Wkedk

Hvordan til at tabe låret fedt

At miste låret fedt kan kun gøres med succes med en kombination af kost og motion. Kom i form og spise rigtigt betyder også, at du vil se fedt tab i andre dele af din krop. Hvis du er seriøs omkring at tabe et par pounds i dine lår og andre steder, så læs videre.

Steps

Hvordan til at tabe låret fedt. Træn din hele kroppen.
Hvordan til at tabe låret fedt. Træn din hele kroppen.

Første del: motion

 1. 1
  Træn din hele kroppen. Uden at blive for teknisk, mister kropsfedt ved at omdanne den til brugbar energi. Denne proces kaldes ketose. Men når kroppen omdanner fedt til energi, mister fedt fra hele, ikke bare i et bestemt sted som dine lår. Så for at arbejde væk, at låret fedt, er du nødt til at arbejde ud af hele din krop.
  • Hvis du ønsker en full-body workout, der brænder en masse kalorier, men er forholdsvis sikker på dine led, så prøv cykling eller svømning. Disse anbefales specielt til folk, der lider af gigt, eller De ammer en alvorlig skade. Spin de ben eller arbejde disse omgange i en time mindst tre gange om ugen.
  • Spil en sport. Deltagelse i et fritids-eller konkurrencemæssige liga, eller blot spille med venner, kan gøre en enorm forskel i at brænde kalorier. Vi er mere motiverede for at deltage i sport for sociale og konkurrencemæssige årsager. Det betyder, at vi er meget mere tilbøjelige til at spille for hele spillet og forbrænder flere kalorier, end vi er til at give op, når træningen bliver hård.
  • Desværre, yoga og pilates er ikke stor på at brænde masser af kalorier, så du skal ikke stole på dem udelukkende. Yoga og Pilates brænde omkring 200 kalorier i timen, sammenlignet med omkring 800 kalorier brændt ved at spille konkurrencedygtige basketball. Hvis du er seriøs omkring at tabe låret fedt, men alvorligt afsat til yoga, arbejde et andet program ind i din kalorie-sprænge rutine.
  • Hvis du ikke gør noget andet, gå. Walking er en overset og undervurderet øvelse. Afhængig af din vægt og dit tempo, kan du brænde overalt fra 100 til 400 kalorier i timen walking. Og som vi alle ved, er walking ikke tage det ud af du kan lide at løbe, cykling, eller svømning gør. Find en omvandrende partner og arbejde på at brænde kalorier sammen!
 2. 2
  Målret dine lår med låret øvelse. Måske er dine lår er lidt mindre tonet, end du vil have dem til at være. Det er okay. For at sprænge væk nogle af denne flab, lave nogle øvelser, der vil erstatte fedt med en lille smule af muskel.
  • Squats. Der er tonsvis af forskellige squat øvelser du kan gøre, men den grundlæggende idé er dette: Med dine ben skulder bredde fra hinanden, sænke din bum ned til jorden, indtil lårene er parallelle med jorden. Balance her for et splitsekund, før skubbe op.
  • . Med en 5 - eller 8-pund håndvægt i hver hånd, lunge fremad med det ene ben og bringe det modsatte knæ omkring en tomme over jorden. Træd tilbage og fortsætte med det modsatte ben.
  • Inner-lår presse. Lægge ned på en måtte med dit knæ bøjet og sålerne på dine fødder på jorden. Sæt et medium gummibold (eller knyttede badehåndklæde) mellem dine ben og prispres til 30 sekunder. Giv slip og gentag.
  • Hip udvidelser. Knæl på en måtte med dine albuer bøjet ned på gulvet. Løft dine ben op og strække den helt ud bag din krop. Bøj venstre ben og trække det ind, så den let vandhaner bagsiden af ​​højre knæ. Forlæng venstre ben ud igen. Gentag med andet ben.
 3. 3
  Sørg for at du får din skønhed hvile. Med alt dette arbejder ud, bør du føle udmattet og nedslidt ud. (Det er et godt tegn!) Den store del er, at få nok søvn kan også hjælpe dig med at tabe. Det er rigtigt: Sleeping nok kan hjælpe dig med at tabe.
  • Når din krop ikke får nok søvn, det producerer et hormon kaldet ghrelin og sænker niveauet af et andet hormon kaldet leptin. Leptin fortæller din hjerne, når du er fuld, og ghrelin stimulerer din appetit. Med andre ord, når du ikke får nok søvn din krop har en større appetit og din hjerne ikke sender så mange signaler til din krop, at den er fuld.
  • Mennesker med søvnapnø, der forårsager vejrtrækning ophør i perioder i løbet af natten, er også mere tilbøjelige til at være overvægtige. Hvis du tror, ​​du har søvnapnø, er det en god idé at få det tjekket af en læge, så din søvn begynder at betale off - både på energi-niveauer og på din talje.

