Wkedk

Sådan at uddanne sig til boksning

Uddannelse til at blive en bokser, tager en stor indsats, disciplin og selvtillid. Til at begynde med, skal du købe en boksebold, finde en ven at sparre med, og få nogle boksehandsker. Når du er seriøst overvejer boksning som en karriere, er du nødt til at deltage i en gym, og finde en træner til at arbejde med, hvem der kan få dig i form.

Steps

Sådan at uddanne sig til boksning. Komme i form ved at køre hver anden morgen for mindst 30 - 60 minutter til at starte.
Sådan at uddanne sig til boksning. Komme i form ved at køre hver anden morgen for mindst 30 - 60 minutter til at starte.
 1. 1
  Komme i form ved at køre hver anden morgen for mindst 30 - 60 minutter til at starte. Bygge op til at køre længere afstande.
 2. 2
  Løft vægte hver dag i over 15 minutter forsøger at gøre dette med en anden rundt. Mange ulykker kan ske, når en person er at lære at gøre dette. Tunge vægte med lav reps vil opbygge styrke og masser af reps med en moderat vægt hjælper med størrelsen. For Boxing du ikke ønsker at være for stor, da det vil bremse dig ned og hastighed er meget vigtigt.
 3. 3
  Sørg for at din kost kun består af sunde fødevarer. Vælg proteiner som grundlag for din kost, og fjerne høje kalorier. Drik masser af vand hver dag. Jo mere vand du tager på, jo bedre vil det være for din krop. Undgå junk food så meget som muligt.
 4. 4
  Få en boksesæk og bruge den korrekte "stansning format" i ca 30 minutter om dagen, bygges op til mere. Prøv at tilhøre et træningscenter, hvor man kan være omkring andre, eller det kan få en smule kedelig. Men hvis du bruger boksesæk derhjemme, tænde noget musik, og punch til rytmen af ​​melodien.
 5. 5
  Hit gulvet og gøre mindst 50 armbøjninger om dagen. Igen, opbygge langsomt. Dette vil udvikle de brystmuskler og triceps
 6. 6
  Træn dine mavemuskler! Dette lader dig tage et slag bedre og giver dig mere core styrke. Gør mindst 50-100 sidde ups om dagen. Også at få nogen til at droppe en medicin bold eller noget samme vægt på dine mavemuskler, mens du gør sit-ups eller crunches vil gøre dem endnu stærkere
 7. 7
  Hvis det er muligt, købe en bænkpres. Dette vil styrke dine skuldre, bryst og en masse andre områder.
 8. 8
  Må armbøjninger hver dag, og forsøge at arbejde op til højere beløb i tiden. Dette er en af ​​de bedste lat øvelser. Gør chin-ups for biceps.
 9. 9
  Find en sparringspartner og sparre. Det er den eneste måde at få realistiske praksis og få dig til at ramme og blive ramt af en bevægelig modstander, der kæmper tilbage i modsætning til en tung taske.
 10. 10
  Når du tror, ​​du er klar, så prøv for en amatør boksning liga / eller turnering omkring dit område, ikke blot vil dette give dig erfaring, men du kan også sætte mål og sammenligne dine fremskridt.

Tips

 • Sørg for at starte og afslutte dine øvelser med strækninger. Dette vil hjælpe dine slag og gøre dig til en bedre bokser.
 • Hvis du har fri tid, ser boksning på TV vil hjælpe dig med at lære af de professionelle.
 • Hvis du vil kan du efterligne, hvad pro bokser kan gøre, når du sparre og få flere ideer.

Advarsler

 • Altid spise morgenmad, især efter en stor træning, som du måske føler dig træt eller ør, hvis du ikke gør det.
 • Prøv at sove / hvile så meget som du kan.
 • Ikke over toget. Hvis du føler dig let svimmel eller besvimer, tage en pause, indtil du føler dig bedre.
 • Må ikke stoffer eller tage steroider. Disse vil gøre din saldo og fokus forfærdelig, vil normalt ikke virker, og er ulovlige. Og værst off alt, vil de ødelægge din krop i det lange løb.