Wkedk

Sådan at forstå den mandlige ego

Boyfriend blues? Hendes husbond problemer? Har du nogle gange spørge dig selv, hvad dælen gør disse fyre tror? Svar på dine brændende spørgsmål kan være tættere på end du er klar over...

Steps

Sådan at forstå den mandlige ego. Erkend, at han ikke er fra Mars.
Sådan at forstå den mandlige ego. Erkend, at han ikke er fra Mars.
 1. 1
  Erkend, at han ikke er fra Mars. Mænd og kvinder er meget mere ens end mange mennesker gerne vil indrømme. Han er et menneske ligesom dig, med følelser og tanker og personlige overbevisninger. Så ikke blive fanget i at tænke, at du to aldrig vil være i stand til at forstå hinanden, fordi nogle gange er du bare nødt til at åbne op og acceptere hinandens synspunkter uden at ville ændre dem. Mænd har lige så bred en vifte af følelser som kvinder. Det er sagt, mænds følelser ofte centrum omkring forskellige ting end kvinder - sportshold, foretrukne barndom legetøj, endda specielle tv-shows. Gør en indsats for at komme til at kende en mands hemmelige lidenskaber, og du vil låse sine følelser over for andre ting, som dig!
 2. 2
  Du er ikke hans mor. Du er virkelig ikke. Please, skal du ikke forsøge at være. Når artikler taler om, hvordan mænd er på udkig efter kvinder, der minder dem om deres mødre, kan du være temmelig sikker på den nagende, tyranniske harpy krævende vi rense vores værelser er ikke, hvad vi er ude efter. Selv hvis du er en mand også, skal du ikke forsøge at vende en sjusket fyr i en pæn fyr, eller lave en straight snøret fyr ind i en sprut jagthund. Hvad vi virkelig leder efter, er nogen, der gør os føler sig sikker og beskyttet, og af kærlighed til Pete, accepteret. Acceptere os som vi er (og fortælle os, at du gør det!), Og du har en loyal partner, så længe du kan stå ham.
 3. 3
  Hans barrierer er generelt af sin egen beslutningsproces. Mænd, der er lykkelige er fortrøstningsfuld, og derfor er mere attraktive. Mænd med mindre tillid generelt blevet utilfredse med deres lod i livet, og så starte en ond cirkel, hvor deres dårlige humør gør dem mindre og mindre attraktiv. For alle du mænd læsning, finde en måde at bryde den onde cirkel. Få en hund, forlade dit job, købe en guitar, noget. Intet er mindre sexet end knusning selvmedlidenhed. Hvis du vil hjælpe en mand, der synes fanget i en af ​​disse cykler, forsøge at bringe ham tilbage til et sted for normalitet - en tur med en god kammerat, en weekend væk fra sine distraktioner, eller noget at minde ham om hvem han virkelig er. Advarsel: hvis hans problem er dig, vil denne øvelse forværre dine problemer, hvis du virkelig elsker ham, du virkelig skal lade ham gå.
 4. 4
  Forstå, hvor han kommer fra. Enlige mænd er på deres mest følelsesmæssigt skrøbelige tidspunkter, når de møder nye relationer - socialt pres til "være manden," følelsesmæssige spørgsmål om nuværende og tidligere relationer, og sex forvirre begge parters følelser ved undertiden skabe en illusion af en forelskelse, der isn ' t der. Kommunikation, snarere end køn bør være fritflydende tidligt i forholdet. Begge parter har brug for at få deres fod i forhold til hinanden, så erstatte intimitet med sex er uhensigtsmæssigt. Mænd vil reagere på seksuelle signaler (der ikke elsker nydelse?), Men oftentimes vil blive fundamentalt forvirret med hensyn til arten af ​​forholdet, da der kun er baseret på ikke-verbal kommunikation.
 5. 5
  Må ikke haste ham, selv om han vil have dig til. Dette er mest tydeligt i flirte og frieri, hvor mange mænd fejltagelse forelskelse og følelsesmæssige rush for "sande" følelser, ofte hoppe hovedkulds ind følelsesmæssigt risikofyldte situationer som sex, weekendture, møde forældre osv. Dette kapløb er uundgåelig, og ethvert forsøg på at lindre det ved enten stigende eller faldende intimitet vil ikke afskrække mænd fra at tro deres følelser på det tidspunkt til at være deres "sande" følelser. Således er det tilrådeligt ikke at radikalt ændre din tidsplan for din partner med det samme - indarbejde kedeligt at få-to-know-you daterer tidligt at fremme en følelse af virkeligheden i begge parter. Plus, forestille sig den seksuelle spænding du opbygge ved at gøre dig selv synes som en udfordring!