Del to: kost

 1. 1
  Klip slik fra din flydende kost. De er en svaghed for os alle, men de gør barbere dem pounds virkelig svært. Undgå sodavand, energidrikke, juice og lignende: Alle har tonsvis af sukker i dem, nogle gange så meget som 300 kalorier, hvilket kan negere en hel træning.
  • I stedet for sodavand og juice, stick med vand. Vand er sundt, rigelig, billig og faktisk smager godt. Vand skyller ud skadelige giftstoffer, bærer næringsstoffer til celler og giver et fugtigt miljø for kropslig væv, der har brug for det. Læger anbefaler at drikke 64 ounces væske om dagen, eller omkring 1,9 liter.
  • Drik grøn te for en stor kilde til antioxidanter og ubetydelige kalorier. Grøn te indeholder omkring ti gange polyfenoler som de fleste andre veggies og hjælper kroppen med at beskytte dens celler mod frie radikaler. Bedst af alt, te indeholder 1-2 kalorier per liter, hvilket betyder, at en simpel kop te (usødet) er omkring så skyld-fri, som det får!
  • Drik en kop te eller et glas vand lige før du spiser et måltid. Dette vil narre din krop til at tro, det er mere fuld end det faktisk er, hvilket betyder, at din trang vil være lavere, og du vil være tilbøjelig til at spise mindre i løbet af et måltid.
 2. 2
  Betragt en lav-kulhydrat (Atkins) kost. Teorien er, at overvægtige mennesker spiser for mange kulhydrater. En kost rig på kulhydrater får kroppen til at frigive insulin. Kroppen styrer insulin ved at producere glukose (sukker), som til sidst bliver omdannet til fedt. De low-carb diæt strukturer dine måltider omkring proteiner til soja-produkter, grøntsager, frugt og nødder undgå dette.
  • Mens du ønsker at begrænse mængden af ​​kulhydrater du spiser, du ikke ønsker helt at skære dem ud af din kost. Forsøge at få kulhydrater mindst 20% af tiden. Din krop behøver glukose for at fungere, og kulhydrater er en god kilde til det.
  • Fødevarer, der er tilladt som en del af low-carb diæt:
   • Ubehandlede, høj-protein kød, såsom oksekød, lam, svinekød, kylling og kalkun.
   • Uforarbejdede, høj-protein fisk, såsom laks, tun, makrel, og ørred.
   • Lav-kulhydrat grøntsager og grønne greens.
   • Fuldfed, ubehandlet ko, ged eller fåreoste.
   • Eventuelle kunstige, ikke-sukkersødemidler, såsom Splenda eller Stevia.
  • Fødevarer, der ikke er tilladt som en del af low-carb diæt:
   • Kerner. Ingen pasta, brød, kager eller kager.
   • Frugt og frugtsaft.
   • Forarbejdede fødevarer. Disse har normalt tilsat sukker i dem.
   • Stivelsesholdige grøntsager. Ingen kartofler, rødbeder, eller majs.
   • Sukker eller margarine.
 3. 3
  Overvej en lav-kalorie diæt. Hvis du forbrænder flere kalorier end du tager ind, vil du tabe sig. Den lave-cal kost betyder at reducere dit indtag til mellem 1.200 og 1.500 kalorier om dagen for kvinder. Det anbefales, hvis du ønsker at tabe ikke mere end 2 pounds per uge. Det er ikke sikkert at forsøge at tabe mere end 2 pounds per uge, medmindre under streng læge tilsyn.
  • Begrænse mængden af ​​fedt, du spiser for at mellem 35 og 60 gram om dagen. Det betyder, at fedt skal udgøre omkring 20% ​​til 35% af hele din kalorier for dagen.
  • Til formål at spise omkring 170-240 gram komplekse kulhydrater som fuldkorn, grøntsager og frugter om dagen. Dette skulle gøre op omkring 45% til 65% af hele din kalorier for dagen.
  • Sigte at spise omkring 55-95 gram fedtfattigt protein, som omfatter kød, fjerkræ og fisk per dag. Dette bør tegne sig for omkring 15% til 25% af din samlede kalorieindtag for dagen.
 4. 4
  Overvej en ketogen (keto) kost. Keto kost er ligesom low-carb diæter i, at du prøver at undgå at spise kulhydrater ved at erstatte fedt og proteiner i din kost. Forskellen er, at Keto kost er højere i fedt og lavere i protein, Atkins kost.
  • Hvorfor fedt i stedet for protein? Hvis du spiser for meget protein, din krop bliver den overskydende protein til glukose, hvilket er, hvad du forsøger at undgå i kulhydrater i første omgang. På den anden side har fedt ingen virkning på blodsukker og insulin niveauer.
  • Skyd for at få omkring 70-75% af kalorierne fra fedt, 20-25% fra protein og 5-10% fra kulhydrater. Begrænse mængden af ​​kulhydrater du spiser til mellem 20 og 50 gram om dagen.
  • Siden de blev strenge om hvor mange kulhydrater du spiser, er en vigtig del af keto kost, er det vigtigt at forstå, hvordan at tælle kulhydrater korrekt. Invester i en carb tæller vejledning og studere den.

Advarsler

 • Må ikke sulte dig selv for at tabe sig. Sulter dig selv gør dit stofskifte gå endnu langsommere, da det forbereder sig på eventuelt en lang tid uden mad og gemmer op fedtreserver. Bortset fra ikke at være et effektivt vægttab rutine, er det ekstremt usundt.