Wkedk

Sådan at lindre smerter forårsaget af trigeminusneuralgi

Trigeminusneuralgi (TN) er undertiden kaldes "den værste smerte kendt for menneskeheden" og "selvmord forstyrrelse" af Medical Science. Det er ikke den konventionelle smerte som vi kender det (fx når skåret over med en skarp genstand eller prikkes med en nål) - det er som et elektrisk stød, meget skræmmende faktisk. Det er en "elektrisk fejl" i nervesystemet af kroppen. I omsorgen for dette problem, ligesom et motorkøretøj din krop har brug for en "auto elektriker" (neurolog), ikke den normale garage mekaniker (alment praktiserende læge). TN sommetider forårsager svær vedholdende ansigtsbehandling og hovedet "smerte". Det er normalt angriber den ene side af ansigtet, men i sjældne tilfælde kan påvirke begge sider. TN er ikke håbløs, men kan være helt livsændrende og en udfordring, så du har brug for nogle opmuntring, her er nogle ting at vide:

Steps

Sådan at lindre smerter forårsaget af trigeminusneuralgi. Find et behageligt sted at være, hvor du føler dig sikker.
Sådan at lindre smerter forårsaget af trigeminusneuralgi. Find et behageligt sted at være, hvor du føler dig sikker.
 1. 1
  Find et behageligt sted at være, hvor du føler dig sikker. Må ikke være alene! Brug en højttaler til at tale med andre, eller besøg support sider online. Hvis du kommer til at besøge med en medpatient, vil du føle så meget bedre. Erfarne lidelsesfæller er en uvurderlig kilde til information. Plus de virkelig kan forholde sig til, hvad du går igennem!
 2. 2
  Få et forsknings neurolog eller en god neurokirurg, der behandler trigeminusneuralgi patienter. Når du går til din første udnævnelse spørge, hvor mange ansigtssmerter Patienter denne læge behandler. Chancerne er, jo flere patienter lægen har behandlet, jo mere denne læge ved. HVIS de behandler dig med foragt, eller ikke patienten til at lytte til dine behov, så FINDE EN ANDEN LÆGE. Mange af os har haft en masse læger, hjemmesiden ovenstående er nyttigt at finde rigtig gode læger i dit område.
 3. 3
  Hos din neurologiske udnævnelse, anmode om en MR-scanning for at se, om du har en mulig mikro-kar dekompression (MVD). Det sker, når trigeminusnerven er klemt af en fejlende arterie eller anden del af kroppen. MVD kirurgi, hvis du opfylder betingelserne, kan sætte små "puder" af Teflon eller en anden blød fiber mellem nerve og de ulovlige problemet. Hvis du har haft denne betingelse mindre end 2 -3 år du har en høj succesrate for at leve mere smerte fri.
 4. 4
  Indtast din lægeerklæring. Være i smerte kan få dig til at glemme vigtige detaljer. Hvordan du gør dette? Skriv ned historie i uorden, når det første angreb kom, hvad der udfældes det. Skriv ned alle medicin du har været på alle de lægemidler, du tager, samt urter og vitaminer. Tilføj navne og kontaktdata på alle læger samt din nærmeste kontaktperson, såsom din ægtefælle. Vær specifik om operationer og nogen mærkelige symptomer. Hold dette på din computer og opdatere en gang om måneden. Udskriv en papirkopi til at tage til din læge aftaler.
 5. 5
  Forøg din ernæring: Tag Magnesium, 400 mg om dagen, Tag B-kompleks og meget god multivitamin og mineraler dagligt! Prøv at spise meget levende fødevarer som greens, en god måde at huske er at spise regnbuen! (En farverig kost)
 6. 6
  Prøv alpha-STIM teknologi, som hjælper nerver til at lære at være normal igen. Dette er ikke ligesom en TENS enhed overhovedet, men det er den normale elektriske signal af nerven. Din forsikring skal betale for meget af dette, som medicinsk udstyr, fordi det er FDA godkendt. Du kan have til at uddanne din læge om det. Dette er en kumulativ behandling og med tiden vil du ikke behøver at gøre det så meget. Prøv det i mindst 3 uger i ordinerede fysisk terapi for at se, om det vil arbejde, før du investerer i en enhed til at bruge derhjemme.. Hovedpine gør TN værre, så behandle alle hovedpine.
 7. 7
  Undgå at berøre ansigtet & stimulering af ansigtet ved hårdt kysse og kramme. Undgå udkast, især kuldenedfald. Hold dit ansigt dækket med en blid varme brise bevis tørklæde i koldt eller blæsende vejr. Bær en pin på din bluse for at minde kære til at undgå denne side af dit ansigt. Hold nogle instant varme pakker i din pung eller lomme. Dette vil hjælpe dig, hvis du får en pludselig chill på dit ansigt. Påfør varme gennem et tørklæde til at holde dit ansigt mere behagelig.
 8. 8
  Prøv botox, neurologiske indsprøjtninger fra en velrenommeret neurolog, ikke en kosmetolog! Dette er en type kemisk denervering, som vil hjælpe dig har relief. Nerven vil vokse dækker bagsiden, så du er nødt til at få det gjort hver par måneder.
 9. 9
  Hold din receptpligtig medicin med dig på alle tidspunkter, ikke vente med at gå ind i en alvorlig angreb, ramte smerter i starten.
 10. 10
  Prøv varme eller is til at holde dine nakkemuskler afslappet. Roll aa håndklæde op og prøve dette under nakken i stedet for en pude. Hold dit hoved og ansigt dækket under søvn. Prøv ikke at sove på den ramte side, da der vil forværre smerter i morgen. Hot baljer kan være vidunderligt for smertebehandling.
 11. 11
  KREATIVITET & MUSIK HJÆLPER! Tegne, male, gøre, hvad giver dig glæde! Jeg synes, at spinning fiber (uld eller anden fiber som silke) med en hånd spindel er meget nyttigt at hjælpe dig koncentrere sig. Det afslapper dig. Selv Ghandi spundet bomuld! Hvis du nyder at gøre noget, så gør det for at nyde dit liv! Hvis du kommer ind i en god tid af koncentration du kan have nogle vidunderlige lettelse.
 12. 12
  Prøv at holde dit sind travlt, læse og få absorberet. Stille, milde healing musik er Invaluable.If du besøger http://www.utopiamusicdirect.com/ vil du finde fremragende healing fløjtemusik, som virkelig vil bringe dig til en dyb afslapning tilstand.
 13. 13
  Du kan være undrende.. Hvordan klarede jeg mig her? Mange har fået denne lidelse efter en rodbehandling. Hvis dette er tilfældet, må du IKKE få dine tænder udvundet! Mange har desværre opdaget, at når tænderne blev trukket smerten er der stadig. Smerten kommer fra kranienerver kaldet trigeminusnerven, hvis du trækker dine tænder ud, vil smerten ikke stoppe, fordi nerven er der stadig! Hvis du havde en alvorlig infektion, skal du sørge var medicineret med antibiotika, fordi infektionen fra bylden kan gå videre til andre grene af nerve.Some af befolkningen fik dette på grund af multipel sklerose. Venligst igen, få tjekket ud af dine doctor.Sometimes, ved vi ikke, hvorfor dette sker, og der har endda været dokumenterede tilfælde af babyer med sygdommen. Mange gange TN vil begynde efter 50 år og vil begynde med en sløv konstante smerter. Tal med din læge for at få en præcis diagnose og ordentlig pleje.

