Wkedk

Hvordan at slippe af med dårlig ånde fra løg eller hvidløg

Løg og hvidløg er lækre ingredienser, der i høj grad kan forbedre en skål, men deres smag kommer ofte på bekostning af din ånde. Læs denne artikel for at lære øjeblikkelige strategier til at fjerne beviser, som du hengav sig disse ingredienser.

Steps

Hvordan at slippe af med dårlig ånde fra løg eller hvidløg. Spis minty fødevarer for at opfriske din ånde.
Hvordan at slippe af med dårlig ånde fra løg eller hvidløg. Spis minty fødevarer for at opfriske din ånde.

Mad og drikke, der fjerner løg og hvidløg ånde

 1. 1
  Brug sennep. Tag en teskefuld sennep og hvislen det rundt om munden i et minut, før du spytte det ud. Derefter tage en anden halv-teske og sluge. Dette vil gå ned til maven og dræbe lugt i hele din krop.
 2. 2
  Spis minty fødevarer for at opfriske din ånde. Frisk persille, pastiller og Minty te kan alle fjerne lugt fra løg og hvidløg. Gum med xylitol er specielt godt til frisk op din mund.
 3. 3
  Spise grøntsager for at imødegå lugt. Kartoffelmos, svampe, citroner og gulerødder kan alle forbedre din ånde. Hvis du spiser et måltid med masser af hvidløg eller løg, ville det være smart at følge op med disse grøntsager i samme måltid.
 4. 4
  Har en skive brød. En mangel på kulhydrater kan også bidrage til dårlig ånde, så har en skive brød med dit næste måltid.
 5. 5
  Tygge tyggegummi. Tilføjelse af flere spyt på din mund er nøglen i at komme af med dårlig ånde. Tyggegummi, især dem slags med kanel, er stor i dækker op dårlig lugt.
 6. 6
  Drikke væske. Grøn te, saftevand og vand vil være nyttige i udvaskning af lugt fra munden.
 7. 7
  Drik et skud af vodka. Alkohol dræber bakterier i munden, hvilket vil fjerne dårlig ånde. Vodka er særligt godt, fordi det ikke har en dvælende eftersmag.

Vedtage en hygiejne middel

 1. 1
  Børst dine tænder. Invester i en bærbar tandbørste og tandpasta, hvis du ofte spiser hvidløg eller løg. Børste dine tænder kommer til at være den eneste surefire måde at klare din ånde. Gør dette i mindst to minutter.
 2. 2
  Brug mundskyl. Swish Listerine eller en tilsvarende brand omkring munden i 30 sekunder, før spytte det ud.
 3. 3
  Floss. Gå gennem alle sprækker af dine tænder. Du bør ideelt set kunne gøre det efter hvert måltid.
 4. 4
  Brug en tungen renere. Trådene på tungen fælde bittesmå partikler og bakterier. Rengør regelmæssigt din tunge med en tunge renere eller tandbørste efter hvert måltid.
 5. 5
  Brug en vand pick. Ved hjælp af en irrigator eller vand pick renser alt ud omkring og under dit tandkød og mellem tænderne. Hvis du ikke får mad ud gennem de metoder, der er anført ovenfor, er de rådner og betændt i munden.

Tips

 • Nogle gange, kan lugten af ​​hvidløg også sive gennem porerne i huden eller hængende på dit tøj, så sprøjtning dig selv med parfume / cologne er også en god idé.
 • Sats på friske løg eller hvidløg i stedet for deres pulveriserede former. De fleste kokke Må ikke hydrat beføjelser fuldt når madlavning, hvilket resulterer i at bruge for meget hvidløg / løg pulver og pulveret fugtgivende i kroppen.
 • Lugten af ​​dårlig ånde fra at spise løg eller hvidløg vil også sprede sig over tid.