Wkedk

Hvordan til at helbrede hæmorider

Hæmorider er en af ​​de mest almindelige lidelser i endetarmen, der påvirker så meget som halvdelen af ​​befolkningen i en alder af 50 år. Lider af hæmorider er ikke kun smertefuldt, men pinligt så godt. Mange ikke kun ønsker at vide, hvordan at helbrede hæmorider, men hvordan at helbrede hæmorider hurtigt og naturligt.

Steps

Hvordan til at helbrede hæmorider. Rengør anale område grundigt efter hver afføring.
Hvordan til at helbrede hæmorider. Rengør anale område grundigt efter hver afføring.

Healing hæmorider

 1. 1
  Rengør anale område grundigt efter hver afføring. Tør forsigtigt for ikke yderligere at irritere huden ved hjælp af enten fugtet, uparfumeret toiletpapir eller en fugtede barn tørre til følsom hud.
 2. 2
  Tag et varmt bad. Fyld et badekar med varmt vand til omkring 10cm. Lette dig ind i badet for cirka femten minutter, og læne sig tilbage med knæene hævet. Denne position vil muliggøre maksimal eksponering af anale område til det varme vand, og vil dræbe smerter og lindre eventuelle irritation i området.
  • Tilføj en håndfuld Epsom salte til badet, og sørg for at røre vand godt for at opløse saltet. Epsom salte kan bidrage til at skrumpe ind og / eller dulme hæmorider.
 3. 3
  Påfør et aktuelt fløde eller salve. Anvendelsen af ​​topiske cremer kan hjælpe meget i helingsprocessen. Tilgængelige over-the-counter fra dit lokale apotek eller apotek. Eksempler på cremer nævnes:
  • Kortikosteroid cremer med lave doser af steroider, der hjælper med at reducere smerter og hævelse.
  • Cremer med lidocain at hjælpe med at mindske smerter. Lidocain er en lokalbedøvelse.
 4. 4
  Påfør en varm, våd tepose. Du kan gøre dette, mens du sidder på toilettet for nogle ekstra relief. Varmen af ​​tepose er beroligende i sig selv og tannin findes i te er en naturlig astringerende, som vil bidrage til at mindske hævelse og smerte.
 5. 5
  Brug troldhassel. Duppe hæmorider med en vat bold gennemvædet med destillerede troldnød vil også reducere hævelse og smerte som troldnød er velkendt som en af ​​de mest effektive tannin-rige urter.
  • Du kan også købe medicineret aftørring puder, der indeholder troldhassel. De er normalt fugtig og kan anvendes i stedet for eller i kombination med toiletpapir.

Forebyggelse hæmorider

 1. 1
  Forstå, at en ounce af forebyggelse er værd en havelåge for at helbrede. Forebyggelse hæmorider fra dukker op i første omgang er en god måde at undgå at skulle behandle dem. Prøv at øve alle de metoder for at forebygge hæmorider fra plager dig.
  • Drik 8 glas vand om dagen. Drikke masser af væske vil hjælpe.
  • Spis en kost rig på fibre, især frugt, grøntsager og fuldkorn, for at lette afføring.
  • Må ikke være bange for at bruge fæces blødgørere, hvis nødvendigt.
 2. 2
  Må ikke stamme under afføring. Hæmorider kan være forårsaget af overdreven dræning under afføring. Prøv at lade afføring passere uden at belaste eller tvinge, da dette kan medføre en unødvendig pres oprustning og forværre hæmorider.
 3. 3
  Tag en pause fra at sidde hver gang i et stykke tid. Hvis du sidder i lange perioder af gangen, stå op og bevæge sig rundt. Konstant tryk kan forårsage og / eller forværre hæmorider.
 4. 4
  Rids ikke området med hæmorider og ikke over-tørre. Hvis området med hæmorider klør, anvende en smule troldhassel. Når du tørrer, skal du ikke bruge væv at kradse området.
  • Brug blødere, ikke-skærpende toiletpapir. Undgå toiletpapir, der er farvet og / eller parfumeret.
 5. 5
  Bær bomuld undertøj. Bomuld undertøj er meget åndbare stoffer. De har også den fordel af at være blødere og mindre irriterende end andre ikke-naturlige stoffer.

