Wkedk

Hvordan man kan reducere mælkesyre ophobes i muskler

Mælkesyre, også kendt som mælkesyre, frigives ind i musklerne, når de har opbrugt deres energi butikker og stadig have intense energibehov. Små mængder af mælkesyre kan hjælpe dig med at undgå træthed under en træning, men ophobning af mælkesyre under en træning kan skabe brændende fornemmelser i de muskler, der kan bremse eller standse din sportslige aktivitet. Mælkesyre er fejlagtigt anklaget for at være ansvarlig for post workout smerter 1 til 3 dage efter en hård træning. Mælkesyre skyller ud af systemet inden for en time i slutningen af ​​en træning, og forskerne mener, at det har en positiv indvirkning i små doser. Forebygge og begrænse mælkesyre er en vigtig del af en komfortabel workout rutine, såvel som nyttige til leveren, som behandler overskydende mælkesyre. Der er mange måder, du kan forhindre brænde og begrænse ømhed i løbet af din træning. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan man kan reducere mælkesyre ophobes i musklerne.

Steps

Hvordan man kan reducere mælkesyre ophobes i muskler. Øge intensiteten af din træning gradvist.
Hvordan man kan reducere mælkesyre ophobes i muskler. Øge intensiteten af din træning gradvist.
 1. 1
  Ophold hydreret. Mælkesyre er vandopløseligt, så jo mere hydreret du er, jo mindre er risikoen for at føle en brænde, mens du træner og forårsage mælkesyre opbygge.
  • Drik masser af væske, mens du arbejder ud. Ved den tid, du opdager du er tørstig under en træning, kan du allerede være dehydreret. Drikke 8 to 16 ounce (236,6 ml til 473 ml) vand, før du træner, drikker derefter 8 ounce (236,6 ml) vand i hver 20 minutter du træner.
 2. 2
  Arbejde ud hyppigt. Jo mere fysisk fit du er, jo mindre glukose din krop bliver nødt til at brænde, og der vil være mindre syre opbygge.
 3. 3
  Øge intensiteten af din træning gradvist. Udvikle en workout plan for at tilføje minutter eller gentagelser langsomt til din rutine. Din krop vil brænde mindre glukose jo mere dit arbejde ud på et rimeligt niveau og ophold hydreret.
 4. 4
  Løft vægte, men indse, at dette er en aktivitet, der har tendens til at fremme mælkesyre ophobning, fordi det kræver mere ilt end vores organer kan levere. Selvom vi har fået at vide at "føle brænde", en ophobning af mælkesyre kan også føre til mikro-tårer, der kan forårsage traumer i muskler og efterlader dig ømme dage. Vær sikker på at øge vægten og gentagelser gradvist at holde sunde niveauer af mælkesyre i kroppen.
 5. 5
  Mindske intensiteten af din træning, hvis du begynder at føle en brænder. Det er kroppens forsvar mekanisme forsøge at forhindre overanstrengelse. Hvis du laver aerobe aktiviteter, som at løbe, gå hurtigt, cykling eller ved hjælp af en elliptisk eller trappe stepper, langsom din hastighed. Som du fange din ånde, vil mere ilt blive leveret til dine muskler og slip mælkesyre.
 6. 6
  Stræk efter din træning. Da mælkesyre spreder 30 minutter til en time efter din træning, udspænding hjælper med at frigive mælkesyre, og det vil også mindske eventuelle mikro-traumer, der kan være ansvarlig for ømhed i dagene efter en træning.
 7. 7
  Hold dig aktiv. Hvile efter din træning, men føre et aktivt liv. Muskler har brug for aktivitet samt ilt og vand for at forblive sunde. Hvis du føler en brænder i musklerne lejlighedsvis, er der ingen grund til alarm, mælkesyre i små mængder er ikke skadeligt for din krop og måske endda have nogle gavnlige effekter på dit stofskifte.

Tips

 • Den alvorlige muskelømhed og ømhed og begrænsning vifte af bevægelse 1 til 3 dage efter en intens træning er vide ved trænere som forsinket start muskelømhed eller DOMS. Mange af de skridt, der vil hjælpe dig med at reducere mælkesyre opbygge, vil hjælpe dig med at undgå DOMS.