Wkedk

Hvordan at gøre dig selv følelsesmæssigt følelsesløs

Nogle gange, skulle man tro, at det at være følelsesmæssigt følelsesløs er den bedste måde at stoppe fra at blive følelsesmæssigt såret. Dette kan give nogen den tavse behandling eller kolde skulder.

Steps

Hvordan at gøre dig selv følelsesmæssigt følelsesløs. Undgå visse mennesker, men du kan gøre dig selv alene, og selv ensom, hvis du har brug for at koncentrere sig, være un-distraheret eller upåvirket af en sårende person, gruppe eller situation.
Hvordan at gøre dig selv følelsesmæssigt følelsesløs. Undgå visse mennesker, men du kan gøre dig selv alene, og selv ensom, hvis du har brug for at koncentrere sig, være un-distraheret eller upåvirket af en sårende person, gruppe eller situation.
 1. 1
  Undgå visse mennesker, men du kan gøre dig selv alene, og selv ensom, hvis du har brug for at koncentrere sig, være un-distraheret eller upåvirket af en sårende person, gruppe eller situation.
  • Bliver følelsesmæssigt følelsesløs betyder at være temmelig asocial, samt recessive (tilbagetrækning). Du kan altid være alene, selv i en menneskemængde.
 2. 2
  Brug en rimelig advarsel: "psykologisk undertrykkelse" spiller en stor rolle i mange psykiske lidelser: så undgå mangel eller måske nægter at beskæftige sig med virkeligheden i ens liv, som måske ikke altid være nyttigt at dem selvrealiserende eller gøre personlige, vellykkede fremskridt i erkendelse og håndtering situationer i livet med rimelighed kan være sikker på at hjælpe dine mål.
 3. 3
  Tal mindre, hvis du har brug for, eller hvis du måske har tendens til at tale for meget. Sig hvad der er nødvendigt.
  • Hvis du bliver bedt om en "Ja / Nej". Spørgsmålet blot nikke eller ryste på hovedet. Men, hvis du nødt til at besvare en lang svaret spørgsmål, skal du blot finde din korteste svar. Folk, der er følelsesmæssigt dulme sjældent taler for meget.
 4. 4
  Sammenlign dette med at bluffe i at spille kort såsom poker, og ikke give væk din holdning til spørgsmål, mens du arbejder på en alvorlig eller kontroversielt emne.
 5. 5
  Undgå at bruge ansigtsudtryk, der overdriver den måde du tænker eller føler.
  • Hold altid et tomt ansigt (kaldet kold eller døde pan).
 6. 6
  Blink mindre, da blinkende overdrevent kan afsløre en falsk position, frygt eller tvivl.
  • Blinkende mindre synes at vise, en mangel på følelser.
 7. 7
  Lov om logik snarere end emotionelle følelser eller ulogisk, unødvendige eller ubegrundede, måske, grundløse tvivl, vrede eller beskyldninger.
  • Folk, der er følelsesmæssigt dulme generelt sætte deres logiske ræsonnement i emotionelle følelser.
 8. 8
  Undgå engagere ophidset i enhver kompulsiv, impulsiv eller tvangspræget tale eller adfærd, men du måske nødt til at tale med den rette person og få somethings fredeligt afviklet, hvis det er muligt.
  • Det er tegn på for tidlig eller umodne, eller eventuelt, tankeløse følelsesmæssige vanskeligheder, nemlig: at lade det underbevidste sind til over-styre dit behov for at holde logisk selvkontrol.
 9. 9
  Tillad glæde og styrke til at erstatte vrede eller angst følelser, der kan styre dit liv med fred og re-danne dit problem til at være en mulighed.
 10. 10
  Nyd ensomhed ved at slappe af, hvile og få nok søvn.
  • Være faktuelle for hvad giver de bedre resultater: ikke falske og dermed undgå en følelse af tomhed, om fokus på andres frispark eller dine personlige foibles og skrøbelighed.

Tips

 • Også være omhyggelig med at undgå at grine eller græde, da der er en stor tegn på følelser.
 • Altid bevare roen, cool, og indsamles til at bruge din nyerhvervede følelsesmæssigt følelsesløs tilstand til din levetid fordel.
 • Må ikke tænke på de mennesker, som du normalt bekymrer sig om de fleste (familie kan være en del af i nogle tilfælde). De kan bringe tilbage en masse følelser glade, triste, vrede, angst osv. Bare Isoler dig selv, og du bør være fint.
 • Må ikke bekymre sig om folks gamle, ikke på nuværende tidspunkt præcise udtalelser dig.
 • Watch out for visse typer af musik, der kan bringer tilbage gamle minder, som kan bringe tilbage gamle følelser.
 • Hvis du kender en ven, der har et problem beskæftiger sig med følelsesmæssige problemer, herunder angst og vrede - det ville være en god ide for dig at introducere dem til denne webside.

Advarsler

 • De mennesker, der bekymrer sig om dig, vil forsøge at få dig til at tale med dem. (Familie og venner). Giv dem ét ord svar eller hoved bevægelser. De vil give op til sidst efter at finde ud af, at du ikke vil tale. (Hvilket hjælper med bedøvende en masse).
 • Folk kan unødigt frygter dig, hvis du synes tvær og rugende: slappe af.
 • Folk kan bedømme tilbagetrækningen er som alt for alvorligt, ulige - eller endda crazy: være noget åben for folk, der er venlig og imødekommende.