Wkedk

Hvordan til at blive organiseret

Når du endelig få organiseret, kan du ikke forestille dig at leve en uorganiseret liv. Det tog så lang tid at organisere dit værelse, og hver, men så langsomt du vende tilbage til dine gamle vaner: Farende ud af døren, du smider noget i skuffen, lovede at sætte det på sin rette plads senere. Børnene kommer hjem fra skole og kaste deres tøj, til bunden af skabet og på gulvet i stedet for at hænge dem op. Langsomt, men sikkert, de bøgerne ikke længere organiseret, eller endda ikke lagt væk. At lære at blive organiseret, er én ting, men de resterende organiseret er en helt anden sag.

Steps

Hvordan til at blive organiseret. Timing er alt - Vi ved alle, at tid er penge, men det er også vigtigt at sørge for, at du udpegning derefter.
Hvordan til at blive organiseret. Timing er alt - Vi ved alle, at tid er penge, men det er også vigtigt at sørge for, at du udpegning derefter.
 1. 1
  Timing er alt - Vi ved alle, at tid er penge, men det er også vigtigt at sørge for, at du udpegning derefter. Den bedste måde at finde tid er at behandle tid som et budget. Finde ud af hvad du har, hvad du har brug for og hvad du ønsker. Start en kalender og befolke den med de behov først og derefter blyant i og afsætte tid, hvor du kan for ønsker, to-do, og andre opgaver.
 2. 2
  Task management - Uanset om det er til personlig eller professionel brug, der er mange gratis task managers derude, samt nogle fantastiske betalte dem som basecamp og aktiv CoLLab. Task managers vil minde dig hvad du skal gøre, når man gør det, og generelt holde dig lidt mere fornuftigt. Det tager tid at tilpasse sig til det, men når du gør det, vil du være endnu mere organiseret på grund af det.
 3. 3
  Peer ansvarlighed - Det er nemt at miste overblikket eller styre dig selv. Selv hvis du er selvmotiverende og har en masse drev kan alle miste site af målet ved hånden og komme af sporet, eller uorganiseret. En nem måde at løse dette er at have nogen eller noget minde dig om dine planer eller opgaver. Ideelt sit bedste for at have en forretningspartner, ven, familie eller andre følende væsen spille denne rolle i at holde dig ansvarlig.
 4. 4
  Notatskrivning, hvor, når - dette er et must. Vi kan alle forholde sig til at have en rigtig god idé, eller høre noget nyttigt eller huske noget, vi er nødt til at gøre senere.. hvis du ikke notere det ned, så og der, vil du sandsynligvis til at glemme det. Almindelig og enkel, få noget, der passer i lommen til at tage noter på. Der er mange telefoner, der arbejder godt for at skrive noter eller voice indspillede noter. Hvis du foretrækker pen og papir, snup en lille tegnebogsstørrelse notesblok fra dollar butik eller andre steder og tage den med dig hele tiden. Heck, selv en lille foldet stykke papir, som du holder i din pung virker bedre end din hukommelse tider.
 5. 5
  Tror det, skrive det, siger det - at begynde at blogge for at bo mere organiseret. Hvis du følger en læreproces, skrivning, og gør du vil huske det mindst 10 gange nemmere end du ville have bare danner tanke eller læse en artikel. Prøv at lave en vane med at bruge browserbogmærker som en slags "kortsigtet" memory, hvor du bogmærke ting af interesse, og derefter indsamle disse tanker og bogmærker og skrive dem ned og dele dem i et blogindlæg, og derefter slette bogmærket. Et fantastisk værktøj for bookmarking er, når du bogmærke, kan du få adgang til dem fra enhver browser over internettet, og hvis du glemmer det, du bare søge på din egen konto, og det er der, som at have en anden hukommelse!