Søger hjælp

 1. 1
  For vedvarende, smertefulde hæmorider, tale med en læge om varmebehandlinger og andre typer af procedurer. For hæmorider, der konsekvent får i vejen for daglige aktiviteter og præsentere en smertefuld medicinsk tilstand, så tal med din læge:
  • Varmebehandling. Kaldet "infrarød koagulation," denne varmebehandling blokerer blodtilførslen til en enkelt hæmorider på et tidspunkt, får det til sidst falde af. Kun én hemorrhoid kan behandles ad gangen.
  • Rubber band ligation. Denne procedure blokerer også blodtilførslen til hæmorider, der forårsager dem til at dø. En elastik er bundet rundt om hemorrhoid til at gøre dette.
  • Kirurgisk hemorrhoidectomy. Kirurgisk hemorrhoidectomy fjerner individuelle hæmorider ved hjælp af en hæftemaskine eller suturer.
 2. 2
  Søge hjælp mod hæmorider, der har dannet nærliggende blodpropper. Hæmorider kan forårsage omgivende blod i anus til at størkne og nærliggende væv til ar. Hvis du tror, ​​du måske har størkne, se en læge for at hjælpe med at fjerne dem og behandle hæmorider.
 3. 3
  Søge hjælp for overdreven blodige udledning fra afføring. Blod fra afføring kan være forårsaget af hæmorider, men det kan også være forårsaget af en mere alvorlig tilstand, såsom kræft.

Tips

 • Når din hæmorider er helet, er det afgørende at sikre, at du ikke får et tilbagefald. Undgå forstoppelse er nok det vigtigste, du kan gøre i denne henseende således øge fiber indtagelse i første instans.
 • Øg vandindtag. Vores kroppe består af en stor procentdel af vand, og vi har brug for det længe, ​​før vi er tørstige. Det er vigtigt i behandlingen affaldsmateriale gennem tarmen. Det er, når du ikke drikker nok vand og andre væsker, at processen med affald bremser, og der er et efterslæb i tarmen. Slutresultatet er passagen af ​​hård afføring.
 • Undgå at ridse dine hæmorider. Det kan skade væggene i de fine blodårer og gøre dem værre i det lange løb.
 • Der er mange måder at naturligt behandling af hæmorider, og det er bedre at behandle dem hellere før end senere.
 • Prøv at tage et bad to gange om dagen hvis det er muligt, især hvis din hæmorider er særligt smertefulde eller kløende.
 • Topiske cremer og geler er tilgængelige målretning forskellige symptomer, fx hvis du oplever en brændende eller kløe fornemmelse, en kølende gel indeholder E-vitamin eller aloe vera hjælper med at få den hurtigste relief. Hvis dine hæmorider forårsager smerte, cremer målrettet smertelindring er et bedre valg.
 • Sørg for at du tør det anale område grundigt efter rengøring ved aftørring eller efter et bad. Overskydende fugt vil kun medføre fugt og genere eller irritere huden.
 • I stedet for at bruge en almindelig bad hver gang, kan du købe, hvad der kaldes en SITZ bad. Dette er en stol-lignende badekar, hvor lår og hofter er nedsænket i varmt vand, sædvanligvis som del af en terapeutisk behandling.

Advarsler

 • Hæmorider, der er efterladt ubehandlet kan gå på at udvikle komplikationer og blive diskusprolaps eller thrombosed, hvor en kirurgisk procedure er normalt kræves for at fjerne hæmorider.
 • Enhver væsentlig blødning fra endetarmen, pludselig smerte eller seneste ændringer i afføring bør også gøres opmærksom på din læge.
 • Topiske cremer og geler er til udvortes brug. Der er stikpiller til rådighed, hvis den brændende eller kløe du føler er inde i endetarmen.
 • Hæmorider ikke kræver øjeblikkelig lægehjælp. Lyse rødt blod i afføringen er et klart symptom på hæmorider, og du kan først prøve nogle hjem behandling. Dog bør du opleve mørkt farvet blod eller sort afføring kontakte din læge straks, da dette kan være et tegn på intestinal blødning.