Wkedk

Hvordan til at rense et offentligt toilet


Offentlige toiletter kan overføre sygdomme og hudinfektioner. Trods forbedrede regler om desinfektion offentlige toiletter, er der stadig tidspunkter, hvor det kan være nødvendigt at rense et offentligt toilet. Hvis du ikke kan lide tanken om at bruge et offentligt toilet sæde eller hvis sædet er synligt våd eller snavset, kan du følge nedenstående trin for at rense sædet grundigt inden brug.

Steps

Hvordan til at rense et offentligt toilet. Brug toiletpapir til at tørre sædet rent.
Hvordan til at rense et offentligt toilet. Brug toiletpapir til at tørre sædet rent.

Desinficere toiletsæde med låg

 1. 1
  Brug toiletpapir til at tørre sædet rent. Mange bakterier kan blive dræbt af trykket af gnide. Brug en lille tot af toiletpapir, og tør toiletsædet indtil den er ren og tør.
  • Hvis du medbringer hånd sanitizer, kan du også bruge toiletpapir til at tørre et par sprøjt af hånd sanitizer over toiletsædet før brug.
 2. 2
  Brug et toilet sæde dækning, hvis tilgængelig. Nogle offentlige toiletter tilbyder toilet sædebetræk lavet af letvægts voks papir. Disse dæksler er ofte gemt i en enhed på væggen i toilettet eller i holdere i hvert badeværelse stall.
  • Brug bare en cover og anvende den korrekt (med centrum fanen hænger ned i vandet), så det skyller væk efter brug, uden at skulle røre ved det.
  • Overveje at gennemføre en personlig engangsbrug toilet betrækket. Disse er identiske med forudsat voks sædebetræk og kan foldes diskret ind i en tegnebog, pung eller lomme.
 3. 3
  Brug toiletpapir til at oprette et toiletsæde dækning. Hvis specifikke toilet sædebetræk ikke er tilgængelige, kan du konstruere en med toiletpapir ved at lægge et enkelt eller dobbelt lag på hver del af sædet, som dine ben vil røre.
  • Vær omhyggelig med at skylle papir med dit affald, så det ikke er overladt til den næste bruger at rengøre.

Kemisk desinficere toiletsædet

 1. 1
  Carry desinficerende klude i din lomme, pung eller taske. Flushable desinficerende servietter kan bruges til at tørre dørhåndtaget, flush ventil, og toilet sæde i et offentligt toilet, og kan skylles eller smides væk efter brug.
  • Mange rengøring mærker tilbyder rejse størrelse pakker, der nemt kan stuves i personlige poser eller tøj til ture i offentlige toiletter.
  • For at forhindre tilstopning i afløbet, altid kontrollere etiketten på sanitære tørre pakker før skylning.
 2. 2
  Medbring en lille spritserviet til offentlig toilet brug. Spritservietter er effektive til at dræbe de fleste bakterier og vira, der kan transmission gennem offentlige toiletsæder og er uanselige og små. Tør sædet grundigt og bortskaffe spritservietten i skraldespanden, lade sædet til tørre før brug.
 3. 3
  Carry en rejse-størrelse desinficerende spray flaske. Mange rengøring produktlinjer tilbyder desinficerende spray, der kan overføres til en rejse-size sprayflaske til nem brug på offentlige toiletter.
  • Disse sprays bør anvendes liberalt og fik lov til at sidde op til 90 sekunder, eller så længe flasken anbefaler. De sprays dræber bakterier og vira, og mange sorter er helt sikkert for kontakt med huden.
  • Tør toiletsæde med ren toiletpapir efter sprøjtning sanitizer løsning, og før brug.
 4. 4
  Spørg anlægget personale til at rengøre toilet. Mange offentlige toiletter rengøres regelmæssigt med stærke desinfektionsmidler ved at bygge personale. Hvis toilettet er synligt snavset eller rodet, anmode om, at en ansat rengøre toilet og stall, før du bruger det. Hvis du jævnligt bruger offentligt toilet, tjek rengøring tidsplan og forsøge at time dine ture til at opstå umiddelbart efter planlagte rengøring besøg.

Ting du behøver

 • Spritservietter
 • Desinficerende spray
 • Personligt engangsbrug toilet sæde dækning
 • Sanitizing servietter

Tips

 • Selvom meget få bakterier og virale stammer kan overføres gennem brug af et offentligt toilet, er det klogt at bruge en fysisk barriere metode, hvis du har brudt hud på dine ben eller ønsker at undgå muligheden for kontakt med en uren sæde. Brug barrierer kan tillade dig at sidde på en ren, engangsbrug overflade, der kan skylles væk med dit affald.
 • Hvis et offentligt toilet er synligt beskidt, og der er tilstrækkelig toiletpapir til at rense sædet og bruge til personlig hygiejne, overveje hugsiddende eller svævende over toiletsædet at undgå kontakt med sædet.