Wkedk

Sådan behandler bed bug bites

Sværhedsgraden af ​​symptomer forbundet med bed bug bites varierer for den enkelte. Nogle mennesker måske ikke engang ved, at de er blevet bidt, mens andre kan være så allergisk over for de bider, de udvikler et udslæt og ekstrem kløe. Før du forsøger retsmidler til at behandle bed bug bites, så sørg for en seng bug er ansvarlig for.

Steps

Sådan behandler bed bug bites. Kig på bider omhyggeligt.
Sådan behandler bed bug bites. Kig på bider omhyggeligt.

Bekræft en seng bug bid

 1. 1
  Kig på bider omhyggeligt. Bed bug bites ofte ligne andre insektbid, herunder myggestik, og så kan være meget svært at identificere. Selv en læge kan normalt ikke diagnosticere bid blot ved at se på dem.
  • Hold øje med væggelus unikke bid mønster. Selv om nogle bid kan forekomme alene, de fleste bid forekomme i en række på 3 til 5 bites.
 2. 2
  Vær opmærksom på, når bider forekomme. Dette kan også være vanskeligt at afgøre, fordi hver persons Reaktionstiden kan variere betydeligt. Symptomer, der skyldes bid kan manifestere på noget tidspunkt fra et par timer til mere end en uge efter bid opstod.
 3. 3
  Tjek din seng og strøelse for tegn på væggelus.
  • Kig efter røde pletter af blod på plader. Disse kan komme fra en seng bug blev knust efter fodring, eller fra bider tilbage på dig, når fejlen er færdig fodring.
  • Tjek hele madrassen, herunder sømme på siderne. Kig efter sovende væggelus, kroppe, tomme skind og afføring.
 4. 4
  Tilkald en Exterminator eller behandle dit hjem selv at fjerne væggelus og forebygge fremtidige bid opstår. Du kan behandle eksisterende bider, men hvis væggelus bor i din seng, vil din udslæt forværres natlige som du gentagne gange bidt.

Forkæl bed bug bites med over-the-counter medicin

 1. 1
  Påfør en steroide anti-klør over-the-counter (OTC) creme, der indeholder hydro-kortison eller kortison. Følg pakkens retninger for at anvende den korrekt.
 2. 2
  Brug calamincremen at tørre udslæt og beskytte huden, mens det heler.
 3. 3
  Køb et aktuelt bedøvelsesmiddel OTC, der indeholder pramoxin til smertelindring og diphendrydramine for kløe kontrol.
 4. 4
  Tag mundtlige antihistamin allergi tabletter til at styre hævelse og udslæt associeret med bites. Følg anvisningerne på emballagen for korrekt dosering.
 5. 5
  Tag OTC smertestillende, der indeholder ibuprofen eller naproxen efter behov.

Forkæl bed bug bites med hjem retsmidler

 1. 1
  Lav en pasta af bagepulver og vand. Tilsæt langsomt små mængder vand til bagepulver pulver og rør, indtil du har en tyk pasta. Påfør et tykt lag af bagepulver til bed bug bites. Lad pastaen tørre og ophold på udslæt i en time eller mere, før at vaske det af med varmt vand.
 2. 2
  Mætte et stykke vat med citronsaft, st. Johns Wart eller troldnød, som alle er naturlige astringerende. Dab ved udslæt med vat til at hjælpe tørre det ud og kontrollere kløe.
 3. 3
  Påfør gel fra en aloe plante i seng bug bites. Aloe indeholder både antibiotika og anti-svampe egenskaber.
 4. 4
  Soak i et varmt bad. Tilsæt 1/2 kop (118 ml) af enhver af følgende for at hjælpe med at kontrollere kløe:
  • Koncentreret pebermynteolie.
  • Pulveriseret havregryn. Du kan finde dette i sundhed og kiosker pakket til bruge et bad produkt.
  • Bagepulver, med eller uden lidt salt tilføjes det.
  • Alka-Seltzer, men kun hvis du ikke er allergisk over for aspirin.

Advarsler

 • Se din læge, hvis dine symptomer ikke rydde op inden for et par uger eller fortsætte med at forværres. Du bør også se en læge for diagnose, hvis du ikke kan finde tegn på seng bugs i din seng og ikke kan identificere kilden til bid eller udslæt. Væggelus bid symptomer ligner dem, der skyldes andre insektbid og hudsygdomme.