Wkedk

Sådan få afslappet før sengetid

Er du normalt ikke træt, når du går i seng? Her er nogle ting at prøve, der kan hjælpe dig med at få afslappet før seng. Du behøver ikke at gøre alle trinene her, men bare laver et par af dem kan hjælpe en masse.

Steps

Sådan få afslappet før sengetid. Tag et varmt brusebad eller skumbad.
Sådan få afslappet før sengetid. Tag et varmt brusebad eller skumbad.
 1. 1
  Tag et varmt brusebad eller skumbad. Du kan endda gå så langt som at bruge en lavendel body wash, fordi lavendel er en beroligende duft. Tag et par minutter til at lukke øjnene føler vandet vaske dine problemer væk.
 2. 2
  Læs en god bog, som du nyder. Sørg for at det er en bog, der ikke indeholder vold, eller noget, der ikke vil få dig alt for ophidset eller intens.
 3. 3
  Prøv en varm drik. Du kan prøve urtete (specielt kamille, som hjælper kroppen slappe af), varm mælk, eller noget andet, du kan lide. Men sørg for at det ikke indeholder meget sukker.
 4. 4
  Spring koffeinholdige drikke. Hvis du føler du har brug for at bruge denne til at vække dig op, så prøv at kun drikke én eller to kopper om dagen, og ikke efter 03:00. Eller hvis du bare kan lide smagen, prøv koffeinfri.
 5. 5
  Tag et par minutter til forsigtigt strække din krop - Som om du var at få klar til at udøve, men i et mere adstadigt måde. Linger i denne stilling i et stykke tid, vejrtrækning sagte. Det kan virkelig hjælpe dig med at slappe af.
 6. 6
  Meditere. Sidde eller ligge stille og forestille sig, at hvert åndedrag er i færd med stress og spændinger ud af kroppen. Du kan visualisere spændingen gennemføres direkte ud af din krop ved din ånde selv på hver udånder. Du kan forestille dine spændinger som sand, smeltende voks, røg, osv., som er i opløsning væk yderligere over hele kroppen, hver gang du ånder ud.
 7. 7
  Læs en god, men kedelig bog. Det vil helt sikkert gøre dine øjenlåg falde
 8. 8
  Slip af støj hvis du hører støj udefra, blokere det med enten en hvid støj generator, eller måske naturlyde på en iPod (hvis du lytter til ipod gøre skærmen mørk for at holde dig afslappet)

Tips

 • Når du har gjort nogle af disse ting til at føle sig afslappet, det er godt at udvikle en simpel rutine, der hjælper dig med at holde afslappet, som du går i seng. Hvis det er svært for dig, på grund af følelsesmæssig stress, en kaotisk hjem liv, eller anden grund, kan du prøve at gøre det afslappende visualisering i trin 6, mens se i dit sind et sikkert og roligt sted - reelle eller indbildte - det er et tilflugtssted for dig. Vælg et sted, som du kan se klart i dit sind, og når du finder den rigtige, bruger det hver gang. Derefter som du gør din vej i seng, kan du hente denne tilflugtssted for at minde dig selv om afslapning og fred, at du følte der.
 • Nogle af disse ting er bedst gjort godt, før du går i seng - en time eller to tidligere, hvis det er muligt.
 • Sovepiller kan hjælpe med afslapning, men de kan være stærkt vanedannende, så prøv nogle andre tips før ty til dem.
 • Grøn te har et meget beskedent beløb af koffein i forhold til almindelig te eller kaffe. Det kan være nyttigt at nogen forsøger at lette tilbage deres forbrug af stimulerende drikkevarer.
 • Belysning en duftende stearinlys udvikler en beroligende, afslappende atmosfære.

Advarsler

 • Aldrig tage sovepiller, medmindre ordineret til dig af en læge.

Sørg for ikke at bo op for sent