Wkedk

Hvordan styrer dit sind

Du kan styre dit sind, når dens sunde fornuft roligt styrer dit liv. Den nedarvede visdom dit sind er kun begrænset af resterne af et dyr arv destruktive følelser. Fokusering opmærksomhed på din sunde fornuft er nøglen til at tage kontrol over dit sind.

Steps

Hvordan styrer dit sind. Har en plan for dit liv.
Hvordan styrer dit sind. Har en plan for dit liv.
 1. 1
  Har en plan for dit liv. Livet er ikke let. En række interpersonelle, karriere-og sundhedsmæssige problemer er en kendsgerning af livet. Når tilbageslag opstår, mave kærning følelser giver dig søvnløse nætter og påvirke dit helbred. Sådanne følelser er kun egnet til et liv i junglen. Kun fokuseret opmærksomhed af sund fornuft passer nutidens mere civiliserede verden. Nedskriv dine største bekymringer i livet. Udarbejde en plan for at ændre, hvad du kan og at acceptere de ting, du ikke kan ændre.
 2. 2
  Fortsæt planlægningsprocessen, hver gang du føler dig forstyrret af en uheldig begivenhed. Og samtidig have en plan straks stills urimelig frygt og vrede, vil problemerne dukke op igen i nye former. Et par minutters koncentreret opmærksomhed brugt på en handlingsplan, eller accept vil spare dig fra de moderne problemer ved diabetes, blodtryk og hjerteanfald.
 3. 3
  Lær at øjeblikkeligt slappe af din krop og stadig indledningen af vrede eller frygt signaler. Hver dag vil stressende begivenheder samt dårlig arbejdsstillinger stramme mange af de 60.000 muskler i kroppen. Spændte muskler forbliver ofte strammet og ikke automatisk slappe af. Tæthed udløser irritabilitet, som tider flere muskler i en ond cirkel. Fokuser din sunde fornuft om status for din krop til øjeblikkeligt slappe af dine muskler, kvælende vrede eller fortvivlelse.
 4. 4
  Pump din mave på tegn på mild stress. Uanset en planlagt tilgang til livet og en afslappet krop, vil trafik snerrer og uforskammet kolleger altid være til stede. Bliv bevidst om dine stressreaktioner. Fjern luften ved at stramme mavemusklerne tæt på bækken området. Mave pumpe quiets viscerale reaktioner, spreder adrenalin i systemet og underlægger spændinger. Processen er aerobe, nedsætter stress hormoner, lindrer trange blodkar og støtter immunforsvaret. En forsinket flyvning vil ikke ødelægge din dag. Din sunde fornuft vil forblive i kontrol.
 5. 5
  Lær åndedrætsøvelser. Bevidst vejrtrækning har en Stilling effekt på følelser.
 6. 6
  Fokusere opmærksomheden på din sunde fornuft på dine tanker, når du har fri tid. Folk har mange vanemæssige strømme af tanke. Med praksis, vil selvbevidsthed gør sådanne tanker så velkendt som venner. Med opmærksomhed på din sunde fornuft, vil de mere negative tanker pludselig synes at være barnlig eller irrelevante. De genererede følelser vil ikke være i stand til at transportere dig til vrede, frygt eller fortvivlelse. Denne proces kaldes også mindfulness meditation.
 7. 7
  Tillad positive følelser til at invadere dit sind. Du kan ikke nyde skønheden i en blomst, når du føler forfærdeligt, men en plan for livet, en afslappet krop og fortsatte selvbevidsthed vil stjæle de negative følelser i dit sind. Et sind, der er fri, vil naturligvis værdsætte skønheden i livet. Når du føler dig godt, det er let at føle sig velkomne og kærlig over for mennesker. Folk reagerer tilbage til jeres gode følelser. Når du føler dig godt, vil din sunde fornuft styre dit liv.
 8. 8
  Vigtigst er, at du holder troen på dig selv, at du vil være i stand til at tackle enhver problem.
 9. 9
  Se gode seværdigheder og høre god musik.

Tips

 • Følelser sætte sind blokke i vejen for dine gode intentioner. Du planlægger at arbejde ud hver dag, men føler også keder eller træt til at begynde. Fokuser din sunde fornuft på følelser. Vær opmærksom på de fysiske symptomer på denne følelse. Deres opmærksomhed vil dræbe den følelse. Din viljestyrke vil have taget ansvaret.
 • Følelser har en måde at fange dit sind og overbevise dig om deres irrationelle logik. Når arbejde ikke begejstre dig, vil kedsomhed følelser gør du føler dig træt, rastløs og ude af stand til at koncentrere sig. Husk, at ved at fokusere din sunde fornuft på følelser, kan du dræbe det og komme problemfrit tilbage til arbejdet.

Advarsler

 • Din sunde fornuft ikke normalt er i kontrol over dit sind. Den mest magtfulde følelser i systemet tager ansvaret, og du vil afspejle de overbevisning at følelser. Du vil blive så omsluttet af denne ramme i sindet, at du vil føle at der er ingen anden måde at se på et problem. Det tager en masse praksis for din sunde fornuft til at se at følelser udefra.
 • Forsøg ikke at styre dit sind ved at sige "jeg skal gøre det!" hvis dine følelser er imod det. Du kan ikke gøre din træning, når du bare ikke lyst til at gøre det. Argumenter kun forstærke negative følelser. Sådanne kommandoer vil kun få dig til at føle sig inkompetente. Hemmeligheden af ​​kontrol er at give din sunde fornuft til at tage over ved Stilling dine følelser. Det sker, når din sunde fornuft evaluerer spørgsmålet: "Hvad føler jeg?" Anerkendelse af denne følelse vil stadig følelser.