Wkedk

Sådan variere push up rutine

Så du keder dig med den klassiske push-up. Eller du er et monster og tænke den klassiske er bare alt for let. Enten måde, her er nogle forslag til at gøre noget udfordrende i stedet for den intetsigende push-up.

Steps

Sådan variere push up rutine. Hæv dig selv med dine knoer eller fingerspidserne.
Sådan variere push up rutine. Hæv dig selv med dine knoer eller fingerspidserne.
 1. 1
  Først og fremmest læse artiklen " hvordan man gør en push up. " Dette vil hjælpe dig til at lære den klassiske push-up, og alle advarsler og tips givet der gælder for denne artikel, så godt. Læs den? OK, her er nogle andre ting, du kan gøre:
 2. 2
  Bøj knæene. I stedet for at hvile på boldene af dine fødder, bøje og hvile på dine knæ (fødderne skal pege op i denne position). Dette vil gøre push-up lettere, da du løfte lidt mindre vægt. Denne holdning er også mulighed gives til kvinder i nogle fysiske fitness-test, hvor de skal gøre push-ups.
 3. 3
  Hæv dig selv med dine knoer eller fingerspidserne. I stedet for at sætte håndfladerne på gulvet gøre en knytnæve og sætte knoerne på gulvet, eller sprede fingrene og løfte dig kun at bruge fingerspidserne. Dette vil reducere overfladearealet af din støtte og gøre stabilisator muskler arbejde hårdere for at holde dig fra at vælte.
 4. 4
  Brug en bold. Læg dine hænder på en bold, der er stor nok til at rumme både dine hænder (basketball, bowling ball, fodbold). Dette vil også indføre ustabilitet til motion og give dine overkroppen stabilisator muskler en sved. De fleste mennesker finder dette meget sværere at trække ud end at gøre push-ups på knoerne eller finger tips.
 5. 5
  Har en pylometric eller "klappe" push-up. Dette er det samme som den klassiske push up, men i stedet for at skubbe dig op støt, skub med nok kraft, så du kan faktisk "løfte" dig selv i luften og har nok hænge tid til at klappe en gang i luften, før de kom ned.
 6. 6
  Brug kun én hånd / arm. Du bliver nødt til at sprede dine ben og læne sig mere mod toppen af ​​det indre arm for at bevare balancen. Det kan faktisk vise sig at være en afvejning udfordring, og der er mennesker, der har det øverste organ styrke til at trække det ud, men kan ikke gøre det, simpelthen fordi de ikke kan afbalancere kroppen på toppen af ​​armen.
 7. 7
  Arbejd din triceps. Det er tidligere blevet nævnt, at holde albuerne gemt til siderne under push-up vil arbejde flere af dine triceps. En anden måde at gøre dette på er ved at placere hænderne længere nede på kroppen. Placer dine hænder på siderne af brystkassen i stedet for under vores skuldre, jo længere ned linjen, jo flere triceps du udnytte i løbet af push-up. Men der er en fysisk begrænsning for, hvor langt du kan gå, da en gennemsnitlig håndled ikke vil bøje mere end 90 grader i alle retninger.

Advarsler

 • Klappe push-up, efter sin natur, har en hård landing. Den pludselige ryk til håndleddet, albue og skulder leddene under landing kan forårsage dvælende smerte efter øvelsen. Overflødigt at nævne, er faren for landing på dit ansigt, hvis du ikke presse dig selv fra jorden hårdt nok.
 • Den ene hånd push-up sætter ekstrem stress på enkelt-arm og i modsætning til klappe push-up, at stress er til stede under hele øvelsen. Byrden af ​​at støtte hele kroppen vægt med den ene arm kan (og næsten altid vil, med mindre du er ekstremt passer) føre til håndled / albue / skulder ledproblemer. Sure det virkelig buffs, at enkelt-arm, men for mange mennesker de risici opvejer fordelene. Værd at nævne, er det faktum, at den ene-arm push up betragtes som en show-off spil fra nogle fitness samfund og ikke indeholdt i praksis.

Ting du behøver

 • En mat for den bøjede knæ push-up og kno push-up for at forhindre skader på dine knæ og knoer.