Wkedk

Hvordan til at slappe af i sengen

Resterende i sengen, betyder ikke altid. Nogle kan have morgenmad i sengen, nyder andre ser tv eller læse en god bog, mens stablet op med to puder. Nogle elsker at slappe af i sengen, omgivet af deres børn, taler til dem.

Steps

Hvordan til at slappe af i sengen. Sørg for at du har en behagelig seng af dit valg, (i.
Hvordan til at slappe af i sengen. Sørg for at du har en behagelig seng af dit valg, (i.
 1. 1
  Sørg for at du har en behagelig seng af dit valg, (i. E. Hukommelse skum, vandseng, luftmadras, etc.), som du allerede nyder at bruge og kender godt.
 2. 2
  Opsæt en dag om ugen, bare 'slappe af' i sengen. Det bør være en dag, hvor du ikke behøver at gå på arbejde. Hvis dine børn er skolealderen, så sørg for at der ikke er skole den dag enten.
 3. 3
  Vælg din metode af sengen afslappende.
  • Alle bør stå op, vaske, og har morgenmad. Så de kan gå til sengen for nogle afslapning og rekreation.
  • Bliv i sengen og vente, indtil kiddies kommer scrambling op på din seng, og byde dem velkommen med åbne arme.
 4. 4
  Vent til kramme og kysse, og griner er aftaget. Lad derefter hvert barn til at tale om ting, der interesserer dem. Lyt til hver af dem, hvis der er mere end ét barn. Tal med dem om dine interesser. Del med dem, og griner med dem. Gør det til en meget speciel øjeblik.
 5. 5
  Look at se, om de bragte en bog med dem. Hvis ja, så læs det til dem, eller hvis de er gamle nok til at læse, få dem læst det til dig!
 6. 6
  Slapper af i sengen med dine små, er et øjeblik, at du aldrig vil glemme. Det er også en tid, bare for jer alle, også kaldet en »særlig tid".
 7. 7
  Vid, at resten af ugen kan være fyldt med eller, men denne ene dag, er den særlige dag for jer alle. En tid til at bare slappe af i sengen sammen!
 8. 8
  Visualiser i din seng: Lå i din seng med komfort position, kan du lukke øjnene, eller gøre dine øjne fokusere på nogle punkt i dit værelse (stadig gøre dem afslappet), og derefter forestille sig i dit sind smukke ting (landskabet, dybblå himmel...), eller om din fremtid: Hvad er din vision? Hvad vil du gøre om 5 år, 10 år minde dig selv-image-hvordan har du, når du er perfekt-etc. At forestille sig gode ting gør du føler afslappet. Og det er også en god forberedelse til din fremtid!

Tips

 • Hvis dine børn er småbørn, så kan du tale med dem. Læse dem illustrerede bøger, snakke om billederne, vise dem farver. Ideen er at dele et øjeblik, et øjeblik afsat bare for at slappe af i sengen og nyde hinanden.