Wkedk

Sådan at berolige nerverne

Du går ned ad en lang gangen mod store dobbelte døre, der holder tilsyneladende at bevæge sig længere væk. Din vejrtrækning uforudsete hændelser, og du føler at du er ved at starte hyperventilere. Du er forfærdet over, at dine nerver har fået til dig. Nogensinde følt sådan? Selv hvis du ikke går i retning af meget skræmmende udseende døre, vi alle ønsker at finde en måde at berolige vores nerver.

Steps

Sådan at berolige nerverne. Lyt til musik med en beroligende melodi.
Sådan at berolige nerverne. Lyt til musik med en beroligende melodi.

Beroligende dine nerver

 1. 1
  Lyt til musik med en beroligende melodi. Det bør distrahere dig fra, hvad der din mave i en knude. Langsom, afslappet musik normalt gør det trick, men sørg for at det er noget, du ville nyde. R & B vil ikke hjælpe dig, hvis du hader R & B. En hurtig google søgning til afslappende spillelister kan skubbe dig i den rigtige retning. Klassisk musik og folkelig musik er populære valg.
 2. 2
  Træk vejret. Den mest anvendte metode til beroligende nerver. Tag en dyb indånding med lukkede øjne og derefter langsomt lade det ud. Bare holde det op for et par minutter. Ind, ud, ind, ud. Successivt bremse din vejrtrækning, men ikke trække vejret så langsomt at gøre dit bryst føle sig utilpas. Supplere disse åndedrætsøvelser med strækninger hvis det ønskes, og sørg for ikke at overanstrenger dig selv. Arbejd langsomt. Dyb vejrtrækning sænker dit blodtryk og forbedrer blodcirkulationen, fysiologisk hjælpe din krop slappe af - det er derfor, det virker så godt! Når stresset eller bekymrende, din krop har tendens til at spændt op som en overlevelsesinstinkt - dette giver dig mulighed for at bevæge sig hurtigt, når en trussel opfattes. Derfor slapper dine muskler er afgørende for afslappende dit sind.
 3. 3
  Visualiser. Sid et roligt sted, lukke øjnene og forestille dig selv i et fredeligt sted, måske i en eng. Med lukkede øjne forestille dig om i græsset. Forestil dig, hvordan din hud føles mod græs og duften af ​​blomster. Hvilke lyde vil du høre? Hvad ville du? Jo mere du taber dig selv til det, jo mere afslappet du vil være. Ved at kombinere dette trin med nogle af de tidligere kan gøre din afslapning særligt effektiv.
 4. 4
  Tag en lur. Selv hvis du har mindre end 15 minutter, luk øjnene og forsøge at få noget søvn. Når du vågner, skal du føler dig frisk og fyldt med energi. Det hjælper din hjerne tænker nemmere og skal hjælpe ud af dine nerver. Under søvn, langsom med undtagelse af dybe REM-søvn, dine hjernebølger og kropslige stofskifte ned, igen fysiologisk slapper hele din krop. Sørg for at du har det godt, selv om - du ikke ønsker at vågne op med en hals ache fra sove i en mærkelig situation. Også den bedste måde at tage sig af din krop er at få nok natlige søvn i første omgang.
 5. 5
  Rejs dig op og strække! Stive muskler ikke berolige dine nerver. Stå op, gå rundt i lokalet, gør Sprællemænd, eller bare nå til himlen. Prøv at slappe af dine muskler. Lang, gentagen stimulation til hjernen på grund af længere perioder med repetitivt arbejde eller stress kan bekæmpes med lejlighedsvis andre stimulering, ligesom bevægelse og dans. Dette vågner andre dele af hjernen meste inaktive under dit arbejde, og hjælpe med at afhente dit humør.
 6. 6
  Få noget frisk luft. Gå udenfor, ind i en anden omgivende, selvom det er bare for et øjeblik. Gulp i nogle friske ilt. Bare en hurtig ændring af atmosfæren kan slappe af dig. Dette er et tilfælde af at udsætte dig selv for nye stimuli som en hurtig pick-me-up.
 7. 7
  Tag en lang gåtur. En god gåtur kan tage dit sind ud af dine bekymringer, i det mindste midlertidigt. Observere og sætter pris på dine omgivelser, som du tager alt i. Husk, at kroppen evolutionært ikke er vant til længere perioder af mødet. Kom din krop bevæger gør din krop en tjeneste.
 8. 8
  Spis noget sundt. Frugt er god. En fuld mave altid hjælper, selvom det er bare lidt fuld. Spise sukkerholdige fødevarer er dårlige, da det kan gøre dine nerver endnu værre. En velafbalanceret måltid kan forhindre dig i at føle groggy, træt, eller generelt arrig.
 9. 9
  Hvis du har tid, tage et dejligt varmt bad. Vandet vil hjælpe slappe dine muskler og måske endda slippe af dine nerver. Hvis du har tid, forkæle dig selv! Tag de fancy badesalt og din yndlingsbog og slappe af som du suge.

Tips

 • Blive nervøs er en naturlig reaktion. Alle får nervøs.
 • Foregiver at være i godt humør kunne faktisk sætte dig i en.
 • Smil, selvom du ikke har lyst til det.
 • Meditere eller prøv yoga.

Ting du behøver

 • Et roligt sted
 • Beroligende musik
 • Seng eller sofa
 • Sunde snacks
 • Baggård eller en park at gå i
 • Badekar eller bruser