  • Når det er sagt, potentielle partnere er fortsat forpligtet til at gøre deres planer. Spillere, der "bare have det sjovt" eller "bare at spille i feltet" bør vide, at de gør det på bekostning af deres mands følelser. Snor en fyr sammen til gratis mad eller sprut, opmærksomhed (se Advarsel afsnittet om mandlig validering, aka daddy spørgsmål!), Eller starte sideprojekter, mens involveret i parforhold allerede, og du har fået en perfekt storm af følelser-knusning. Overvej det forhold karma: Hvis du ikke ønsker at blive spillet, ikke spille.
 6. 6
  Få at vide sine følelser på intimitet før sex. De fleste alle elsker sex. Mænd vil elske sex, om det kommer hurtigt eller langsomt i forholdet. Lad sex være en naturlig udvækst af intimitet, aktivt fraråde din partner i at hoppe direkte til sex ved at tilskynde den offentlige intimitet - hånd-bedrift, gå arm i arm, og andre familievenlige PDA. Pair-limning er en fundamentalt social oplevelse, så hvis du ikke er behageligt at kysse din mand i det offentlige, bør du ikke være strøelse ham privat.
 7. 7
  Del private oplysninger fra din fortid. Spørg din mand til at gengælde, kan du blive overrasket, selv krænket ved ærlighed af din mand. Mange fyre er desperat på udkig efter nogen til at forstå, hvad de har været igennem, så en stor intimitet-builder er privatlivets fred-deling. Bemærk, at du ikke ønsker at gå overbord med dette...
  • Vær på vagt i privatlivet deling af "Mr Fix-It." Der eksisterer et ønske i os alle (både mænd og kvinder) til at løse problemer. Traditionelle mandefag ofte tilskynde problemløsning færdigheder, så dette kan være meget udtalt i en ingeniør eller en ledelsesmæssig partner. Men de fleste følelsesmæssige problemer kræver et lyttende øre, ikke en fastsættelse værktøj, hvis du ikke vil have ham til at løse dine problemer, men vil have ham til at forstå, hvor du kommer fra, så fortæl ham at deaktivere den del af hans hjerne for et minut. Der er intet galt med blot at sige: "Jeg har brug for et minut til at lufte uden dom eller mening, okay?" Sørg også for, du kender forskellen - indpakning et problem i forholdet i skikkelse af en historie fra din barndom er et eksempel på en IED (improviserede eksplosive diskussion - se Warning afsnittet nedenfor).
 8. 8
  Indse, at mænd ønsker at være legende. Dette er ikke til at sige, at du bør tilskynde sjusket eller doven kærester, men husk, at du ikke skal forsøge at rydde op efter ham, ændre sine vaner, eller andre mothering taktik. En bedre måde at se på hans sjusket natur er, at mænd generelt er på jagt efter et ideal hele deres liv: lege. Nå, at salig tilstand af unworried play er ofte hele mål for mænds karriere, uanset om det kommer gennem den monetære sikkerhed, farlige former for beskæftigelse og rekreation, eller bare gennem en gambling eller drikke vane. Mens nogle mænd tager det for langt de fleste mænd blot ønsker at have det sjovt, og hans videospil, golfkøller, eller cigar indsamling kan være hans billet til Nirvana!
 9. 9
  Lær, hvad han ønsker fra, hvordan han interagerer med sine venner. Mænd overalt søge denne unworried sind, denne tilstand af leg, gennem spil og fritidsinteresser og endda relationer, de fleste mænd, når de bliver spurgt, er forblevet langsigtede partnere med deres koner, fordi de mener, at kone en "bedste ven" - dvs en person, der øger deres mulighed for leg. Hvis du er af den drama-søger bøjet (Twilighters!), kan du er uenig, men som er mere vigtigt - langsigtet stabilitet eller midlertidig sindssyge af korte, ladede, ofte meget seksuelle møder, der uvægerligt ender så hurtigt og følelsesmæssigt da de startede? Langt størstedelen af ​​enlige mænd, ligesom enlige kvinder er derude på udkig efter en enklere, gladere, mindre tragisk form for kærlighed.

