Wkedk

Sådan at børste dine tænder med seler på

Seler er instrumenter til at placere på ens tænder. De korrigere positionen af ​​tænderne og forbedre tale. Men produktet af dem er vel det værd. Men hvis korrekt tandbørstning teknikker ikke udføres, kan du stå tilbage med misfarvning eller hulrum på tænderne eller tandkødet, der er hævede og inficerede. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære korrekt tandbørstning teknikker.

Steps

Sådan at børste dine tænder med seler på. Få en rengøring med din tandplejer.
Sådan at børste dine tænder med seler på. Få en rengøring med din tandplejer.
 1. 1
  Få en rengøring med din tandplejer. Hvis du kan, få en aftale efter din stramning. Chancerne er, er du nødt til at få hydro-rengøring som det er nogle gange svært for tandplejere at manipulere omkring din maskine. Anvendelsen af ​​vand i stedet for pick er meget nyttigt for dem med tandkødsbetændelse. Spørg om de kan bruge vandstrålen i stedet.
 2. 2
  Rengør efter hvert måltid. Det virker som en smerte, men det er afgørende! Tandkødsbetændelse formularer i 48 timer: Det kan ske fra mangel på tandbørstning, tandtråd eller forkert teknik. De følgende trin vil lære dig den bedste måde at børste. Gør dette hver dag efter hvert måltid. Fortsæt selv efter Gingivitis er gået.
  • Skyl munden. Før du går i gang, swish noget vand rundt i munden. Spit, og gentag. Dette får nogle af de løse partikler af mad ud af munden.
  • Skyl din tandbørste. Den sidste ting du behøver at gøre er at fodre din Gingivitis. Skyl dit tandbørste under varmt vand. Kør fingeren op og ned på børsterne til at slippe af med eventuelle madrester, du efterladt fra sidste gang. Skyl med koldt vand bagefter, hvis varmt vand føles for fremmed i munden.
  • Begynde. Sæt tandpasta på din pensel. Med din tunge, skubbe tandpastaen i børster. Dette gør det sidste længere og forhindrer den i at falde i midten børste. Begynd på din bund kæben. Med børsterne hælder mest til toppen af ​​din mund (men bare lidt hælder indad mod dine tænder), start børstning på ydersiden bagsiden af ​​din bund kæben. Forslaget vil være lidt at flytte din pensel og tilbage, mens gradvist flytter det op. Dette får al maden ud mellem dine parentes. Fortsæt denne omkring hele din nederste sæt seler, indtil du er færdig. Spyt evt. Flip din tandbørste, pege børster nedad og lidt hælder mod dine tænder. Du vil fortsætte de samme trin kun bevæger børsten gradvist nedad i stedet. Fortsæt omkring toppen kæbe seler, indtil du er færdig. Spyt evt.
  • Med din tandbørste vendt nedad, børste frem og tilbage langs toppen af ​​de øverste kæbe seler. Vend tandbørste og gentag langs bunden af ​​den nederste kæbe seler. Dette trin fjerner nogle af pladen langs den del af din tand nærmest tandkødsranden. Det er også frigiver eventuelle madrester fast direkte på toppen af ​​dine parenteser.
  • Gør det modsatte af, hvad du netop har afsluttet. Med børsten skruet op, børste bunden af dine top kæbe seler. Så i modsætning til de tidligere trin, hvor børsterne er slået væk fra dit tandkød, er du børster nær toppen af tænder med børster pegede i retning af dit tandkød. Børste frem og tilbage for at fjerne plak. Flip din pensel og gentag langs toppen af ​​den nederste kæbe seler.
  • Gør din børster, så de står direkte over overfladen af ​​dine tænder. Børst og tilbage langs den øverste og nederste kæbe ydre tænder-side (den side folk ser, når du smiler). Børste hver kæbe angive én ad gangen. Det er nyttigt at have en ortho-børste til dette trin, da du er rengøring ledningerne, men en regelmæssig tandbørste virker fint. Nu bide sammen og børste frem og tilbage langs alle dine tænder. Dette hjælper dig med at få plak nær toppen af ​​dine tænder, som du måske er gået glip af, hvis din pensel gled væk fra dine tænder. Med dine tænder stadig lidt sammen, børste blidt i cirkulære bevægelser.
  • Åbne munden bred og begynde at børste toppen af ​​dine tænder (såsom hvor dine kindtænder crunch din mad). Vær sikker på at få din fjerneste kindtænder (eller visdomstænder, hvis du har dem). Det er en god ide at børste bagsiden af ​​dine længst-de fleste tænder. Dette vil være den side af disse tænder udsat for bagsiden af ​​din hals. Mange mennesker glemmer at børste der, hvilket resulterer i dårlig ånde, plak, og, ja, tandkødsbetændelse.
