant brod. Gå væk fra branden ant højen.
Hvordan til at behandle en brand ant brod. Gå væk fra branden ant højen.

Beskæftiger sig med brand myrer

 1. 1
  Fjern myrer. Brand myrer klemme på kroppen med deres Kindbakkerne, og er vanskelige at fjerne. Hurtigt plukke dem ud en ad gangen og slippe dem på jorden.
  • Du kan prøve at børste myrerne væk, men hvis de allerede er fastspændt ned med deres Kindbakker, kan de fortsat hænger fast.
  • Afstå fra slapping på myrer, da dette kun propaganderer dem.
  • Hvis der er en chance mere myrer har fået i dit tøj, skal du fjerne dem med det samme.
 2. 2
  Gå væk fra branden ant højen. De fleste svier opstår, når folk uheld træde ind i eller sidde på en brand ant gravhøj, forstyrre hundredtusindvis af brand myrer primet til at forsvare deres hjem. Hvis du begynder at føle svier, er den første ting at gøre, få op og forlade området.

Behandling brand ant bider

 1. 1
  Ophøje det berørte område. Mens du er på vej hjem for at få yderligere behandling, hold din arm i en forhøjet position til at hjælpe med at minimere hævelse.
 2. 2
  Badning brodden med sæbevand. Forsigtigt vaske området for at fjerne snavs og alle andre rester fra området. Dette vil hjælpe med at forhindre en infektion.
 3. 3
  Placer en kølig komprimere på det inficerede område. Dette vil bidrage til at lindre kløe ved at sænke den hævelse og bedøvende stukket område.
 4. 4
  Tag et antihistamin eller bruge en hydrocortison creme. Disse over-the-counter medicin, vil hjælpe med at lindre smerte og kløe.
 5. 5
  Må ikke pop blister. Efter et par timer hævelsen vil stilne lidt og en blister vil danne. Så længe du ikke pop blister, skal området ikke er blevet inficeret. Undgå at ridse det, da dette kan få det til at bryde.
  • Hvis blister pauser, rense området med sæbevand og overvåge det for tegn på infektion.
  • Hvis området bliver misfarvet eller begynder at lække pus, kan det være blevet smittet. Søg straks lægehjælp.

Vurderingen af, hvorvidt du er allergisk over for de bider

 1. 1
  Overvej dine symptomer. Det er sjældent at være allergiske over for brand ant svier, men hvis du er, vil du nødt til at få medicinsk behandling med det samme. Hævelse og smerte er normale, men hvis du har disse symptomer, få en nødsituation pleje center eller hospital med det samme:
  • Nældefeber, kløe og hævelse i andre områder end det sted, hvor du blev bidt.
  • Kvalme, opkastning eller diarré.
  • Trykken for brystet og åndedrætsbesvær.
  • Hævelse af halsen, tunge og læber, eller synkebesvær.
  • Anafylaktisk chok, som forekommer i de mest alvorlige tilfælde kan føre til svimmelhed, blackout, og hjertestop hvis den ikke behandles med det samme.
 2. 2
  Søger behandling. Du allergisk reaktion vil blive behandlet med adrenalin, antihistaminer eller steroider på hospitalet for at stabilisere dine symptomer.
  • Hvis du kender dig selv til at være allergiske over for brand ant svier, kan du allerede være bærer af en adrenalin skud, kaldet en epi-pen. Sprøjt dig selv eller har en ven hjælpe dig, så gå videre til hospitalet.

Tips

 • Holde et vågent øje for brand ant gravhøje og holde kære og kæledyr væk fra dem er en sikker måde at forebygge fremtidige svier.
 • En anden mulighed er at anvende sprit og Kødmørning. Efter børstning off myrerne, skylles straks området med sprit og lad det vådt. Elevate området og drys en generøs mængde af Kødmørning på området. Dette vil forhindre virkningerne af brod fra forløber ud over det tidspunkt af behandlingen.

Advarsler

 • Den bedste måde at forebygge skader forårsaget af brand myrer sker er at behandle brand ant angrebne områder med forebyggende ingredienser, såsom fipronil.
 • Allergiske reaktioner kan være mindre til svær. Unormale reaktioner bør rapporteres til en læge.