Wkedk

Hvordan til at være mere indadvendt, hvis du er en udadvendt

Det er meget vigtigt at bemærke, at er en naturlig og sund personlighedstræk. Dog kan det være værd for udadvendte at dyrke et par kontemplative praksis. Hvis du er en udadvendt, måske du aldrig har overvejet, hvordan et rigt indre liv kan give positive fordele for både dig og de mennesker, du holder af. Denne artikel søger at hjælpe en interesseret, udadvendt læser lære, hvordan tid i sociale relationer og stille ensomhed kan både opfylder.

Steps

Hvordan til at være mere indadvendt, hvis du er en udadvendt. Må ikke knytte være en indadvendt med at være.
Hvordan til at være mere indadvendt, hvis du er en udadvendt. Må ikke knytte være en indadvendt med at være.
 1. 1
  Vær tålmodig. Sommetider ensomhed og ser indad kan virke "kedelige" til en udadvendt, da du er vant til at trække energi fra eksterne stimuli. Men hvis du giver det tid og følge disse trin, vil du opdage, at verden af ​​ideer, observationer, og fantasi i dit hoved er lige så animerede og dynamisk, som verden uden for dig. Det er ligesom at starte en ny sport, som du ikke allerede naturligt talent i. Ved første er det akavet og gentagne, men når du får hænge af det, vil du begynde at have det sjovt.
 2. 2
  Må ikke knytte være en indadvendt med at være. Der er en forskel: En person, der er genert normalt ønsker at socialisere, men kan ikke, fordi han eller hun er ivrig i nogle måde. En introvert vælger ikke at socialisere tider, fordi han eller hun erhverver psykiske energi (eller "genoplader) fra tid alene.
 3. 3
  Hold en dagbog. Mens udadvendte primært beskæftiger sig med, hvad der foregår uden for dem selv, er introverte ofte optaget af deres indre verden. En måde at flytte fokus er ved at holde et tidsskrift, forpligte sig til en daglig skriftlig praksis. Nogle spørgsmål, du kan stille dig selv er:
  • Hvad følte jeg? Hvorfor?
  • Hvad har jeg lært i dag? Hvem lærte jeg fra?
  • Hvilke ideer ankom? Hvem jeg tænker i dag?
  • Hvordan blev foretaget i dag anderledes end i går? End sidste uge? End sidste år?
  • Hvad kan jeg være taknemmelig for? Hvem i min verden synes ensom? Hvorfor?
 4. 4
  Nurture din individuelle kreativitet. Fantasi og ideer udvikle sig fra observation af den udvendige verden. Jo mere du observere uden dig, jo mere du tager varsel, jo flere forbindelser, du kan gøre fra begreber, som måske ikke naturligt passer sammen. Når du er ved dig selv, hvad du mærke? Hvilke indtryk har verden gør på dig? Det er alt "grist for møllen". Kreativitet kan opfattes som »selvoptaget«, men en enorm eksternt fokus er involveret. Jo mere du er i strømmen af ​​at skabe, jo mindre du er opmærksom på dig selv.
 5. 5
  Nyd ensomme opgaver. Sådanne aktiviteter vil dyrke tålmodighed og eventuelt lindre stress (samt kedsomhed i disse tider, når du nødt til at være alene). Her er nogle ideer:
  • Læsning
  • ,
  • Programmering
  • ved dig selv
  • Øve et instrument
  • Tage en ensom gåtur eller vandretur
 6. 6
  Forøg din bevidsthed. Uanset om det betyder vedrørende en højere magt, meditere eller bare tage tid ud af din dag til at lære noget nyt, noget skift eller forøgelse i perspektiv vil pleje din indadvendt side. Øve mindfulness og ting som også vil hjælpe. Overvejer mysterier videnskaben (universet, kvanteteorien), kan være en intenst indadvendt oplevelse.
 7. 7
  Balance - når alt er sagt og gjort, skal den person mest tilbøjelige til at vise alle de kvaliteter af følelsesmæssige, psykiske, fysiske og åndelige velbefindende, er dem, der har et godt afrundet balance mellem de indadvendte og udadvendte sider af deres personlighed. Vi som individer har hver en unik personlighed, og derfor vil læne mod den ene eller den anden af ​​enten at være mere indadvendt eller flere overvejende udadvendte. Udfordringen for de fleste af os i identifikationen af, hvor vi kunne ubalanceret. For eksempel, hvis vi foretrækker et liv i ensomhed og er bevidste om vores indadvendt natur er det muligt, at tage nogle nye risici og eventyr, der direkte involverer interaktion med grupper af mennesker kunne meget vel berige vores liv på måder, vi aldrig har drømt muligt. Dette kunne omfatte alt fra at lære at dansesal dans til at deltage i en lokal kirke eller aktiviteter gruppe. Tilsvarende for udadvendte, hvis vi er "livet af partiet," vi kan lige så vokse ved at tage risikoen for at tilføje i vores daglige opgaver noget der involverer "time-out" for os - en tid til refleksion, som tidligere foreslået, en daglig gåtur rundt i nabolaget eller måske vilje til at læse en bog 15 minutter om dagen. Det er ikke ualmindeligt for udadvendte at lede liv færre lidt tid til selv-pleje, såsom at behandle sig selv med en massage eller andre helbredende spafaciliteter.
 8. 8
  Tag små skridt. Indadvendthed er ikke som et bjerg venter på at blive besteget. Jo mere du forsøger at "gøre" indadvendthed, jo mere går glip af pointen. Rigtige introverte bruge 'alene tid "til at genoplade sig selv. Hele pointen med at være alene er ikke for kreativitet eller introspektion, men påfyldning efter at give en masse energi på at en udadvendt eller to.

Tips

 • Selv hvis du er en udadvendt, kan dyrke et par ensomme forpligtelser tilføje mere tekstur og dybde til dit liv.