Wkedk

Hvordan man behandler en bakteriel infektion

Kroppen er vært tusindvis af bakterier, der spiller en stor rolle i at bevare dit helbred. En bakteriel infektion er eminent, når disse bakterier formere ud af kontrol og invadere andre dele af kroppen, eller når skadelige bakterier bliver introduceret til dit system. Bakterielle infektioner kan være mild eller alvorlig. Du er nødt til at vide, hvilken type bakterier til stede i din krop med succes behandle en bakteriel infektion. Brug oplysningerne i denne artikel for at bestemme den bedste behandlingsforløb for din specifikke type af bakteriel infektion og hvordan man bruger forholdsregler for at undgå skadelige bakterier, der kan forårsage infektioner i fremtiden.

Steps

Hvordan man behandler en bakteriel infektion. Bestem specifikke bakterier via en blodprøve, urin kultur eller svaber af det inficerede område.
Hvordan man behandler en bakteriel infektion. Bestem specifikke bakterier via en blodprøve, urin kultur eller svaber af det inficerede område.

Udpeg den type bakterier ansvarlig for din infektion

 1. 1
  Bestem specifikke bakterier via en blodprøve, urin kultur eller svaber af det inficerede område.
 2. 2
  Vid, at forskellige former for bakterier forårsager forskellige lidelser, der varierer i sværhedsgrad.
  • Stafylokokker, som almindeligvis betegnes som "staph," er grampositive kokker i klynger (med henvisning til gramfarvning mønster og form af bakterierne, når de ses under et mikroskop), som normalt invaderer kroppen gennem en klippe eller sår.
  • Streptokokker, som almindeligvis betegnes som "STREP", er gram-positive kokker i lænker, og en almindelig type bakterier, der forårsager halsbetændelse, lungebetændelse, cellulitis, impetigo, skarlagensfeber, gigtfeber, akut glomerulonephritis, meningitis, mellemørebetændelse og bihulebetændelse.
  • E. coli, en gram-negativ stang, findes i affaldsmaterialet af dyr og mennesker og kan forårsage alvorlig diarré og opkastning.
  • Råt eller utilstrækkeligt fjerkræ, kød og æg kan indeholde Salmonella, en gram-negativ stav og et potentielt alvorlige bakterie, der forstyrrer fordøjelseskanalen og kan forårsage alvorlig sygdom, som regel kræver forlænget antibiotika behandling.
  • Bacillus anthracis, en gram-positiv sporedannende stang, kan transmittere gennem forurenet uld ("Woolsorter sygdom"), der kan forårsage hud miltbrand (dannelse af sort skorpet fordybning), og pulmonal miltbrand (influenzalignende sygdom hurtigt frem til feber, blødning i lunger og stød).
  • Haemophilus influenzae, gram-negative stave, overføres ved aerosol (og dermed meget smitsom), og kan forårsage epiglottis, meningitis, otitis media, og lungebetændelse.

Tag antibakterielle antibiotika til behandling af en bakteriel infektion

 1. 1
  Vælg den type antibakterielle antibiotikum, der virker bedst mod de specifikke bakterier, der har forårsaget din infektion. Din læge kan hjælpe dig med at vælge de rigtige antibiotika.
  • Bredspektrede antibiotika bekæmpe mange typer af bakterier. Tetracyklin og ciprofloxacin er eksempler på bredspektrede antibiotika.
  • Medium-spektrum antibiotika målrette en gruppe af bakterier, penicillin og bactracin er populære mellemstore spektrum antibiotika.
  • Smalspektret antibiotika er lavet til at behandle en bestemt slags bakterier. Polymixins falder ind under denne lille kategori af antibiotika.

Undgå bakterier, der kan forårsage infektioner

 1. 1
  Følg anvisningerne, når du forbereder rå fødevarer for at sikre, at du koge dem ordentligt og på de rigtige temperaturer.
 2. 2
  Vask rå frugt og grøntsager, og de ​​overflader, der kommer i berøring med rå mad af enhver type til at dræbe potentielt farlige bakterier.
  • Brug forskellige skærebrætter til frugt og grøntsager og rå kød for at undgå krydskontaminering.
 3. 3
  Hold dine hænder rene. Vask med sæbe og vand i 20 sekunder, eller bruge en antibakteriel sæbe, når du kommer i kontakt med personer, der er syge eller offentlige steder i almindelighed.
 4. 4
  Rene snit og andre hud sår med sæbe og vand og anvende en antibakteriel salve. Dække såret for at holde det sikkert fra invaderende bakterier.

Tips

 • Hvis du er allergisk over for en bestemt type antibiotika, bære en armbånd eller bære et kort, der afslører din allergi, hvis du ikke kan kommunikere denne information i en nødsituation.

Advarsler

 • Afslut altid et kursus af antibiotika som foreskrevet af din læge til at sikre, at du behandle en bakteriel infektion i tilstrækkelig grad.
 • Hold øje med tegn på en allergisk reaktion, når du tager antibiotika medicin. Du kan udvikle en reaktion på alle alderstrin, uanset tidligere eksponering for et bestemt antibiotikum. Tegn på en reaktion omfatter udslæt og åndenød. Ring til din læge, hvis du tror, ​​du har en reaktion, og stoppe med at tage antibiotika.