Wkedk

Sådan at kaste op uden at gøre noget rod

Denne artikel er at informere folk, hvordan at kaste op uden at gøre et stort rod. Når du har tømmermænd eller spiste noget virkelig slemt, behøver du ikke ønsker at se indholdet af den.

Steps

Sådan at kaste op uden at gøre noget rod. Sæt en skål, spand eller syge taske, sammen med et håndklæde eller nogle væv ved siden af din seng.
Sådan at kaste op uden at gøre noget rod. Sæt en skål, spand eller syge taske, sammen med et håndklæde eller nogle væv ved siden af din seng.
 1. 1
  Sæt en skål, spand eller syge taske, sammen med et håndklæde eller nogle væv ved siden af din seng. Denne måde, behøver du ikke at bekymre dig om væddeløb på toilettet, især hvis det er på den anden side af huset.
 2. 2
  Vide, at folk kan fortælle, når de er ved at kaste op. Der er en forskel mellem at føle sig syg (i almindelighed) og vide du er ved at være. Du vil føle en masse spyt bliver produceret og som regel en "tyngde" i din hals.
 3. 3
  Placer dit hoved over toilettet, men prøv ikke at vippe hovedet frem. Prøv at holde dit hoved op, og det vil gøre det nemmere på dit bryst.
 4. 4
  Hold din næse lukket med din pegefinger og tommelfinger for at undgå opkast kommer ud af din næse. Hvis det sker, vil det brænde og efterlade en ubehagelig lugt i næsen i en periode.
 5. 5
  Se hvor længe du er på toilettet til. Hvis der ikke kommer ud, tage et par dybe indåndinger.
 6. 6
  Undgå at drikke eller spise noget direkte efter opkastning. Du ønsker ikke at irritere din mave mere. Efter et par minutter, kan du prøve sipping vand langsomt (ikke gulp det ned), men afskedige nogen stærkere drikkevarer eller mad til et par timer, selvom du føler bøde.
 7. 7
  Forsøg på at slippe af med opkast og lugt så snart som muligt. Du ønsker måske at skylle toilettet mere end én gang, hvis du ikke ønsker at se det rod. Det og nogle gange når du er syg, hvis du ser opkast eller lugte det, kan du bare lyst til opkastning endnu mere.
 8. 8
  Brug mundskyl eller tandpasta til at få gunk og lugte ud af munden. Kast-up kan indeholde madrester, der ville få fanget i dine tænder. Må dog ikke børste dine tænder umiddelbart efter at kaste op - den abrasiveness af tandpasta og børste vil bære væk mavesyre-blødgjort overflade af dine tænder.

Tips

 • Ingen kan lide at være syg. Det er ikke en rar fornemmelse, men det er som regel harmløse. Det er bare kroppens måde at slippe af med noget, at det ikke kan lide. Tænk på det som en nødudgang.

Advarsler

 • Hvis du ikke kan holde det, indtil du kommer til en ordentlig plet, ikke holde den i munden. Alt kommer fra maven bliver meget sure, og kan skade dine tænder.
 • Undgå opkastning i en vask, da det kan tilstoppe afløbet. Sigt efter et toilet, hvis muligt.

Ting du behøver

 • En spand / skål / toilet eller en Travel Sick Bag
 • Et håndklæde / væv at udslette munden med
 • Et sted at slippe af opkast f.eks et dræn
 • En støttende ven
 • Vand (at drikke og vaske med)
 • Medicin til at hjælpe støtte i forebyggelse af kvalme