Wkedk

Hvordan man kan stoppe blødninger hæmorider

Blødning hæmorider opstår, når graden af ​​betændelse og irritation af hæmorroider væv når et niveau, der forårsager små bristninger i disse væv. Sammen med at være yderst smertefuldt, skal der drages omsorg for at stoppe blødningen så hurtigt som muligt, hvilket banede vejen for hæmorider til at begynde helbredelse. Mens øjeblikkelig lægehjælp kan være nødvendig i nogle tilfælde, kan det være muligt at lindre irritation og stoppe blødningen hæmorider før en infektion har mulighed for at forekomme.

Steps

Hvordan man kan stoppe blødninger hæmorider. Anvende aktuelt cremer.
Hvordan man kan stoppe blødninger hæmorider. Anvende aktuelt cremer.
 1. 1
  Soak i varmt vand. Kør varme - ikke varmt - vand i et badekar, og blød i op til 15 minutter 3 gange hver dag. Det varme vand vil hjælpe lindre hæmorider og berolige nogle af inflammation. Dette vil igen reducere forekomsten af ​​blødning samt holde området rent.
 2. 2
  Prøv en SITZ bad. Dette indebærer anvendelse af et bad enhed, der passer let over toilettet og gør det muligt at nyde en løbende strøm af beroligende vand til området omkring hæmorider. Ligesom karret sættetid kan denne tilgang bringe nogle meget tiltrængt lettelse og reducere forekomsten af ​​hemorrhoid blødning.
 3. 3
  Anvende aktuelt cremer. Salver og cremer formuleret til behandling af hæmorider vil også reducere smerte, mens også behandler den irritation, der førte til blødningen. Sætte fokus på cremer og salver, der er sikre at bruge, når blødningen er til stede, og følg brugsanvisningen til punkt og prikke.
 4. 4
  Bruge koldt komprimerer at lindre hævelse og irritation. Anvendelsen af ​​kolde omslag til anus kan gå en lang vej mod at reducere irritation og lade kroppens naturlige forsvar til at begynde faldende hævede hæmorider. Som en del af processen, vil dette også reducere udviklingen af ​​læsioner på det betændte væv og minimere blødning.
 5. 5
  Stedfortræder fugtige vådservietter til toiletpapir. Selv de blødeste mærker af toiletpapir kan være for slibemiddel, når hæmorider er til stede. Bruge de fleste towelettes der omfatter aloe og andre køling stoffer, der ikke vil føre til yderligere irritation, hvilket giver blødende hæmorider en chance for at begynde helbredelse. Hvis towelettes ikke er umiddelbart tilgængelige, skamplet området med en blød klud, der er fugtet med cool at lunkent vand, idet man ikke gnide.
 6. 6
  Modstå trangen til at ridse. Mens fristelsen til at gøre det kan synes næsten overvældende, vil skrabe kun øge blødning og irritation, der forårsager yderligere stress på det allerede ømme hæmorider og muligvis føre til yderligere smitte. Enhver forbigående lindring, som opnås med ridser vil kun føre til større smerte i en meget kort periode.

Tips

 • I svære tilfælde kan kirurgi være forpligtet til at tage sig af blødende hæmorider. Typisk, det er kun en mulighed, når andre hjem retsmidler og medicinske behandlinger såsom skud og recept styrke cremer har undladt at arbejde.
 • Mens blødende hæmorider ofte vil reagere godt på disse strategier i et par dage, er det vigtigt at søge hjælp hos en læge, hvis der synes at være nogen ændring i en rimelig periode. Skulle blødningen stigning snarere end falde, ophøre med brug af over skranken produkter, og se en læge med det samme.