Wkedk

Sådan bruger troldnød at reducere hæmorider

Vidste du, at du kan lave dine egne hjemmelavede Hemorrhoid Pads med troldhassel og baby vådservietter? Troldnødfamilien er blevet brugt af indfødte europæere for sine medicinske egenskaber, så det er en naturlig anti-inflammatorisk, der nemt kan bruges til at reducere hæmorider.

Steps

Sådan bruger troldnød at reducere hæmorider. Køb troldnød i væsken astringerende formular sammen med en balje med vaskeklude.
Sådan bruger troldnød at reducere hæmorider. Køb troldnød i væsken astringerende formular sammen med en balje med vaskeklude.

Til regelmæssig brug

 1. 1
  Køb troldnød i væsken astringerende formular sammen med en balje med vaskeklude. Hvis du ønsker at spare penge, og du har brug for en masse af hemorrhoid puder, kan du købe en multi-pack refill af vaskeklude.
 2. 2
  Hæld hele indholdet af troldhassel flasken ind i en helt ny baby tørre beholder. For at sikre fuld mætning af servietterne, adskille sektionerne og hæld nogle på hver enkelt sektion. Der bør være en tomme eller to ekstra i bunden, hvis du bruger hele 12-oz flaske.
 3. 3
  Tør det berørte område med troldhassel klude. Du bør gøre det samme slags bevægelse med hassel tørre som når du bruger papir væv. Fortsæt med at bruge Hazel klude regelmæssigt indtil dine hæmorider er helbredt

Under graviditet

 1. 1
  Følg de samme trin som ovenfor, med nogle ekstra overvejelser. For eksempel, vil du ønsker at dobbelt tjekke med din læge, at troldnød ikke kan have nogen form for negativ virkning på din graviditet.
 2. 2
  Invester i et par andre hemorrhoid forebyggelse taktik. Da dine hæmorider er bundet til at være tilbagevendende under din graviditet, bør du have mere end én tilgængelig metode til at slippe af med dem, såsom en bestemt lokal bedøvelse.
 3. 3
  Hvis dine smerter stiger eller du oplever kraftig blødning, skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt. Du ønsker at være så omhyggelig som muligt i forhold til din baby, selvom du synes, det er mindre eller midlertidige, kan en professionel lægelig vurdering ikke ondt.

Tips

 • Hvis du har en masse irritation, så prøv at stoppe med at bruge tørt papir væv servietter helt indtil dine hæmorider få det bedre.
 • Sørg for at dit septisk kan rumme vaskeklude, så du ikke finde dig selv på den forkerte ende af en kæmpe VVS regningen.
 • Vask dine hænder før og efter brug toilet.

Advarsler

 • For at undgå forurening, ikke presse nogen af ​​de overskydende væske tilbage i karret af vaskeklude.
 • Typiske flasker troldhassel er 14% alkohol, så hvis du er følsom over for alkohol, bør du konsultere en læge, før du prøver denne metode.
 • Sørg for at læse advarslerne på containerne både troldhassel og vaskeklude, som nogle mennesker kan opleve irritation eller endda allergiske reaktioner på grund af ingredienserne.

Ting du behøver

 • 12-oz flaske troldhassel
 • Tub af vaskeklude