Wkedk

Hvordan til at frigive endorfiner

Endorfiner er et naturligt hormon i kroppen, der frigives, når du gør bestemte aktiviteter. Til gengæld endorfiner naturligt bekæmpe stress.

Steps

Hvordan til at frigive endorfiner. Smile.
Hvordan til at frigive endorfiner. Smile.
 1. 1
  Smile. Smilende frigiver endorfiner, som gør du føler dig godt.
 2. 2
  Øvelse. Du vil opdage, at når du er færdig med kraftig motion, du føler dig godt over det hele. Dit hjerte vil endda føle sig stærkere et par timer efter du er færdig.
 3. 3
  Spis mørk chokolade. Blot ét stykke om dagen vil gøre dig gladere, men ligesom rødvin, det er kun godt i moderate mængder.
 4. 4
  Være lykkelig. Ja, det er underligt, at bare at have positive tanker fysisk kan ændre din krop, men det kan! Vær optimistisk og inspireret.
 5. 5
  Spis noget krydret. Du får et sus, når du spiser en chilipeber er fordi det er så varmt. Dette kan gøres med andre krydret mad også.
 6. 6
  Laugh. Dette har at være sandt, ikke er tvunget latter. Jo dybere du griner, jo bedre. Se en slapstick komedie, siger sjove vittigheder med vennerne, gå op til fremmede på gaden og lave sjove lyde, samle op og læse tegneserier sektion af en avis - noget, der får dig til at grine.
 7. 7
  Være dumt! Gøre grin med dine spisevaner! Brug sko på dine hænder! Børste dit hår med en gaffel! (Bare vær forsigtig med ikke at trække nogen hår ud.) Lad som om du kun har én arm (ingen offensiv til dem, der kun har én -! Foregive du ikke har nogen arme) Og dine venner vil kunne lide dig mere, end da du var mindre fjollet ( Men prøv ikke for hårdt.) Altid være tro mod dig selv, det naturlige goofster du er!
 8. 8
  Brug din. Vi er så privilegerede at have sanserne af berøring, lugt, hørelse og syn. Brug dem. Gå barfodet udenfor. Sæt en fugl feeder i din værftet og se fuglene spiser morgenmad hver morgen. Lyt til langt væk lyde af tog og fly. Træk vejret i duften af ​​en yndlingsblomst. Vær opmærksom og anerkendende på dine omgivelser.
 9. 9
  Medtag mere musik i dit liv! Hvis du nogensinde har haft en dårlig dag, du ved, at du bare ønsker til og nyde musikken for en stund. Du fokuserer på lyden af ​​den musik, det er alt du kan fokusere på, som afregner dig ned. Du må indse, at når nogen lytter til musik på bussen, er de bare kigge ud af vinduet, helt afslappet. Så bare lytte til nogle af dine yndlingssange i et stykke, og slappe af!
 10. 10
  Socialisere. Når du bare interagere med andre mennesker, vil endorfiner blive frigivet af din krop. Dette er grunden til sunde sociale interaktioner er afgørende for en persons helbred og trivsel.

Tips

 • Gør en handling af, i stedet for at spilde tid på at være ked af det, gøre noget, der kan gøre din familie stolt. Du vil gøre dig selv, sammen med alle andre, føler godt for et par øjeblikke.
 • Der er ingen grænse for, hvor glad du kan være. Du ville blive overrasket. Bare holde smilende.
 • Prøv at gå ud til en rig restaurant og behandle dig selv med.

Advarsler

 • Undgå at gå overbord og overexerting dig selv - ikke motion for hårdt, ikke overbelaste dig selv med krydret fødevarer, og ikke forsøge at være alt for fysisk spontan.