Wkedk

Hvordan til at klare, hvis du ønsker at blive anorektiske

Anorexia nervosa er undertiden glamorized i medierne og modellering verdener, men det kan være en dødelig sygdom. Hvis du er fristet til at få en anorektisk kropstype eller hvis du overvejer at øve anorektiske kost eller motionsvaner, skal du følge nedenstående trin for at hjælpe med at håndtere dine ønsker.

Steps

Hvordan til at klare, hvis du ønsker at blive anorektiske. Vid, at anoreksi er en sygdom, der kommer med fysiske og følelsesmæssige farer.
Hvordan til at klare, hvis du ønsker at blive anorektiske. Vid, at anoreksi er en sygdom, der kommer med fysiske og følelsesmæssige farer.

Tal med en sundhedsprofessionel

 1. 1
  Vid, at anoreksi er en sygdom, der kommer med fysiske og følelsesmæssige farer. Hvis du ønsker at blive anorektiske eller hvis du har allerede begyndt at strenge restriktioner kalorieindtag, er det vigtigt, at du drøfte disse spørgsmål med en sundhedsperson. I nogle tilfælde kan håndtere disse følelser kræver regelmæssig rådgivning sessioner, i andre er institutionalisering nødvendig for at forebygge død eller varige fysiske og psykiske skader. Et ønske om anoreksi bør ikke håndteres i isolation, og kan kræve en langsigtet forpligtelse til at revurdere selvopfattelse og læring sunde spisevaner og krop forventninger.
 2. 2
  Ring efter en spiseforstyrrelse hotline. Hvis du ikke har adgang til en sundhedsprofessionel eller hvis du foretrækker at først diskutere dine bekymringer over telefonen, skal du kontakte en national hjælpelinje.
 3. 3
  Diskuter dine bekymringer med en sundhedsmedarbejder. Anmode om en fysisk eller bede for at diskutere din vægt og kropsbillede med en læge eller sygeplejerske praktiserende læge. Informere ham eller hende i dit ønske om at blive anorektiske og spørge om råd og hjælp.
 4. 4
  Vælg en praktiserende læge, der er forpligtet til at hjælpe dig med at undgå eller slå anoreksi. Hvis dit første forsøg på at finde en hjælpsom læge mislykkes, søge efter en person, der fortsat vil blive inddraget, og hjælpe dig med at udvikle en behandlingsplan. I nogle tilfælde kan diætister være gode ressourcer og kan have mere tid til at drøfte dine fremskridt end almindelige læger. Hold dig til din behandlingsplan og spore og drøfte eventuelle variationer fra behandlingen med din sundhedspleje udbyder.
 5. 5
  Spørg om terapeutiske metoder til at undgå adfærd, der fører til anoreksi. Hvis du allerede er begyndt at spise vaner, der fører til anoreksi, kan du kræve vitamin og mineral tilskud eller intravenøs ernæring. Diskuter rådgivning, støttegrupper, motion og angstdæmpende strategier og ordentlig madplaner med din sundhedspleje udbyder.
 6. 6
  Diskuter en passende vægt for Deres alder, køn og højde. Alle er unikke, men din sundhedspleje udbyder kan tilbyde rådgivning til en sund og realistisk vægt rækkevidde for en person med dine egenskaber. Denne serie bør være en vægt mål, som du ikke personligt ændre.