  • Fortsæt med at børste den indre tænder-sider. Frem og tilbage, op og ned, og derefter cirkulære bevægelser. Den indre tænder-sider er de letteste at børste, fordi de ikke er overfyldt med seler (Det er selvfølgelig, medmindre du har de typer af seler. I så fald anbefales det at du følger disse trin i omvendt rækkefølge.).
  • Vend din tandbørste sidelæns. Tandbørsten bør line un-langs med mellemrummene i dine tænder. Børste frem og tilbage langs alle de rum, justere tandbørste under turen. Dette scrubs den nemmere at nå steder mellem tænderne.
  • Fokus på din faktiske munden. Det er inficerede med bakterier! Det hjælper ikke Gingivitis, da den trives off af bakterier, plak, og mad. Spit om nødvendigt inden du begynder (det gør ikke noget). Ved hjælp af din tandbørste, begynder at forsigtigt børste tandkødet over (eller under) dine tænder. Efter dette, drej børsten 180 grader til ansigt din kind. Kinden er sværere at børste, men sikre den med den anden hånd, hvis det bliver for svært. Spyt. Drej børsten nedad og børste den bløde bund og tandkød, hvor tungen lægger. Børst under din tunge, og derefter taget af din mund. Endelig stikke tungen ud og børste det. Vær sikker på at puste ud af din mund, ellers vil du begynde gagging. Spit og skylle munden og tandbørste.
  • Tjek dine tænder. Ser de rent? Hvis du ser nogen plaque eller mad, tage din skylles tandbørste og børste det væk. Hvis du har lyst til det, børste dem over (som du gerne vil) virkelig hurtigt for at slippe af noget, du måske har savnet.
  • Hvis du har en End-Tuffed Brush, skal du fortsætte med dette trin. Ellers springe den over. Skyl dit ET (End-Tuffed) Brush. UDEN at sætte pasta på det, børste over toppen af ​​dine parentes. De fleste parentes har huller i dem (meget svært at se), så prøv vrikke ET Brush ned i hvert beslag. Fortsæt denne med bunden af ​​konsollerne. Let børste hver tand, men sætte en masse fokus på børstning mellem tænderne. Skyl og spytte evt.
  • Tid til at floss. Tag en lang snor floss, pak det omkring din finger, og vrikke det ind hver tand rummet. Forsøge at bøje strengen omkring tænderne på hver side af det i stedet for tandtråd lige og sand. Det vil fjerne enhver plak fast der. Hvis du har efterbehandling ledninger, er det næsten umuligt at få tandtråd under eller over dine dobbelte sæt af ledninger, så bare skubbe floss ned, som beskrevet i tanden rummet. Men hvis du ikke har din efterbehandling ledninger, anbefales det at skrue floss under eller over dine tråde, da dette er den mest effektive måde at slippe af tandkødsbetændelse og rense dine tænder.
  • Efter brug af tandtråd, bruge mundskyl i 30 sekunder. Det ville være mest egnet til at bruge én, der hjælper befri din mund Gingivitis. Spit og gør en hurtig skyl med en smule vand.
 3. 3
  Gurgle med saltvand to gange om dagen - om morgenen og aftenen. Det svier, hvis du har en øm, men det dræber det. Det virker ligeledes med Gingivitis, både gargling og saltvand.
 4. 4
  Skær ned eller undgå sukker helt. Sukkerholdige fødevarer og pop rådne tænder og forårsage plak, som igen forårsager tandkødsbetændelse. Tjek en anden Google for detaljer om at holde op dårlige vaner.
 5. 5
  Spis frugt og fibre. Vitaminer og mineraler, der findes i disse fødevarer hjælper dig kæmpe og holde off Gingivitis. Den støtter også godt helbred.
 6. 6
  Bagepulver. Bland en smule vand i nogle bagepulver. Sørg for, at det er mere pasta-lignende end væske-lignende. Gnid det sammen dit tandkød med fingeren.
 7. 7
  Brug disse tips til at slippe af tandkødsbetændelse og holde det fra at komme tilbage. Nu gå ud og flagre din smukke smil.
 8. 8
  Bemærk, at din tandlæge vil højst sandsynligt give dig en proxy pensel, også kendt som en "juletræ børste," det er en pind med en pegende tip til at rense mellem wiren og din faktiske tand. Bare sørg for at udskifte hovedet ofte. Spidsen kan blive meget grov, hvis du ikke erstatte det ofte. Hvis din tandlæge ikke giver dig en, de er tilgængelige på nogle butikker. Det er fantastisk at bære en rundt med dig!

