Wkedk

Hvordan man undgår almindelige hygiejne fejl


Dette omfatter mange almindelige tips vedrørende hygiejne og etikette, at alle skal følge (og de fleste mennesker sandsynligvis gøre). Det er vigtigt at have gode grooming vaner. Dette hjælper med at forhindre offensiv kropslugt og dårlig ånde.

Steps

Hvordan man undgår almindelige hygiejne fejl. Dæk din mund eller vende sig væk fra folk, når du hoster og nyser.
Hvordan man undgår almindelige hygiejne fejl. Dæk din mund eller vende sig væk fra folk, når du hoster og nyser.

Head & ansigt

 1. 1
  Børst dine tænder. Børst dine tænder 2-3 gange dagligt, skylles munden og spytte. Med den resterende tandpasta i munden og børste, børste tungen! Placer børste på bagsiden af ​​din tunge og skrabe fremad. Dette vil reducere dårlig ånde. Tandtråd reducerer også orale bakterier og fjerner faste madrester til at opfriske ånde.
 2. 2
  Pas på dit ansigt. Vask dit ansigt hver morgen og aften. Hvis du er ung, behøver du kun rense natten, så om morgenen, dit ansigt vaskes med koldt vand og derefter moisurize. Må ikke over vaske dit ansigt, da dette vil gøre din hud fedtet. Sørg for at være opmærksom på søvn, der samler i hjørnerne af øjnene.
 3. 3
  Dæk din mund eller vende sig væk fra folk, når du hoster og nyser. Det er ikke kun manerer, som du kan sprede sygdommen, selv når sundt. Det er nu ved at blive undervist i at hoste eller nyse i skurk i albuen / ærme. Det holder bakterier fra dine hænder, der kan forurene andre, før du får en mulighed for at vaske. skyl og gentag
 4. 4
  Vask dit hår. Sørg for at du vasker dit hår på en regelmæssig basis. Du må ikke klar over det, men dit hår kan holde lugte, som andre finder krænkende. Også børste dit hår hver dag, især når du kommer til at være i det offentlige. Vask dit hår kan også forhindre fedtet hår forårsaget af for meget olie i din hovedbund.

Krop

 1. 1
  Brusebad dagligt. Bruse-eller karbad dagligt. Mange mennesker undlader at gøre dette, og er forkert, når forudsat at de ikke lugter. Hvad der sker, er din næse bliver trætte derved ikke at kunne lugte din lugt. Denne effekt opstår med bil luftfriskere så godt. Du vil ikke lugte det efter en tid, mens andre vil lugte det højre væk.
 2. 2
  Bær deodorant. Det betyder ikke noget, hvis du tror, ​​du ikke lugter eller knap svede. Bare købe deodorant og bruge det. Spørgsmålet er nævnt ovenfor gælder også her. Du kan stinke sur eller musky sved og ikke indse det. Det er bedre at forebygge end at helbrede, da det er billigt og bekvemt at anvende. I værste fald går du fra ildelugtende ligesom ikke noget at lugte let af deodorant. I bedste fald går du fra at køre folk væk til lugte bedre.
 3. 3
  Må ikke over-anvende parfume eller cologne. Mange mennesker er allergiske over for parfume, og du vil, uden at vide, forårsage en reaktion. Plus, er der ingen grund til at folk til at "lugte dig kommer" eller lugte dig når du har forladt lokalet. Dup lidt på dine håndled eller hals for en subtil duft.
 4. 4
  Vask dine hænder efter brug af badeværelset, før du spiser og efter eventuel forurening. Når det er muligt, vaske dine hænder og bruge et håndklæde til at tørre dem. Når du vasker hænder, anbefales det at du bruger sæbe og skum sæbe i varmt vand i mindst 15 sekunder. Du kan synge Happy Birthday i denne tid.
 5. 5
  Klippe dine negle. Klip og rense dine fingernegle og tånegle mindst en gang hver uge eller hver anden uge, det afhænger af, hvor meget dine negle vokse.
 6. 6
  Vask og skifte tøj. Du behøver ikke at smide tøjet i vask efter én forbrug (med undtagelse af undertøj). Men vide, hvornår at kaste tøjet i vask. Hvis du plette tøjet eller sved i løbet af dagen, derefter vaske dem. Dirty tøj er en anden kilde til dårlig lugt.
 7. 7
  Praksis godt badeværelse hygiejne. Tør altid dig ren og vaske dine hænder ved hjælp af masser af sæbe og varmt vand.