Wkedk

Hvordan man kan stoppe følelse som dit liv er ikke godt nok

I den seneste tid, ser det er der kun tre mål for succes: Penge, udseender og berømmelse. Hvis du ikke har en eller alle af dem, du har lyst tingene ikke er gode nok, og måske du føler uheldig og snydt. Men du er en almindelig person, og det er svært at føle selvværd, selvrespekt og selvværd, når du går til en dagligdags job i en dagligdags verden. Nå, kan du overvinde dine følelser... Hvordan finder du en følelse af betydning i en verden, der synes så meget lavvandet?

Steps

Hvordan man kan stoppe følelse som dit liv er ikke godt nok. Vide, hvornår nok er nok.
Hvordan man kan stoppe følelse som dit liv er ikke godt nok. Vide, hvornår nok er nok.
 1. 1
  Dyrk et taknemmeligt hjerte. Taknemmelighed er den ene ting, at de fleste mennesker, der føler en lav følelse af selvværd mangler. Hvis du kan se uden for din egen verden, og se, hvor god du egentlig har det, vil du føle dig meget mere ligesom dit liv er en god ting. Hvis du ikke har en dødelig sygdom, har haft noget at spise i dag, har en seng at sove i aften... materielt set har du det bedre end 70% af alle mennesker i hele verden. Hvis du læser dette på din egen computer, er du bedre stillet end omkring 90% af alle.
 2. 2
  Vide, hvornår nok er nok. Tage råd fra Mary Poppins. Hun siger: "Nok er så god som en fest." Tænk over det et øjeblik. Du kan kun spise så meget, uanset hvor god maden er, eller hvor meget der er. Det betyder ikke noget, hvis dit måltid serveres i en fancy restaurant på 750€ en plade, eller i dit eget køkken på 5€ 0,79 en plade. Når du er fuld, du er fuld, og hvis du forsøger at spise mere, vil du højst sandsynligt bliver syge. Når du har nok, det er præcis det samme som at have siddet ned til en enorm fest og spist dit fyld. Mary Poppins er rigtigt. Tja, hun er næsten perfekt på enhver måde, trods alt.
 3. 3
  Lær at værdsætte dybere dyder. Medierne synes at være fyldt med billeder af de unge, rige og smukke, og medmindre du passer, at skimmelsvamp, du føler dig mindre værdig gode ting i dit liv. Men disse ting er så flygtigt - ungdom og skønhed fade med årene, og i en kort tid, vil de pågældende celebutantes ikke være så smuk (eller i det mindste vil det ikke være billigt for dem at være så smuk). Formuer kan gå tabt. Men kærlighed er evig. Honor holder. Sandheden overholder. Skønhed kommer i alle former: en sommerfugl er smukt. Så er et vandfald, og havet, og himlen på en stjerneklar nat. Lær at værdsætte naturlige skønhed, god karakter, ærlighed, din familie.
 4. 4
  Være rart. Tro det eller ej, kan dette være det første skridt til at føle din egen magt. Følelse lidt... almindelige... kan gøre dig føle, at det ikke er umagen værd at bekymre sig om andres følelser. Du er ikke klar over, hvor meget strøm du har. Din elendig stemning er smitsom. Det kaster en skygge over alle, du støder på, fra din familie til dine venner på dine kollegaer. I stedet for at være pludselige og surly, prøve at give hver person et smil. Tag et øjeblik til at gøre øjenkontakt. Folk nyder at tale om sig selv eller dem tættest på dem. Så giv dem en mulighed for at gøre det. Prøv at huske navne, og spørge om deres kære. Du ved ikke, hvad der sker i deres liv - du kan være den eneste person til at behandle dem som et menneske i dag. Du må ikke klar over, hvor kun én slags ord, selv fra en fremmed, kan genopfriske nogens ånd. Prøv det og se. Det kan være meget rart at være vigtigt. Men det er meget mere vigtigt at være rart. I nogle kredse, dette kaldes "projicere kærlig venlighed", og det tager praksis.
 5. 5
  Indse, at være en del af din familie er vigtig. Du må ikke have familie, i dette tilfælde skal du værne om relationer med venner. Hvis du har børn, en ægtefælle eller forældre, er du velsignet, og du bør gøre noget, og alt i din magt for at skabe et godt forhold til dem. Gå ud af din måde at vise din kærlighed, og de vil til gengæld.
 6. 6
  Være ydmyg. Selvfølgelig, hvis du går rundt prale om hvordan forbløffende du er, folk kommer til at forsøge at slå dig ned. Plus, er folk, der taler sig op til andre som regel dækker op en intern følelse af utilstrækkelighed. Bare se på celebs - ikke før er de varme end rygterne begynder og guerillaen begynder. Det hedder "Schadenfreude" - at få overfladisk tilfredshed fra den ulykke, der tilsyneladende mere heldige end dig. Ligegyldigt hvor meget du ønsker at føle sig vigtig, vil det ikke hjælpe dig, medmindre du kan sætte pris på det, når det sker for de rigtige grunde. Ved at udøve ydmyghed og afstår fra alle prale og swagger, til dig gratis folk prise dig, når det er hensigtsmæssigt i stedet for hogging opmærksomhed, når det ikke er.
 7. 7
  Hjælpe andre. Der er intet, der vil gøre du føler at du er værdiansat, behov og afgørende ligesom frivilligt at hjælpe og tjene andre, der er mindre heldige end dig. Dette er virkelig går sammen med "ydmyghed" ting godt - optrappe at hjælpe de ældre, træner på en efter skole børnecenter, fodre de hjemløse, bidrage til at opbygge et hjem for nogen (Habitat for Humanity), indsamle legetøj til børnehjem ved juletid - disse ting tillade dig at være til tjeneste for andre, og intet vil gøre du føler dig bedre. Giv en gave i hemmelighed. Fortæl nogen af ​​skøde. Lad tilfredshed at hjælpe et andet ophold i dit hjerte ved at holde på din lille hemmelighed.
 8. 8
  Mærk tilfredshed skabe taknemmelighed i et andet liv, og lad det holde sig inden for dit hjerte. Den første gang et lille barn bringer dig en håndtegnet kort og kaster hans eller hendes arme omkring dig til at takke dig for at hjælpe deres familie, er det næsten garanteret, vil du føle glædestårer flow fra dine øjne og en stor klump i halsen. Og det er, når du kender dit liv er ikke bare "godt nok" - det er awesome.