Tips

 • Har gode kommunikation mellem dig og alle læger, sørg for at de alle har samme information.Be midterringen af ​​rattet i din pleje. Må ikke antage, at de alle har ret info.
 • Foretag et sted at hvile og slappe af i dit hjem, en blid sted med stille musik, som du kan blive mørkere let i en krise, fordi Bright Lights kan gøre smerten værre. Sørg for, at rummet er varm og hyggelig med en comfy stol eller seng, og ingen træk.
 • Når du har en remission, ikke overdrive det, tempo yourself.Enjoy hvert minut af dit liv med glæde.
 • Få nok søvn, udmattelse gør angrebene meget værre.
 • Få en gruppe af støttende venner og familie, hvis du ikke kender nogen andre med denne lidelse, som du kan regne med. Du højst sandsynligt får brug for nogen, du kan ringe endda på 2 am til at hjælpe tale dig gennem eller sidde i rolige støttende tilstedeværelse under et angreb. Når du har det i lang tid, kan familien få brændt ud, så en alternativ person, er nyttigt. Brug en højttaler, så du ikke skal røre dit ansigt under et angreb, når du taler i telefon.
 • Hold bløde fødevarer på hånden til angreb, nogle gange er det svært at tygge almindelige fødevarer under episoder. Rooibos te fra Afrika har nogle helbredende egenskaber for hoved smerter, og det virker for nogle.
 • Holde dine tænder i god form. Mange af os har mistet tænder, eller havde dårlig tandhygiejne på grund af smerter. Få en stor tandlæge, der forstår TN og han kan vejlede dig.
 • Hvis du har svært ved at få en god diagnose, besøge en orofacial Cranial Specialist og en smerteklinik.
 • Hold depression i skak ved at bo tæt på venner, familie og underholdende aktiviteter.
 • Smerte er udmattende så lære at vide, hvad der udløser din smerte, så du kan pace dit liv.
 • De fleste læger DO godkende af narkotika for denne lidelse i resistente tilfælde, hvor antiepileptisk og andre smerter forhindrer medicin og proceduresdo ikke virker. Hvis du ikke har en forståelse læge, finde en anden, der vil gøre dit liv mere beboelig! Morfin og andre narkotika kan bruges med held til at give dig et normalt liv! Husk, hvis du lider med ustyrlige smerter, vil narkotiske brug hjælpe dig til at være normal, ikke koma! Det er et tegn, som anvendes, hvis du kan fungere godt, du har brug for smertestillende medicin. Hvis du er ude af det, har du sandsynligvis ikke brug for så meget medicin. I en krise gå til skadestuen bevæbnet med din handlingsplan for krise og brev fra din neurolog om din tilstand. Dette er mest vigtigt, når du rejser. Rejser med fly kan øge din smerte, så pre-medicinerer før flyvende.
 • Når du har et angreb, vil du ikke lyst til madlavning og er mere tilbøjelige til at spise junk food og sukker, hvilket kun forværre smerten. Frys enkelte dele af sunde måltider til at have på hånden. Proteiner fungerer bedst. Må ikke springe måltider, selvom nogle gange den sidste ting du ønsker at gøre, er at spise.

Advarsler

  • Selvmord Advarsel! HUSK denne lidelse vil ikke dræbe dig, men det KAN have dig til at give op og dø. BEKÆMPELSE OG FÅ DIT lægehold og familie til at hjælpe dig i en krise. Få en plan klar forud for en krise. Hold din medicin op til ordentlige niveauer, og ikke springe din dosering! Hold alle kanoner, farlige knive, noget du kan bruge til at skade dig selv ud af dit hus. Altid har nogen at ringe, når du er i en forfærdelig angreb, selv midt om natten.
 • Lad ikke lægerne gør destruktive teknikker på trigeminusnerven, indtil du har udtømt alle andre metoder til behandling!
 • Må ikke overdosere I løbet af de counter smertestillende medicin! De normalt ikke hjælpe denne tilstand, så du ikke bruger dem. OTC medicin for smerter kan forårsage en rebound hovedpine.