Wkedk

Hvordan til at være selvhævdende uden at være arrogant

Selvhævdelse er en meget vigtigt middel til at kommunikere dine behov på en måde, der er fair for både dig selv og for andre. Desværre, for nogle usikre mennesker, der selvhævdende folk nogle gange truende og det er lettere at mærke dem som arrogant, egoistisk eller lidet, når de modtager svaret "nej", eller når grænserne bliver gjort klart af den selvhævdende person. Især kan de, med manipulation, og tillidsproblemer se selvhævdende reaktioner som en underminering af deres egne dagsordener og vil søge at reagere med negative kritik af en selvhævdende persons adfærd. Det er her, det kan få en lidt tricky for nyligt selvhævdende konvertit, men det er ingen grund til pludselig begynde at bekymre sig, at du er arrogant!

Steps

Hvordan til at være selvhævdende uden at være arrogant. Kontroller, at du bruger selvhævdende kommunikation korrekt.
Hvordan til at være selvhævdende uden at være arrogant. Kontroller, at du bruger selvhævdende kommunikation korrekt.
 1. 1
  Kontroller, at du bruger selvhævdende kommunikation korrekt. Hvis du er ny selvsikkerhed, eller du ikke føler din sædvanlige selv på grund af sygdom eller stress, etc., kan du blive ty til teknikker, som er mere aggressive, passive aggressive, eller gøre antagelser, hvor der er ingen, der skal foretages, snarere end at være selvhævdende. Et hurtigt tjek, du kan gøre, er at tænke tilbage gennem dine kommentarer og holdning med den pågældende person, og skrive ned, hvad du sagde. Læs den igen: Lyder det for dig, som om du var selvhævdende, eller på anden måde? Vær ærlig - det handler om dig!
 2. 2
  Kontroller sammenhæng. Sommetider faktorer kommer ind i ligningen, der ikke bør. Race, køn, gift status, alder, handicap, sygdom og så videre kan undertiden forårsage en person til at antage, at du har en "attitude", snarere end en offensiv stil for kommunikation. Hvis du har mistanke om, at dette er situationen fortsætte assertiv kommunikation og overveje, om det er værd at hæve din bekymring for, at din status kan være årsag negative reaktioner fra personen beskylde dig for at være arrogant, eller om det endda kan være noget handlingsrettede i din arbejdsplads, skole osv. miljø.
 3. 3
  Være en aktiv lytter. Lade folk kender dine grænser og følelser, mens på samme tid giver dem plads til at snakke, diskutere og åbne op om deres følelser er vigtig. Selvhævdelse handler om at give og tage, du tager lidt af deres tid til at afklare dine følelser, og du giver en masse af din tid til at høre om deres. Husk, at en god lytter er også en Smigrer og det er svært at finde arrogance i det!
 4. 4
  Vær ydmyg og beskeden. Selvsikkerhed og ydmyghed gøre en fin kombination. En selvhævdende person ikke behøver at råbe "Mig, mig, mig, se hvad jeg gjorde!" fra hustagene. Selvhævdende mennesker bliver husket, fordi de står fast, deres behov og interesser er klart for andre, og fordi de er pålidelige, de også ofte blevet en form for rollemodel for andre, der søger at hævde sig effektivt. Tag denne rolle til hjerte, men ikke prale, stor note selv eller blive anmassende, uanset hvor dygtig, populær eller succes, du kunne være.
 5. 5
  Reflektere over din kommunikation med andre og dit formål. Mens selvsikkerhed handler om at sikre, at andre respekterer dig, og hvad du ønsker i livet, det ophører med at være selvhævdende kommunikation, når du bruger selvhævdelse teknikker til at forvirre eller overliste nogen, hvor du er mere vidende, indløses op, eller bedre stillet end en anden person. Selvhævdende kommunikation handler ikke om "at få din egen måde." Det er at vende selvsikkerhed i aggressive teknikker til kommunikation, og det er, når du vil blive beskyldt for at være arrogant. Altid tænke på formålet med din kommunikation - det vil gøre dig bedre forstået, vil det sikre, at dine behov er fuldt kommunikeres, og vil det stadig respektere den andens behov for at være klart forstået og godt informeret? For eksempel, hvilke af disse eksempler, du foretrækker:
  • Hej, jeg er "Arrogant". Jeg købte denne iPhone her i sidste uge. Det er en citron. Det krypterer mine budskaber, det tygget min harddisk, og det udsender denne høje, piercing lyd, der gør min hund gå sindssyg. Nu jeg ved bare en iPhone er ikke meningen at opføre sig på denne måde, men jeg formoder, at din butik er at fjerne X-faktor, der gør det til at fungere godt, når software download fra Herodes 'site er føjet til den samlede struktur. Jeg mener, du fyre tror du er så smart, men jeg er en foran dig og dette virkelig stinker. Jeg mener, tilbage i '89 Jeg opfandt hele konceptet, men det blev stjålet fra mig, så intet kommer forbi mig nogensinde igen. Det er så alvorligt et brud på din butik kundepleje, at jeg ønsker at manager, ikke bare en detail rep! "