Tips

 • Må ikke bekymre sig om, hvad andre siger.
 • Sommetider føler vi ligesom vores liv ikke er spændende, fordi vi kun laver det arbejde, vi skal gøre for at komme forbi. Tag dig tid til at arbejde på en ny hobby eller måske lære noget nyt som et nyt sprog. Ikke blot vil din tid blive brugt gør noget produktivt, men du vil have en følelse af tilfredshed, når du gør fremskridt på dine nye færdigheder.
 • Brug aldrig en andens liv eller resultater som en målepind for værdi eller værdien af ​​din egen. Det er bare som at løbe eller dit udseende: Der vil altid være nogen hurtigere (og nogen langsommere). Der vil altid være nogen smukkere (eller du kan være smukkere end en anden). Der var en sang fra en gammel musical, der talte om at køre et løb. Det opfordrede dig til ikke at være trist, hvis du ikke kommer i første, fordi "en anden, der er sidste er sikker på at tro du er hurtig." Dit liv er din egen. Stå op og leve det. Hvis du har nok, trods det faktum, at du ikke er rig eller berømt, nyde det faktum, at du ikke ønsker for essentials, som du har familie og venner, der elsker dig, og at dit helbred er godt. Du kan arbejde mere, så længe du vil!
 • Gør noget rart for dit samfund. Hjælpe andre er en fantastisk måde at forbedre din egen udsigter.
 • Vær spontan og leve i nuet.
 • Det er svært at føle sig imponerende, hvis du ikke gør noget for at imponere dig selv. Gå ud og gør noget vidunderligt, ikke bare for dig selv, men for en anden.
 • Sluk for fjernsynet og radioen. Lyt til dine egne tanker og undersøge, hvad der er indeni. Interne dialog er ikke en billet til en institution, men snarere en chance for virkelig at begynde at lave positive ændringer inden for.
 • Lev et liv med ingen beklager! Det er en af ​​de mange ting, der vil holde dig tilbage i livet!
 • For nogle mennesker, det hjælper, hvis du har en realitet større end dig selv til at tro i. Hvis du er en bedende person give din tro til at hjælpe dig med at arbejde gennem denne tid i dit liv. Hvis du ikke er en person af tro, men måske gerne være, så gå til en moske, synagoge eller snakke med en ven om, hvordan hans religiøse praksis hjælpe ham i vanskelige tider. Hvis du er agnostiker eller ateist, kan du finde trøst i meditation.

Advarsler

 • Dette betyder ikke, at du ikke skal stræbe efter excellence. Du skal. Men du bør aldrig give op eller føler, at du ikke er en succes, bare fordi du ikke har opnået alt det, du håbede at endnu. Succes er fremskridt, men nogle gange fremskridt kræver afslappende for en tid. Du kan stadig arbejde på ting og føler sig godt om dem, som du gøre selv små bidder af din egen form for fremskridt. Det er en succes - og så føle sig godt om det.