Wkedk

Hvordan man opbygger et socialt liv som pensionist


Når en moden person mister en ægtefælle, en nær ven, eller endda et kæledyr, kan det være meget nemt at miste perspektiv på livet. Det er alt for let glide ind i sorg og afsondrethed og stoppe om med folk, der engang fyldte en vigtig rolle i dagligdagen. Børn (hvis nogen) ofte har bevæget sig væk, og er ofte så stærkt involveret i deres eget liv, med arbejde, børn og andre forpligtelser, som de ikke kan bruge en masse tid sammen med deres aldrende forældre. Selv oplever tab og ensomhed som senior borger er svært, er det ikke umuligt at udvikle et nyt socialt liv. En god holdning er en væsentlig faktor, som gør de fleste af de muligheder, der kommer din vej. Her er nogle måder, du kan begynde at opbygge et tilfredsstillende socialt liv for dig selv, som vil hjælpe dig til at leve meningsfuldt og med formål.

Steps

Hvordan man opbygger et socialt liv som pensionist. Bestemme, hvilke aktiviteter, du brugte til at nyde.
Hvordan man opbygger et socialt liv som pensionist. Bestemme, hvilke aktiviteter, du brugte til at nyde.
 1. 1
  Bestemme, hvilke aktiviteter, du brugte til at nyde. Har et tab medføre, at du afsætte foretrukne fritidsinteresser eller stræben? Samle dem op fra hvor du slap. Eller prøve nye aktiviteter med hjælp fra en lokal klub, gruppe, eller endda via internettet og bibliotek forskning. Brug lokale avis for at holde sig ajour med kommende begivenheder af interesse. Besøg universitetsforelæsninger om emner, du ikke ved noget om at strække din fantasi og forbedre din viden. Flere ideer er foreslået i nedenstående tip.
 2. 2
  Vend tilbage til. Mens klatring Mt. Everest kan ikke længere være i kortene, er der bestemt intet stoppe dig fra fortsættende fysiske aktiviteter, der involverer walking klubber, senior eller andre fitness-aktiviteter stilles til rådighed specielt for seniorer. Staying fit er en sikker måde at opbygge tillid og genvinde et sundt syn på livet!
 3. 3
  Find en kammerat. Hvis du føler tilbageholdende med at gå ud på egen hånd, er der mange frivillige organisationer, der vil hjælpe ved at give transport. Inviter en ven eller nabo til at deltage i arrangementer med dig. Komme tilbage i rytmen af ​​møde nye venner. Lidt efter lidt, vil du blive mindre bange for at gå ud alene.
 4. 4
  Vær åben for nye forslag. Dette kan føle sig utilpas i starten, især hvis det indebærer ny teknologi. Overveje at prøve nye aktiviteter, der er mulige givet dit niveau af sundhed og fitness, og at du finder interessante. Prøv ikke at reagere negativt over for forslag fra andre, der forsøger at hjælpe. Tænke tingene igennem, før at afvise ideer helt. Du kan opdage noget, du ønskede du havde prøvet tidligere.
 5. 5
  Bliv mentor for yngre mennesker. Unge mennesker er ivrige og villige elever, når de opdager, at du har viden om, at du er villig til at dele. Tilbyde dine tjenester på lokale klubber for at holde foredrag, for at undervise en færdighed eller til at vejlede folk (museer, zoologiske haver, parker osv.). Ældre mennesker bliver respekteret for deres viden, udnytte dette ved at dele det.
 6. 6
  Forblive positiv. Smerten vil altid være der, det er karakteren af ​​tabet. Du fortjener det bedste efter at give så meget af dig selv til verden.. Smilende inducerer positive kemiske forandringer i hjernen og bringer os op igen. Tag på en let film eller leje en gammel klassiker til at se derhjemme. Lyt til komedie på radioen, tjekke en humoristisk bog eller to fra biblioteket og har en god hjertelig latter. og dit velbefindende vil forbedre, det er så meget mere vigtigt, hvis du har begravet sig selv under en belastning af sorg, selvmedlidenhed og sorg.
 7. 7
  Tænk uden for pladsen. Forskning på internettet for historier om de mere udfordrende ting ældre borgere gør; cykling på tværs af lande, skriver en første, at indtaste de mestrenes spil osv. Alle disse ting og flere er muligt med den rette indstilling. Du er så som du lader dig være, dine drømme er så ekspansiv som du lader dem være. Så hvad med alle de ting, du lovede dig selv, du ville gøre en dag? Måske i dag, er den dag.