Tips

 • I denne alder af øget bevidsthed til voldtægt, seksuelle overgreb, og chikane, bør kvinder vænne sig til mænd abdicere gøre det første skridt. Det er simpelthen mere pragmatisk for kvinder at gøre første skridt i etableringen af ​​relationer. Med smukke kvinder er genstand for kærlighed fra mange mænd, er det lettere for kvinden at vælge den mand, hun ønsker at være med, snarere end at have flere mænd slås om hende, som hun er en hockey trofæ, og det kan også være opmærksomhed-søger adfærd, hvis pågældende kvinde målrettet spiller flere mænd mod hinanden for hendes følelser (Eksempel:.. Bella i Twilight-serien Ja, jeg gik der)
 • Alle bør vide ved nu, at fyre er ikke mind-læsere, men de er også så stædig som muldyr, når det kommer til deres følelser. Gals - være opmærksom på, at din fyr ven måske ønsker mere end venskab. Hvis du ikke føler på samme måde, så sørg for du lader ham vide asap Mange fyre twist i vinden i månedsvis, fordi de ikke kan (eller vil ikke) fortolke subtile brush-off skilte, eller figur at venskab vil føre et sted sidst. Omkringliggende dig selv med dørmåtte fyre, der aldrig vil handle på deres ønske om at have sex med dig tæller ikke som at have venner, det er bare opmærksomhedssøgende adfærd (se Advarsel afsnittet nedenfor).
 • Hvis du er en drama queen (eller konge), lære at kende forskel på en egentlig spørgsmål eller problem mellem dig og din partner fra en undskyldning for at kæmpe eller opdrage tidligere klager. Erkend, at nærværende argument kan være lige et dække for nogle andre større spørgsmål, der har gået frigivet og venstre til at gnave. Næste gang du føler dig ude af stand til at stoppe dig fra at argumentere, så spørg dig selv (eller din partner), hvor denne vrede er virkelig kommer fra. Hvis din partner ikke er i stand til at give dig et svar, afslutte samtalen, indtil du har begge en chance for at falde til ro og identificere roden problemet. Ellers vil din lille forhold hulrum blevet en kæmpe sydende forhold byld!
 • Statistisk mænd er mere målbevidst i deres sysler end kvinder, foretrækker én aktivitet ad gangen til multitasking. Hvis du ønsker din mand til at virkelig være opmærksomme, ikke gider at forstyrre en gaming session eller poker aften. Du er bedre stillet planlægge sit-down tid med ham, når ingen af ​​jer bliver distraheret.
 • Hvis du ønsker at tale om noget alvorligt, men ikke ønsker Mr. Fix-It, tilslut dit ønske om at dele med hans egen. Eksempel: "Skat, jeg har brug for at dele noget vigtigt med dig, ligesom én gang, du fortalte mig, hvad der skete med dig i gym klasse." Bemærk: Undgå IED, hvis du vil undgå en større kamp - fyrene aldrig glemme deres mest skamfulde erfaringer, så ikke billiggøre dem ved at forsøge at score point i denne argumentation.

Advarsler

 • Ikke alle mænd enten har eller ønsker følelser, ligesom kvinder, men vil du højst sandsynligt være i stand til at fortælle de følelsesmæssige mænd bortset fra emotion-mindre mænd, fordi følelsesmæssige mænd ikke behandler relationer som et spil. Konkurrence Bravado, mandschauvinisme - disse er følelsesmæssigt forkroebling karakteristika i menneskelige samfund, skaber grænser, teams, konflikt, og i sidste ende fjendtlighed. Mænd der glæde i følelsesmæssig kamp er generelt ikke pålidelige langsigtede partnere, da de har tendens til at tænde deres egne partnere lige så let som deres medmennesker konkurrenter.
 • Attention-Søger Opførsel: Alle vil have opmærksomhed, og det er fint. Hvad er ikke fine er at manipulere andres følelser for at få det opmærksomhed. Som eksempler kan nævnes: startende slagsmål uden forurettelse, eller i et offentligt sted, indstilling ultimatummer, fratage din partner i deres eget hjem eller deres egen seng for dine følelser, tænde vandværket (forbedret gråd og / eller raserianfald kaster for effekt), at få voldelig, fordi du ved, at han ikke kan eller ikke vil gengælde. Endnu mere nedrige adfærd omfatter involverer børnene i argumenter (hvis du har dem), skyder skylden aktuelle stridigheder på din partners fortid, eller (lavest af alle slag) utilstedelig din partners maskulinitet. Hvis din partner (mand eller kvinde) fortsætter i nogen af ​​disse adfærdsmønstre, er du velkommen til DTB (Dump At B **** eller Bastard).
 • Ved at dele private oplysninger (omtalt ovenfor): ikke konkurrerer. Hvis din mand har en tragisk oplevelse, kan du fortælle ham dit endnu-mere-tragiske oplevelse, men måske vil du ønsker at gemme denne detalje til næste samtale. Deling er svært nok for mænd i det europæiske samfund - lad være at gøre det synes som om du slå hans værste med din værste.
 • IED: improviserede eksplosive Diskussion, eller noget, som du ved vil være svært at tale om, så du vil pakke det i noget uskadeligt for at lette dens passage i snak. Indpakning spørgsmål om "hvor er dette forhold hen?" i diskussioner af hvilken film at se, at natten er et eksempel. Hvis du er bekymret, så fortæl ham du er bekymret. Ingen reagerer godt på diskussioner, der hurtigt ændrer kurs og betydning.
 • Daddy Issues: Mandlige validering mangler hårdt i nutidens kultur - enten gennem spidsen i faderløse husstande, den generelle forsvinden lokale virksomhedsejere, eller outsourcing af hårde arbejdskraft til andre lande vi mister kontakten med vores mænd. Nogle mænd forsøger at udnytte denne mangel ved at forsøge at udfylde dette hul til en rollemodel, faderfigur, eller store svedige menneskeskabte knus, desværre er det også manipulation, som ingen nogensinde skulle være forpligtet til at opfylde en andens følelsesmæssige kredsløb. Mænd, der tilskynder dette samarbejde afhængighed bør undgås ligesom pedo-bjørne, at de er, og kvinder, der søger denne form for validering bør få deres klipper ud i et ærligt arbejde som en eksotisk danser eller en prostitueret. Frem for alt andet, ikke deltage i eller starte en kult, eller nogle freaky pseudo-polyamory gruppe, rekrutter og omdøber kadrer letpåvirkelig unge at være snacks til deres fordærvede ledere. På den måde ligger den mørke side.