Wkedk

Hvordan til at tjene en tennisbold

Er du lige begyndt at lære at spille tennis? Tja en af ​​de første skridt, du vil lære afsoner. Her er en enkel guide til at lære at tjene en tennisbold.

Steps

Hvordan til at tjene en tennisbold. Placer dig sidelæns bag basislinien med din bold tossing arm mod nettet og din forreste fod peger fremad ved ca en 45 graders vinkel.
Hvordan til at tjene en tennisbold. Placer dig sidelæns bag basislinien med din bold tossing arm mod nettet og din forreste fod peger fremad ved ca en 45 graders vinkel.
 1. 1
  Placer dig sidelæns bag basislinien med din bold tossing arm mod nettet og din forreste fod peger fremad ved ca en 45 graders vinkel. For singler, stå tæt på centrum-mærket. Til doubler stå længere mod den ene side, alt efter hvilken type tjener du planlægger at udføre og den strategi, du og din partner har planlagt.
 2. 2
  Tag fat i bolden let mod fingerspidserne snarere end i håndfladen. Medbring din bold hånd mod din ketcher til at hjælpe line up tjene og flytte din vægt lidt fremad.
 3. 3
  Smid racquethead nedad, mens flytte din vægt tilbage og bringe din ketsjer bag dig i en bue-lignende bevægelse. Samtidig, begynder at kaste bolden lidt foran dig mod retten. Dette kan gøres langsomt og bevidst. Når tossing, så husk, at du ikke kaster bolden, og du skal bare give slip på bolden, når den er i top.Imagine du placerer bolden op på en hylde. Bolden skal være bare en smule højere, end du kan nå med din ketsjer. For at have den højeste chance for at ramme bolden, du har brug for at smide det lige op, eller sightly mod nettet uden spin.
 4. 4
  Bring racquethead op over bag dig og bøje albuen, således at droppe det bag dit hoved i en bevægelse næsten som du skrabe ryggen. Bøj knæene for at hjælpe projektet har raquethead opad det vil give bolden mere magt.
 5. 5
  Bring raquethead op at ramme bolden med så meget fart, som du kan samtidig holde kontrol. Dine skuldre vil dreje ligner kaste en bold. Forsøg ikke at ramme så hårdt, som du i stedet kan prøve at være flydende. Sørg for at du pronate dit håndled, så bolden er ramt med raquetface. Pronation er nødvendig i alle typer af tjene, herunder fladskærms, skive, topspin, twist, og topspin-slice.
 6. 6
  For bolden til at rydde nettet, skal du slå op på den. For at slå ned ville du nødt til at være en kæmpe - gøre det math.
 7. 7
  Til allersidst kontakt snap håndleddet nedad (sørg for ikke at slå sig selv) for at hjælpe bolden jord i retten. Ketsjer skal ende nær bunden af ​​din modsatte fod.
 8. 8
  Dine fødder kan ikke krydse linjen service, før du har taget kontakt med bolden for det at være en juridisk serv. Dit mål er at få bolden i eller rører linjerne i den service kassen diagonalt til siden af ​​centrum-mærket fra hvor du står.
 9. 9
  Sørg for at flytte ind i retten en smule efter din serv. Den followthrough da du er færdig med serv bør naturligvis få dig til at træde frem i retten. Vær forberedt på at bolden kommer tilbage. Altid se på bolden. Aldrig se på modstanderen. På denne måde kan du forudse, hvor bolden kommer til at falde, og reagere hurtigere.
 10. 10
  Praksis. Begynde at tilføje magt til serv ved at øge raquethead hastighed, såvel som at bruge dine ben styrke til at angribe bolden. Tjener er ofte den sværeste slag at mestre i tennis, så giv ikke op, være tålmodig og holde øve!

