Wkedk

Sådan at svømme brystsvømning

Den brystsvømning kan være en vanskelig slag at mestre, men når de skridt koordineres korrekt, kan det være en meget afslappet måde at svømme.

Steps

Sådan at svømme brystsvømning. Sæt dig sideværts i vandet med armene udvidede lige foran dig og dine ben i ryggen på dig.
Sådan at svømme brystsvømning. Sæt dig sideværts i vandet med armene udvidede lige foran dig og dine ben i ryggen på dig.
 1. 1
  Sæt dig sideværts i vandet med armene udvidede lige foran dig og dine ben i ryggen på dig.
 2. 2
  Pres dine arme fra hinanden, så de skaber en diagonal med din krop. Sørg for at dine håndflader vender ud, og albuerne er lige.
 3. 3
  Træk albuerne i siderne af din krop, så dine hænder sammen foran brystet. Nu blot skubbe dine hænder frem, så de vender tilbage til hvor de startede. Gør ikke dine arme går helt åben, men ikke gør en lille cirkel enten. Også, når begge dine hænder kommer til dit bryst, skyde dem ud hurtigt ved siden af ​​hinanden, håndfladerne opad.
 4. 4
  Mens du fuldfører trin 3, løft dit hoved, hals og øvre bryst ud af vandet for at trække vejret. Må ikke fjerne dine hænder fra vandet.
 5. 5
  Bøje knæene, dine fødder sætter mod din bund. Lav en cirkulær bevægelse med dine fødder, indtil de mødes med dine ben helt ud igen. Udfør dette trin så hurtigt som muligt.
 6. 6
  Glide! Men ikke for længe. I konkurrencer, ikke går over 1 eller 2 sekunder da det vil bremse dig ned en masse.
 7. 7
  Du må ikke tage 2 slag med 1 åndedrag. Dette vil give dig automatisk diskvalifikation. Hvis du ønsker at tage din ånde hver anden slag, så er du nødt til at løfte dit hoved op og lægge det ned igen. Hvis du ikke gør, og bare gøre 2 streger uden at løfte op dit hoved, vil du blive diskvalificeret, så sørg for at du i det mindste løfte dit hoved. Også, når du tager et pust, skal du ikke kigge op. I stedet ser ned på vandet. Med hvert slag af dine hænder og arme, vil det tage dit hoved op automatisk, så du skal ikke flytte dit hoved, da det vil spilde din energi. Når du er næsten færdig, skal du trykke på kysten med begge hænder på samme tid, ellers vil du blive diskvalificeret.

Tips

 • Bevar dit hoved position på en sådan måde, at din rygsøjle forbliver lige. Med andre ord, ser ned mod bunden af ​​poolen, mens du svømmer og vejrtrækning. Mange mennesker har en tendens til at se lige frem. Problemet med at kigge fremad og ikke ned, er, at ved at se fremad, din hals og hoved ikke er i tråd med din rygsøjle. Som et resultat, er dit hoved sned tilbage, hvilket resulterer i dine hofter slippe, få dig til at trække hele din krop. Ved at kigge ned, giver dig dine hofter til at hæve op, din ryg til at blive lige, og din krop til at strømline igennem hvert slag, du tager.
 • Sørg for at dit kick er ikke bredere end bredden af ​​dine skuldre. Det er så dine ben ikke rager ud på dine sider. Ræsonnementet bag dette er at forhindre unødvendige træk på din krop. Ved at holde din spark samme bredde som dine skuldre, er du sørge for, at når du trække tilbage dine ben mod din krop til den næste spark, er du tilbage i en hydrodynamisk position resulterer i en mere effektiv slagtilfælde.
 • Hold fødderne bøjet mens sparker. Det giver mere magt til slagtilfælde.
 • Husk mantraet "pull, trække vejret, sparke, glide", mens du er svømning.
 • Husk, at det er bedre at være i stand til at gå rigtig langt med hvert slag end at være i stand til at gøre tonsvis af små streger virkelig hurtig. Prøv at gå videre med hvert slag.
 • Må ikke blive fristet til at haste igennem glide, det er faktisk den hurtigste del af slagtilfælde.
 • For mere fart, trække vejret mellem trækket og spark så hurtigt som muligt. I den holdning under slaget, når du ånder, er der modstand, der kan fjernes, hvis pull, trække vejret og spark portion er lavet i en flydende non-stop bevægelse.
 • Den slagtilfælde bør ende lige før kick slutter.

Advarsler

 • Må ikke over-strække benene. Du vil begynde at krampe op og tæthed i dine ben, vil få dig til at sætte farten ned og smide din rytme og timing.
 • Hold dine hofter væk fra bunden af ​​lavvandede pools, hvilket kan medføre alvorlig skade på fødder, ben og hofter.