Diskuter dine bekymringer med andre

 1. 1
  Selv et ønske om at opnå en anorektisk tal kan være fristende at holde for dig selv, er det vigtigt, at du fortæller en betroet ven eller et familiemedlem. Kig efter en person i din personlige kreds, der ikke kritiserer hans eller hendes krop, og ikke følge en streng diæt. # Diskutere dine bekymringer om din egen kropsvægt og selvopfattelse med en elsket kan hjælpe dig med at arbejde hen imod at forbedre dine forventninger til en sund krop og vægt. Det gør din kamp mindre isolering og holder dig engageret i at gøre fremskridt mod anorektiske tendenser.
 2. 2
  Informere en nær ven, et familiemedlem, lærer eller rådgiver for dit ønske om at blive anorektiske. Nogle gange hjælper det bare at betro sig til nogen, som så vil tage skridt til at forhindre, at du tager handling og for at vise accept af din nuværende krop type.
 3. 3
  Opret en struktureret plan for at undgå anoreksi og opbygge en bedre kropsbevidsthed. Overveje at tage op kunst, journaliseringen, yoga, meditation, natur fotografering, frivilligt arbejde eller en anden daglig aktivitet til regelmæssigt at forpligte sig til at fokusere mindre på mad eller tabe sig og mere på velafrundet sundhed.
 4. 4
  Forpligte sig til en personlig mantra om at spise eller vægt, der styrker et sundt kropsbillede og en realistisk forventning til din størrelse og kropsbygning.
 5. 5
  Spore dine fremskridt og få regelmæssig støtte eller feedback. Vær opmærksom på den succes, du opnår i at lære nye ting, prøve nye aktiviteter, overvinde dine negative selvbillede, og at lære at værdsætte og anerkende sunde kropstyper.

Undgå situationer, der tilskynder anoreksi

 1. 1
  Mange enkeltpersoner, der er fristede til at blive anorektiske eller deltage i adfærd, der fører til anoreksi er omgivet af usunde billeder af kropstyper, spisevaner, og situationer, der fremmer ekstrem tynd. Læring hvilke situationer gør du ønsker at blive anorektiske er vigtigt at lære, hvilke situationer at undgå. Omorganisér hvad du ser og gør på daglig basis, kan medvirke til at reducere fristelsen til at blive anorektiske og hjælpe dig med at fokusere på at opnå en balanceret livsstil, i stedet for.
 2. 2
  Må ikke besøge pro-anoreksi hjemmesider. Selvom internettet byder på mange støttegrupper, nyttiggørelse strategier og rådgivning muligheder for personer med anoreksi eller anorektiske tendenser, kan det også styrke dårligt kropsbillede og urealistiske forventninger.
 3. 3
  Opsøge venner med et sundt kropsbillede og kost. I mange tilfælde kan holdninger til fødevarer og slankekure adfærd af jævnaldrende markant påvirke din egen kropsbillede og overbevisninger om kost og krop type. Find et par folk, der har positive selvbilleder og sunde holdninger til mad og vægt og forsøge at lære af dem.
 4. 4
  Forpligte sig til visning af billeder af personer med sunde kropstyper. Må ikke se på magasiner, kataloger, eller tv-shows, der jævnligt portrætterer usunde kropstyper eller anorektiske enkeltpersoner. I stedet erstatte dette medie med optioner, der omfatter en sund og afbalanceret livsstil og realistiske, individuelle kropstyper.
 5. 5
  Erkend, at andre kan være bedre dommere din idealvægt end dig. Dine kære bekymrer sig om dig, og hvis de udtryk bekymring for, at du er for tynde eller usundt udseende, bør du tro på dem.
 6. 6
  Undgå ofte vejer dig selv eller kontrollere spejlet. Hyppige vægt kontrol og konstant opmærksomhed på din fysiske fremtoning kan styrke negative adfærdsmønstre, som mange anorektiske personer deler.
 7. 7
  Ligesom at undgå strenge kalorie tæller, er det vigtigt at undgå neurotiske evalueringer af dit udseende og at erstatte disse vaner med positive mentale kommentarer om dit selvværd og lære at elske den virkelige dig.

Tips

 • At lære at holde realistiske forventninger til kropsstørrelse, og hvordan man kan konstruere en sund, afbalanceret måltid plan kan være afgørende for at undgå anoreksi og omfavne en positiv livsstil.

Advarsler

 • Anorexia nervosa kan være dødbringende. Hvis du ofte begrænse kalorier eller motion overdrevent, eller hvis du har urealistiske forventninger til din kropsstørrelse, kan du brug for professionel hjælp til at klare denne sygdom.
 • Hvis du mener, en ven eller elsket man har symptomer på anoreksi eller anden spiseforstyrrelse, opmuntre ham eller hende til at besøge en sundhedsprofessionel så hurtigt som muligt for en evaluering.