Tips

 • Du kan prøve at holde bolden, som du tjener over din forreste fod, da det er, hvor du sigter mod at ramme bolden.
 • Ingen manuel kan lære dig alt du behøver at vide, er det en god idé at søge instruktion fra en tennis professionel.
 • Må ikke blive modløs, hvis tingene ikke træne med det samme, så giv ikke op, og forsøger altid dit bedste!
 • Hvis du konstant Footfault dvs krydse stikledningen før rammer bolden, står en lille smule længere bagud stikledningen.
 • Et af de vigtigste dele af tjene er lodtrækningen. Det er ofte en god ide at prøve kastede lige foran dig med din ikke-dominerende hånd. Være i stand til at fange din kaste efter at frigive den uden at bevæge din hånd.
 • Kaste bolden foran dig, og lidt til højre. Hvis det er bag dig, at det vil højst sandsynligt være ude (tættere på baseline)
 • sørg for at øve din anden tjener så meget eller mere end din første serv. Det er din sidste chance for at få det punkt i gang. Den anden serv er normalt ramt blødere eller spin til forsikre det forbliver i tjenesten kassen.
 • Når du er i backscratch bevægelse, ikke holde det der for længe. Holding det vil gøre dig miste al momentum, og senere de fleste af din magt.
 • Det kan være meget nyttigt at prøve hver enkelt del af den service motion individuelt såsom svingende uden en bold eller kaste uden en ketcher.
 • Efter at tilpasse dine fødder, du kan hoppe bolden, hvis du vil. Nogle spillere gøre for at hjælpe med at udvikle en rytme.
 • For at få mere magt øger raquethead hastighed som du droppe det bag din ryg. Sammen med skulderen dreje det vil føles næsten som om du piske det i / ned og ud / op.
 • Udtrykket "Ace" eller "Tjeneste Ace 'betyder, at en juridisk tjener var urørlig af modtageren. Det er normalt en hård hurtig serv.
 • Du kan få sko specielt udviklet til at hjælpe dig med at bevæge sig hurtigere og komfortabelt på en tennisbane.
 • Sørg for at du ser din kast. Hvis du har en dårlig kaste du kan fange det og prøve igen.
 • Fra backscratch position raquethead kan generere en masse strøm kombineret med en stærk håndled snap. Det kan praktiseres separat, hvis du har svært ved at koordinere alt, eller hvis du ønsker at fokusere på den del af tjener så prøv at sætte det hele sammen igen.
 • En boremaskine, du kan gøre, er at tage et håndklæde og hold enden i hånden. Juster det med din ketcher og binde en knude i midten af ​​hovedet. Nu øve laver en tjener. Ideen er at gøre det så, at du ikke rammer din bagdel bringe din ketsjer tilbage. Når du har det ned pat, så prøv at ramme tennisbold (det er lidt nemmere end det lyder). Dette vil hjælpe dig med at få ind i dine ketsjere sweet spot.
 • Lodtrækningen er så vigtig. Her er en simpel øvelse. Hold din ketsjer lige op i luften. Hold det op der, og kaste bolden med den anden hånd. Øv tossing, så bolden højde er i centrum for dit ketcher hoved. Holde øve, og du vil få det bedre. Hvis din lodtrækningen er for lav eller høj, vil det sejle forbi stikledning eller gå i nettet.

Advarsler

 • Altid strække før du begynder servering og starte langsomt og let, før du prøver at ramme hårdt. Vær især forsigtig, hvis du har problemer med tilbage på grund af den bøjning, vridning og nå involveret. Start langsomt har også den fordel af at hjælpe dig med at udvikle rytme.
 • Må ikke overpronate. Hvis du gør det, kan det føre til alvorlige håndled skader og muligvis knogle problemer. Sørg for at du pronerer nok, men kun nok.
 • Sørg for at du har et godt greb om din ketsjer ellers kan glide ud af din hånd under tjene.
 • Vabler på hænderne er fælles for begyndere eller hvis du ikke har spillet i et stykke tid. Bandaids med tape over dem eller moleskin kan hjælpe med midlertidigt, men vil normalt begynde at gnide off. Når dine hænder stramme lidt op, vil det ikke være et problem.
 • Anvisningerne her er meget grundlæggende, men helt sikkert vil være tilstrækkeligt for begyndere. For mere avancerede spillere, tutorials på Flat se Serverer, Slice Serverer, Topspin Serverer og Kick Serves. Et hurtigt kig på Tennis Grips er også nyttigt.
 • Når du kaster bolden, ikke bøje knæene. Det er en dårlig vane, der fører til dårlige kast.
 • Slid komfortable sneakers til at beskytte dine fødder. Binde dit hår tilbage vil holde det ud af dit ansigt så godt.

Ting du behøver

 • Tennisketcher
 • Tennisbolde
 • Ikke-mærkning Tennissko
 • Tennisbanen eller bagplade
 • solcreme