  • Hej, jeg er "offensiv". Åh jeg ser du er Thomasina - Hi Thomasina! Jeg tror ikke, vi har mødt endnu - Jeg tror, ​​jeg blev serveret af Jay før. Anyway, jeg købte denne iPhone sidste uge, og det er en citron. Det krypterer mine budskaber, det tygget min harddisk, og det udsender denne høje, piercing lyd, der gjorde min hund gå sindssyg. Nu jeg ved bare en iPhone er ikke meningen at opføre sig på denne måde, og jeg håbede du måske være i stand til at se ind i det at få fast, eller måske endnu bedre, give mig en ny? Jeg vil virkelig gerne en ny, fordi så ville jeg ikke behøver at bekymre det måske mislykkes på mig igen. Jeg har altid købt mine gadgets fra denne butik og jeg har altid virkelig værdsat din kundeservice. Så Thomasina, tror du, du måske være i stand til at hjælpe mig ud? "
  • I det første eksempel, begynder Arrogant off OK og starter derefter bugtende, og ender med at være aggressiv. I det andet eksempel, holder Selvhævdende det lys, hensynsfuld, men stadig fokuseret på det punkt, kun han beder om buy-in fra detail-assistent og ikke respektløshed hendes station. Bemærk hvordan han også opkaldt hende i starten - oprettelse rapport med nogen for hvem de er, ikke bare deres rolle, virkelig betyder noget. Og det er en utrolig nøgle til afværge mennesker at finde dig arrogant, når du øve selvhævdende kommunikation - du behandler den anden person, som de stof (fordi de gør).
 6. 6
  Husk, at selvhævdelse teknikker tager tid at lære, og ingen får det rigtige hele tiden. Undskylde er en god reaktion på en manglende underretning selvsikkert selv og der er altid plads til at omgøre døren til bedre kommunikation. Se Sådan undskylde.
 7. 7
  Tag ikke negative comebacks til hjerte. Når du står med en af ​​livets mere udfordrende personligheder, de bedste ting at gøre, er ikke at tage det personligt. Nogle gange er det din selvsikkerhed, der er en årsag til irritation for mindre sikre mennesker og deres reaktion er at forsøge at billen deres vej ind gennem kritik. Det er aldrig en grund til at falde tilbage i gamle mønstre af usunde kommunikationsstil. Du skal blot bekræfte, hvad din pointe er, og vælger at forlade det der. Det er noget, de kan arbejde videre med den fulde oplysning om, hvor du står. Se Sådan beskæftige sig med umulige folk og hvordan man stoppe med at tage tingene personligt.
 8. 8
  Søge den gyldne middelvej. Nogle gange, hvis du er placeret i en situation at skulle vælge mellem forskellige synspunkter i en gruppe, kan der være beskyldninger om arrogance mod en opdeling af den anden. Altid overveje muligheden for at være i stand til at erkende begge sider af argumentet og finde den midterste måde at tegne de bekymringer sammen. Du behøver ikke nødvendigvis nødt til at løse situationen, men du kan være en stærk formidler til gruppen at finde et svar på sin division gennem dine selvhævdende kommunikation. I sådanne situationer, informere alle, at situationen ikke er én for skylden, ikke én for beskyldninger, og ikke én for at finde fejl. I stedet hjælpe folk til at se, at der er en chance for kompromis ved at vise dem, hvor de hver især har gjort antagelser om den anden, eller de faktiske omstændigheder i situationen, mens du stadig opretholde din egen tro eller mening. Og foreslå, at de har en anden kig på ting for at nå et kompromis. For flere detaljer, kan du læse hvordan at nå til enighed.

Tips

 • Arrogance omfatter følelser af overlegenhed, elitisme, snobberi eller selvtilfredshed. Hvis du oplever nogen af ​​disse, risikerer du at være uforskammet på andre mennesker, snarere end at gøre en reel forbindelse gennem assertiv kommunikation og aktiv lytning. Det er mere sandsynligt, at din selvsikkerhed vil vedrøre få, hvad du ønsker, men ikke til at skabe en gensidig relation med en anden person, som du anser for at være under dit niveau, uanset grunden. Denne mangel på ægthed underminerer hele pointen i selvhævdende kommunikation og betyder, at det er tid til en nytænkning af den usikkerhed eller elitære holdninger, der kunne have sneget sig ind ubemærket. Selv den mest praktiseres selvhævdende kommunikatører kan have en svagt øjeblik, når de falder af i svinget, og har brug for at rechart deres kursus, ingen skam i det, bare gøre det.