Wkedk

Hvordan at spare tid om morgenen

For mange af os, sparer tid om morgenen betyder sove i en lidt længere og få klar uden at blive stresset. Her er et par tips.

Steps

Hvordan at spare tid om morgenen. Brusebad eller tage et bad om natten, i stedet for om morgenen.
Hvordan at spare tid om morgenen. Brusebad eller tage et bad om natten, i stedet for om morgenen.
 1. 1
  Brusebad eller tage et bad om natten, i stedet for om morgenen. På den måde kan du spare tid.
 2. 2
  Begynd at beslutte natten før hvad der skal bære den næste dag. Forlad alt du normalt har brug for at få klar til i morgen ud og klar. Også beslutte, hvordan du vil have dit hår.
 3. 3
  Opsæt kaffe eller te maskine, beslutte på morgendagens morgenmad.
 4. 4
  Hvis du tager en frokost eller snack med dig at arbejde eller andre steder - Forberede og pakke det aftenen før. Du vil gøre klogere (sundere, mere velsmagende, billigere) valg forbereder i forvejen.
 5. 5
  Pack dit arbejde / skole taske aftenen før. Hvis du kører ærinder, har din taske klar med indkøbslister, biblioteksbøger, lånte videoer osv.
 6. 6
  Børst dine tænder (hver morgen). Hvis du har brug for at barbere sig, barbere natten før (ikke blot vil dette spare dig tid, men det vil undgå irritation).
 7. 7
  Få klædt og klar til at gå. Gør din seng og du er færdig i dette rum.
 8. 8
  Spis morgenmad og så måske lave en hurtig øvelse. Det vil vågne op dit sind til skole / arbejde og få dit blod til at pumpe.

Tips

 • Må ikke holde op for sent. Det kan gøre det svært at komme op om morgenen. Dette er den Number One Reason fleste mennesker siger, at de ikke kan få op "tidligt", som virkelig kan oversættes til at komme op "til tiden". Sæt en sengetid for dig selv ved at tælle 8,5 time bagud fra, når du gerne vil stå op, og sætte et æggeur eller alarm, hvis du skal, som fortæller dig det er tid til at slukke for tv, computer og telefon, og hovedet mod sengen. De fleste søvnløshed eksperter er enige om, at alle elektronik (telefoner inkluderet - taler tager energi og samtaler kan enten ophidse eller ked) skal være slukket mindst en hel time før sengetid, for at reducere stimulation, så du er i stand til at geare ned og falde i søvn inden for øjeblikke af komme i seng (det er faktisk normalt at ramme puden og falde i søvn meget hurtigt efter). Putter med ting, du har brug for i morgen, og når det er gjort, kan du læse noget let før lysene ud (på tid). Det kan gøres!
 • Gør hvad du kan, før seng, så din morgen ikke er så hektisk.
 • Forberedelse er nøglen!
 • Nedskriv din rutine, og du vil ikke glemme, hvordan man kan spare tid om morgenen.
 • Hold tegnebog, punge, nøgler ved døren i en kurv eller skål.
 • Overveje brusebad natten.
 • Pak din dokumentmappe eller rejse tote før seng og sætte tæt på døren.
 • Har paraplyer, frakker, handsker & hatte ved døren i en kurv for nem adgang.
 • Forward dit ur efter 15mins (buffer tid) end normal tid. Og glemme alt om det.