Wkedk

Sådan får Pecs og abs

Kom godt i en bred brystkasse og seks pack abs er noget, enhver fyr ønsker at vinde, simpelthen fordi det gør damer smelter, og det kan hjælpe dig majorly i mange, hvis ikke alle, sportsaktiviteter. Men det tager tid at få hård nye muskel, og endeløse crunches og push-ups vil ikke gøre det trick. Bare følg disse trin for flotte mavemuskler og Pecs

Steps

Sådan får Pecs og abs. Varier dine øvelser for maven.
Sådan får Pecs og abs. Varier dine øvelser for maven.
 1. 1
  Varier dine øvelser for maven. dine muskler kan blive træt af at gøre crunches. Gør nye øvelser til at arbejde dine mavemuskler på alle mulige stedet. For eksempel kunne jeg gøre woodchop, planke og omvendt stykket i en uge, og knæ op crunches, russian twists og side planker den anden uge.
 2. 2
  Brace din kerne. Når du løfter tunge vægte, bør du altid stramme din mave for at undgå rygskader. Det kunne også hjælpe dig på din vej til din store mavemuskler og Pecs. Også tror ikke, at arbejde ud hver dag vil hjælpe. Du bør altid have mindst én dags hvile i mellem træning.
 3. 3
  Spis masser af protein. Protein er den vigtigste muskel bygmester i din mad, så spiser masser, men ikke så meget, at du klippe ud kulhydrater, fedt og andet organ brændstoffer. Kosttilskud kan hjælpe muskeltræning så godt, hvis de bruges på det rigtige tidspunkt.
 4. 4
  Gør bænkpres. Doing bænkpres er det bedste træk for at få en stærk bryst, og igen hvis de kombineres med andre brystet bygning bevægelser såsom flyes, pushups og pullovere, kan det give dig brystet, du ønsker.
 5. 5
  Altid varme op og varme ned. Det er vigtigt, at du varme op og varme ned, fordi det hjælper med at få dit blod til at pumpe før din træning ved at gøre cardio, og det hjælper slippe af mælkesyre efter din træning ved at gøre statiske strækninger.
 6. 6
  Åh og en ting mere, ikke forlader alle de andre muskelgrupper ud, fordi du ikke ønsker at have en rigtig muskuløs overkrop, men virkelig tynde ben, så træne hver muskel at få en fuld god leder krop med strand krop abs og Pecs

Tips

 • træne hele din kerne, ikke bare dine top abs
 • strække
 • At have en god kropsholdning kan hjælpe på mange måder
 • Brug altid en spotter, når du løfter vægte. Hvis du laver en bænkpres til at bygge din Pecs, er du nødt til at arbejde musklen til udmattelse. Uden en spotter, er du risikere alvorlig skade, eller værre. Du har brug for nogen der der kan fange den barbell når du ikke kan løfte det tilbage på baren. Fordi hvis du bygger lære at opbygge din Pecs korrekt, bør du gøre reps, indtil du ikke kan knap nok formår at få vægtene tilbage op på baren.
 • føje vægte til dine crunches når de er alt for let
 • Brug af gymnastikbold kan gavne masser

Advarsler

 • Altid har en spotter, når du laver tunge løft som bænkpres