Wkedk

Hvordan til at slappe af med et varmt bad

Hvis du skal have en afslappende bad efter en hård dags arbejde, læse denne artikel for hvad man skal gøre for at gøre dit bad så afslappende som en spa.

Steps

Hvordan til at slappe af med et varmt bad. Tænk på sidste gang du tog et bad, for dig selv at sygne hen i og nyd væk de belastninger af dagen.
Hvordan til at slappe af med et varmt bad. Tænk på sidste gang du tog et bad, for dig selv at sygne hen i og nyd væk de belastninger af dagen.
 1. 1
  Tænk på sidste gang du tog et bad, for dig selv at sygne hen i og nyd væk de belastninger af dagen.
 2. 2
  Få tid til dig selv at slappe af. Få alle dine pligter og lektier gjort før dig slappe af. Giv dit sind, krop og ånd vis opmærksomhed, og for en stund lade dine bekymringer glider væk.
 3. 3
  Lav et bad særligt. Tag telefonen ud af kniben. Hæld dig selv et glas vin, skal du vælge et magasin, slukke badeværelse lys og tænde et lys (duftende dem er nice), og køre et varmt bad tilføje olie eller bobler eller bruge bad bomber. De aromaterapeutiske valg på tilbud i dag, er overvældende. Der er masser af dejlige bad produkter derude, og det ville ikke være en dårlig idé at investere i nogle!
 4. 4
  Fordyb dig i karret og lad alle dine spændinger vaske ned overløbet med den fortrængte vand.
 5. 5
  Tag det roligt. Lad dine bekymringer opløses i vandet. Tænk glade tanker af sol kyssede strande og stjerneklar himmel, og lad tanker børn, arbejde og penge fordampe med dampen. Åbn dit sind, meditere og bare nyde!
 6. 6
  Prøv at tage et brusebad før, så du er rene før, og du er ikke bare iblødsætning i dit eget skidt i lang tid.
 7. 7
  Lav en spilleliste med afslappende sange, at nyde, mens i badet
 8. 8
  En ansigtsmaske og en god bog er også væsentlige for en god bad. Vær kreativ og lave dine egne hjemmelavede ansigtsmaske ved at tilsætte 1 Banana (mosede), 1 spiseskefuld honning og 5 spsk havre. Du kan også få mange butik købte ansigtsmasker der er rimeligt prissat også.
 9. 9
  God fornøjelse!

Tips

 • Har et glas af din favorit drink ved badet at nippe, som du suge.
 • Sættes på en ansigtsmaske til virkelig at føle som om du er i en spa!
 • Slap!

Advarsler

 • Hvis du nyder at lytte til radio, bånd eller cd'er, mens i badet, så sørg for uanset hvad du spiller noget af ovenstående på, er et sted, hvor der ikke er nogen chance for det kan falde i badevandet.
 • Hold lys på sikker afstand, hvor du kan se det.
 • Meditation i et bad kunne være en risikabel ting, prop dig op på en sådan måde, at du ikke drukner, eller lade folk vide, hvor du er og hvad du gør, og at du ikke ønsker at blive forstyrret
 • Må ikke opholde sig i vandet for længe, ​​da det kan fremme tidlig ældning af huden.
 • Drik ikke for meget vin i badet! For det enten vil smitte, eller du kunne få lidt bedugget. Du kan også få meget dårlige kramper fra at have alkohol på samme tid som sidder i varme til varmt vand.