Wkedk

Sådan at praktisere buddhistisk meditation

Basic buddhistisk meditation er ikke svært at lære, selvom det kan tage et helt liv at få det rigtige. Du kan starte i dag med kun et par ting. Du har allerede et villigt sindelag. Over tid vil meditation hjælpe dig med at opretholde et klart sind og en fredelig livssyn

Steps

Sådan at praktisere buddhistisk meditation. Få en pude eller blød pude at sidde på.
Sådan at praktisere buddhistisk meditation. Få en pude eller blød pude at sidde på.
 1. 1
  Få en pude eller blød pude at sidde på. Hvis du fortsætter med at praktisere, og ønsker at prøve noget mere komfortabel end gulvet, særlige puder kaldes zafus og zabutons er tilgængelige fra mange steder online. For nu enhver pude stor nok til at sidde på vil gøre.
 2. 2
  Find et rimeligt roligt værelse eller udendørs rum. Det behøver ikke at være tavs, men slukke for fjernsynet og stereoanlæg og komme væk fra overfyldte områder er sikkert en god idé, når du er en nybegynder (Efter et stykke tid, vil det ikke noget, og du vil være i stand til at meditere i Grand Central Station eller ved siden af ​​en støjende legeplads uden at det påvirker dit fokus.) Kontroller, at du klædt på til at være varm eller kold nok til rummet.
 3. 3
  Sæt dig ned på måtten eller puden. De fleste mennesker er komfortable sidder på tværs skrædderstilling (skrædder style), men du kan også knæle, sidde numsen på dine fødder. Må ikke bekymre dig om at sidde i en lotus-stilling (cross legged med fødderne på toppen -. Der tager praksis og vil distrahere dig fra din meditation, hvis du er ubehagelige)
 4. 4
  Lad dine hænder hvile én i den anden på skødet, håndfladerne opad, eller placere dine hænder håndfladen op på dine knæ med tommelfingeren røre din anden finger. Igen, du ikke bekymre dig for meget om form til at starte. Bare være behageligt og afslappet.
 5. 5
  Luk øjnene og begynde at tælle dine vejrtrækninger. Regne med hvert åndedrag i... ånde én, åndedræt to, ånde tre... Prøv at ånde dybt og langsomt. Slap af dit ansigt og kæbe. Slap dine hænder. Når du kommer til ti, starte igen på én. Hvis du går glip ti og finde dig selv på 12 eller 13, skal du ikke bekymre dig, bare gå tilbage til én. Med hvert åndedrag ud, føler dine spændinger gå ud så godt.
 6. 6
  Når tanker kommer ind i dit sind, så prøv ikke at følge dem. Bare identificere dem og lade dem gå. Det samme med lyde og fornemmelser. "Jeg tænkte bare om min bil" "Det var en hunds gøen" "Jeg er sulten". Hvis du blot identificere tanker og distraktioner og ikke følger dem eller fokusere på dem, vil de begynde at bare forbi dig.
 7. 7
  For en nybegynder, så prøv at meditere for blot et par minutter - 10 minutter eller deromkring, er en god start. Du ønsker måske at sætte en stille alarm eller har blød musik starter ved slutningen af ​​din meditation periode. Når du mediterer, begynder at bevæge sig langsomt. Åbn dine øjne, så lad dine hænder falde til dine sider, strække dine tæer, fødder og ben.
 8. 8
  Hvis du beslutter dig for at fortsætte med meditation, kan du ønsker at investere i meditation puder, bøn perler (Malas), røgelse og måske nogle dekorationer til at skabe en meditation område i dit hjem. Men det er alt ekstraudstyr. Ingen ekstra udstyr er nødvendigt for meditation.

Tips

 • Læs nogle gode bøger om buddhisme og meditation som "Zen Mind, Beginner Mind", eller nogen af ​​de andre basale Buddhisme tekster er tilgængelige på din lokale boghandel.
 • Beroligende musik kan hjælpe denne proces.
 • Må ikke bekymre dig for meget om form eller tilbehør, når du starter ud. Bare konstatere, at semi-roligt sted, og noget at sidde på og begynde. Folk, der ikke kan knæle eller sidde med korslagte ben kan meditere sidder oprejst på en stol med fødderne på gulvet.
  • Tjek meditation grupper i dit område. Nogle er noteret på Meetup-com på http://buddhism.meetup.com. Tjek din lokale telefonbog eller på internettet for buddhistiske grupper i nærheden af ​​dig. Mange Barnes and Noble og Borders butikker også vært buddhistiske foredrag og møder.

Ting du behøver

 • En pude eller pude
 • Et rimeligt roligt og veloplyste rum eller udendørs rum