Tips

 • Brug blødere tandbørste efter du få dem strammet. Det er en masse mindre smertefuldt!
 • Børst alle dine tænder, du ikke ønsker en hvid firkant til venstre på tanden, du ikke har været børstning.
 • Du får brug for en masse tålmodighed, fordi at have seler og holde dem i god stand ikke er nemt, men du skal lære at elske dem og tage sig af dem. Du ønsker ikke at vide, hvad slags tænder mennesker ender med, fordi de ikke bruger rigtige udstyr!
 • Brug ikke tandpasta med whitening - det vil forårsage misfarvning, når du får din seler off.
 • Husk altid at gå inde hvor metaltråde er. Gør dette med en tynd pensel fra din tandlæge.
 • Pensel med varmt vand, som det ser ud til at berolige tænderne lidt og blødgøre børsten, når du har haft bands ændret
 • Små cirkler er en god form, og tilbringe mindst 25-30 sekunder på hver konsol.
 • Der er disse små ting kaldet Plackers, der er som tandtråd på en teeny stick. De kan købes på de fleste butikker, så hold øje med dem!
 • Må ikke børste for hårdt og bruge varmt vand (ikke for varmt).
 • Må ikke være bange for om seler en masse mennesker har dem.
 • Få en inter-proksimal pensel, det er godt for at komme ind i de stramme pletter. Spørg din tandlæge for en, eller et sted hvor du kan finde en. de er ikke dyre, og de er meget nyttige for rengøring i parentes.

Advarsler

 • Brush efter at have spist fødevarer med højt sukker eller mørk i farven!
 • Sørg for ikke at såre dit tandkød børstning! Hvis dit tandkød bløder hver gang eller næsten hver gang du børste, tjekke med din tandlæge. Det kunne betyde tandkødsbetændelse.
 • Sørg for at børste let, men effektivt. Beslag og arch-wire kan se robust, men er spinkelt.
 • Prøv at børste let mod seler ellers vil de bøje!

Ting du behøver

 • Tandbørste (r)
 • Tandpasta med flere hygiejniske effekter.
 • Wax
 • Tandtråd
 • Mundskyl
 • Floss Threaders (valgfrit)
 • Waterpick (ekstraudstyr)
 • Bemærk: Alle disse elementer kan købes på Walmart eller Walgreen. Vær opmærksom på, at vi ikke kan være ansvarlig for at give alle disse ting for dig på en regelmæssig basis.