Tips

 • Uanset hvad du laver, altid tilbyder at hjælpe andre, og ikke være bange for at bede om hjælp, enten. I forfølgelsen af ​​nye aktiviteter og viden, kan du bygge et socialt liv blot ved at dele din nyfundne livsglæde.
 • Her er nogle ideer til aktiviteter:
  • Bogklubber: Scan opslagstavlen på dit lokale bibliotek eller boghandel for bogklubber, der mødes regelmæssigt og dele meninger om en bestemt bog eller forfatter.
  • : Besøg et rekreativt golfbane i dit område. Ramte et par bolde på driving range for at se, om du kan lide det. Spørg med programmet koordinator eller on-site pro om grupper af andre seniorer, der kan have brug for et andet medlem. Hvis der ikke er overordnede grupper, være proaktiv og begynde en!
  • Lære nye køkkener: Mange samfund har en butik, der har specialiseret sig i køkkenredskaber, bøger og tilbyde madlavning demonstrationer eller klasser. Små grupper af fødevarer og madlavning entusiaster er dannet, og deres medlemmer bliver hurtigt venner ved at dele idéer, opskrifter og "touring" middage på hinandens hjem, selv touring et land for sit køkken, er ikke ude af mulighedsrum. Bevæge sig ud over det køkken, du altid har gjort, og prøve noget helt andet.
  • : Disse tidløse aktiviteter er altid store hobbyer. Tjek den lokale håndværk eller stof butik for opslag på klubber eller grupper, der deler disse hobbyer. Eller tilbyde at undervise - dine færdigheder er i høj efterspørgsel fra de yngre generationer genopdage deres nytte og afslappende natur.
  • Havearbejde: Det kan næsten blevet et job så meget som en aktivitet, afhængigt af hvor meget du ønsker at gøre. Uanset om det bare er pusler omkring en lille blomsterbed, eller blive en ekspert på roser og orkideer, havearbejde er en meget populært tidsfordriv. Have klubber vrimler og mange byer har en fælles have, hvor enkeltpersoner bevare deres egen grund i haven for at plante, pleje og høste deres foretrukne voksende elementer. Hvis du allerede er en erfaren gartner, deler disse færdigheder med andre ved at give demonstrationer eller mini-foredrag via klubber eller botaniske haver.
  • Scrapbooking: Du er sikker på at have mange års fotos og memorabilia, der fortæller din livshistorie! Introducere dig til denne populære aktivitet ved at deltage i en ophugning fest eller tage en klasse på din lokale håndværk forhandler.
 • Besøg din lokale ældrecenter. Tag en tur til at lære, hvilke aktiviteter der tilbydes, noget er sikker på at kildre dine fancy.
 • Yderligere ideer, du måske gerne overveje at omfatte:
  • Sæsonkort pakker til og / eller skuespil.
  • Maleri
  • Opbygning fugl huse, hvilket gør dukke tøj på dit hospital eller husly.
  • Voksenundervisning klasser. Måske du gerne vil lære om computere, eller få din high school eksamensbevis eller grad. Mange faciliteter tilbyder fysiske klasser såsom lav-effekt Jazzercise eller yoga.
  • Frivillige på biblioteket til at undervise voksne at læse.
  • Deltag i en skak eller bridge klub.
  • Læsning og historiefortælling til unge på biblioteket.
  • Deltag Google og eller artikler.
 • Må ikke nogensinde tror, ​​du er alene du er blevet velsignet og "mennesker, som hjælper sig selv gud hjælper dem også."

Advarsler

 • Kend dine fysiske begrænsninger. Rådfør dig med din personlige læge før påbegyndelse af en ny fysisk aktivitet.
 • Hvis du har problemer med dit syn og læsning, først sikre, at du har det bedst mulige lægehjælp og øjenundersøgelser. Få de mest egnede briller til dine behov. Spørg om bøger med stor skrift, disse er tilgængelige på mange biblioteker. Det er også muligt at forøge skriftstørrelsen på din computer og internettet, spørge nogen om hjælp, hvis du ikke kan finde ud af, hvordan du gør det selv.