Wkedk

Hvordan til at være fed

"Begin, være modig og vove at være klogt."

-Horace

Hvis du er, tøvende eller passiv, risikerer du at lede et kedeligt liv præget af rutine og uopfyldte mål. De største fremskridt er blevet ledet af folk, der var fed - videnskabsfolk, offentligt ansatte, kunstnere, iværksættere og andre, der ventede ikke muligheder, de skabte muligheder. Så hvis du ønsker at være modig og ustoppelig, her er nogle måder at kickstarte din momentum.

Steps

Hvordan til at være fed. Lad som om du allerede er fed.
Hvordan til at være fed. Lad som om du allerede er fed.
 1. 1
  Lad som om du allerede er fed. Hvis du skulle skifte steder med nogen, der er lige så fed som fed kan, hvad ville de gøre i dine sko? Hvis du allerede kender nogen, der er fed, forestille sig, hvordan de ville handle. Hvis du ikke kender nogen, som, så tænk på en karakter fra en film eller bog, der er dristige og modige. Tilbring en time om dagen eller en dag om ugen foregiver at være dem. Når du gør dette, gå et sted, folk ikke kender dig og vil ikke handle overrasket, når du gør ting, der er ude af karakter. Gå gennem beslutningsforslag, og se hvad der sker - du måske opdage, at fantastiske ting ske, når du er fed, og du kan være overbevist om at bære denne dristige opførsel ind i din hverdag.
 2. 2
  Tage det første skridt. Når du føler dig tøvende - især i din interaktion med andre - sluge din stolthed og tage det første skridt. Spørg dit bekendtskab, hvis de gerne vil gå til linjen ned på gaden for drikkevarer efter arbejde. Fortæl den person, du har lyst til at du har fået to billetter til en koncert, og du gerne vil have dem til at komme med dig. Giv din betydelige andre et stort knus og undskylder for den tid du overreagerede et par måneder siden. Smil og blinke til den attraktive kassereren.
 3. 3
  Gør noget uforudsigeligt. Hvad kunne du gøre det fuldstændig ville overraske folk, der kender dig? Bære høje hæle?? Tag en dans klasse? Fed mennesker er ikke bange for at prøve nye ting, og en af ​​grundene til de er så spændende at være omkring, er, at de holder dig gætte. Du kan starte små, måske ved at bære en farve eller stil af tøj, som du ikke normalt slid, eller besøger et sted, du normalt ikke ville besøge. Til sidst, kan du komme til det punkt, hvor du underholde ideer, der gør andre folks øjne udvide når du nævner dem ("Er du seriøs? White water rafting?" Eller "Du kidding me. Du ønsker at købe denne restaurant på 3rd Street? ").
 4. 4
  Spørg om hvad du ønsker. Snarere end vente at blive anerkendt for din indsats, eller forventer nogen til at overveje dine behov, gå højre op til pladen og spørge. Nogle mennesker føler, at bede om tingene er grådige, egoistiske og uhøflige - og det er, hvis du beder om noget, du ikke fortjener. Men hvis nogen tilbageholder noget, som du rettelig har tjent, det er dem bliver grådige, egoistiske og uhøflige. Ud over, hvad er det værste der kunne ske? De siger nej. Livet går videre.
  • Spørg efter det, eller betale rejse du har ventet (og arbejder) for.
  • Bede om en rabat. En lille studehandler kan gå en lang vej. Udtrykket "Hvad kan du gøre for mig?" er en nem og effektiv måde at spare penge.
  • Spørg for at få dit kreditkort årlige gebyr frafaldes.
  • Spørg en slægtning, ven eller endda en komplet fremmed for hjælp eller rådgivning.
  • Bede om en afklaring, hvis du ikke er sikker på, hvad der forventes af dig.
 5. 5
  Tage risici. Der er en forskel mellem at være hensynsløs og acceptere risici. Reckless folk ikke acceptere risici... de ikke engang tænke på dem. En fed person på den anden side, er udmærket klar over de risici, og har besluttet at gå igennem med den beslutning alligevel, parat og villig til at acceptere konsekvenserne, hvis tingene ikke fungerer. Tænk på en atlet, der tager risici, hver dag. Er de hensynsløs? Nej, det er en afmålt risiko. Du kan lave en fejl, vi alle gør. Men passivitet kan være en fejltagelse så godt, en, der fører til tomhed og fortrydelse. For mange mennesker, var at have taget risikoen og faldne fladt på deres ansigter langt mere tilfredsstillende end at have gjort noget overhovedet.
 6. 6
  Genopdag hvem du er. sidste ende dristighed har at gøre med der kommer fra dit center, hvad du mener. Det handler ikke om, hvad du gør, det handler om, hvem du er. Hvis du ikke ved, hvem du er, kan du aldrig være rigtig fed. Start virkelig værdsætte din unikke. Oplev hvad der gør dig anderledes og derefter parade den rundt for alle at se. Sæt flag på det, gøre opmærksom på det og for det ligegyldigt hvad andre tænker. Det er hjertet af dristighed.

Tips

 • Mens der er magt i at tage på noget nyt, er der også en større chance for fiasko på grund af din manglende erfaring. Embrace fiasko, det er ikke det modsatte af succes, er det en nødvendig bestanddel. Det modsatte af succes sidder stille.
 • Må ikke forveksle at være fed med at være aggressiv. Aggressivitet indebærer ofte at pålægge dine synspunkter eller handlinger på andre. Dristighed har intet at gøre med de mennesker omkring dig, det handler om at overvinde din frygt og tage handling.
 • Må ikke bekymre dig om afvisning. Prøv at gøre dine invitationer til andre opstår som "uden konsekvenser", dvs det modsatte af en invitation fra din mor til middag. Omvendt, når din invitation er faldet, dristigt acceptere det og lade den anden person / folk føler okay med deres valg.
 • At blive fed gevinster respekt for og kærlighed til andre. Fed mennesker aldrig fiasko.

Advarsler

 • Husk: der er en forskel mellem at være fed og være selvmorderisk. Hvis du ved at gøre noget, vil såre dig, betyder det ikke ligegyldigt hvor fed du er, gør det ikke. At være fed betyder at leve livet fuldt ud, for ikke at lemlæste sig selv.