Wkedk

Hvordan til at øge dit indtag af polyphenol antioxidanter

Polyphenoler er for nylig blevet betegnet "levetid Essentials", og de aktivt arbejder i kroppen for at forhindre visse sygdomstilstande mekanismer opstår. Polyfenoler er antioxidanter fra vegetabilske fødevarer, der arbejder i kroppen til at forbedre sundheden i komplekse måder, og som sådan er de ikke bare antioxidanter. Deres specifikke sundhedsfremmende tiltag er stadig aktivt forsket, og det er generelt anerkendt, at de kan reducere risikofaktorer for hjerte-kar-sygdomme og dybest set bidrage til at beskytte mange kroppens systemer mod de risici eller hærgen mange typer af kronisk sygdom. Øget ens indtag af antioxidant polyfenoler på daglig basis er let at gøre, og kan være en velsmagende, gourmet eventyr.

Steps

Hvordan til at øge dit indtag af polyphenol antioxidanter. Spis og drik polyfenol-rige fødevarer i løbet af dagen.
Hvordan til at øge dit indtag af polyphenol antioxidanter. Spis og drik polyfenol-rige fødevarer i løbet af dagen.
 1. 1
  Spis og drik polyfenol-rige fødevarer i løbet af dagen. Opretholde et højt niveau af polyfenoler i din krop og blodbanen hele dagen! Spise og drikke polyphenol-rige fødevarer, der er beskrevet under hvert par timer. Blodniveauer af polyphenoler vil toppe snart efter de forbruges, derefter falde som de metaboliseres eller udskilles fra kroppen. Nogle polyphenoler vil ikke blive absorberet i blodbanen, men vil kun passere gennem fordøjelseskanalen. Disse polyphenoler er også meget vigtigt, fordi de kan bidrage til at forebygge tyktarmskræft og sådanne sygdomme.
 2. 2
  Spis masser af uraffinerede, grøntsager, fuldkorn og. Raffinering af fødevarer fjerner polyphenoler, så spiser friske eller frisk kogte frugter, grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter i stedet for raffinerede fødevarer og kødprodukter. Polyphenoler tendens til ikke at blive ødelagt af moderat madlavning eller opvarmning og kogte fødevarer kan tilbyde en mere biotilgængelige kilde til polyfenoler. Spise friske og kogte vegetabilske fødevarer.
 3. 3
  Vælg rigt minimalistisk frugt, grøntsager og fuldkorn. Rige farver såsom røde og lilla eller sort viser, at vegetabilske fødevarer er fremragende kilder til polyphenoler. Vælg fødevarer såsom blåbær, granatæbler, røde druer, tranebær, og røde eller lilla søde kartofler. Blåbær samt fødevarer såsom sort ris, lilla byg, sort durra og lilla kartofler er kilder anthocyaniner, samt andre polyphenoler. Stoffet er ansvarlig for farven på, kaldet curcumin, også sker for at være en polyfenol.
 4. 4
  Drik polyphenol-rige drikkevarer. Drikkevarer er koncentreret, let absorberes kilder polyphenol antioxidanter.
  • Vælg frugtsaft, der ikke har tilsat sukker. Pure granatæble, blåbær, røde drue og ufiltreret æblemost eller æblecider er fremragende valg.
  • Te og er meget rige kilder visse typer polyphenoler. Vælg koffeinholdige te og kaffe, som koffein proces kan fjerne polyphenoler sammen med koffein.
  • Drik og øl i stedet for andre alkoholholdige drikkevarer. Hård spiritus er destilleret så væsentlige ikke indeholder polyfenoler. Rødvin er en tilknyttet "franske paradoks", som hovedsagelig indledte den opdagelse, at rødvin og andre vegetabilske fødevarer kan være meget vigtigt for sundheden og forebygge kroniske sygdomme. Rødvin er en meget rig kilde til den berømte polyfenol resveratrol, som er til stede i høje koncentrationer i skind af vindruer. For de højeste concentratons af resveratrol, vælge vine fra koldere, fugtige klimaer såsom New York og Oregon. Resveratrol dannes i store mængder af druerne i sådanne klimaer, fordi resveratrol er nødvendig for at beskytte de druer mug i sådanne forhold. Øl er også en stor kilde til polyfenoler, og indeholder et stort udvalg af polyfenoler. Dette er fordi øl er lavet med byg samt humle. Byg giver størstedelen af ​​polyphenoler findes i øl, men humle er en vigtig kilde til en række af polyphenoler. For de højeste koncentrationer af polyfenoler, vælger godt hoppede bitre øl, som f.eks India Pale Ales eller mørke øl. Mørk malt, der bruges til at gøre mørke øl giver melanoidin antioxidanter, der rent faktisk kan hjælpe med at holde hop polyphenol antioxidanter i øl under brygningen. Alkoholfri rødvin og øl er også tilgængelige og kan være en god kilde til polyfenoler samt.
 5. 5
  Spis mørk chokolade og kakaopulver. Chokolade og kakao er noget raffinerede, men er en af ​​de rigeste kilder til polyphenoler. Vælg mørk, bitter chokolade og usødet kakao. Det mættede fedt i chokolade bør ikke hæve dårlige kolesterol, hvis det indtages i moderate mængder.
 6. 6
  Vælg bitter, astringerende eller stærkt flavored vegetabilske fødevarer. Polyphenoler tendens til at være adstringerende, bitter eller barske på ganen. Ren granatæble juice er mærkbart adstringerende. Zittauerløg, der gør dig til at græde er højere i polyfenoler end søde løg. Vær sikker på at vælge polyfenol-rige fødevarer, som ikke er alt for sødet eller fortyndes, da sukker og andre sådanne ingredienser kan ophæve de sunde effekter af polyfenoler. Ufiltrerede, astringerende olivenolier er også gode kilder til polyphenoler.
 7. 7
  Shop for råvarer på landmændenes marked eller. Planter rejst økologisk eller i mere naturlige forhold kan være langt højere i polyfenoler. En italiensk undersøgelse, som fandt, at økologiske ferskner og pærer har højere niveauer af polyphenoler end konventionelle kolleger tyder på, at fraværet af pesticider fremmer en stærkere antioxidant forsvarssystem (dvs. flere polyfenoler). Planter faktisk producere polyfenoler for at beskytte sig mod sygdomme og skadedyr, især når der dyrkes i mindre end ideelle betingelser. Og så spiser planterne og polyfenoler beskytte dig!
 8. 8
  Kig efter polyfenoler, der er anført på købmand hylder, når de vælger producere. Mange supermarkeder rent faktisk liste visse poyphenols i producere sektion for mange grøntsager, selv om det er usandsynligt, at ordet "polyfenol" vil blive brugt. Kig efter ord som "phenol" og "anthocyanin". Andre sunde plante forbindelser, der ikke er polyphenoler vil også blive noteret, såsom carotenoid lutein. Prøv at skrive ned disse ord, og derefter søge efter dem på nettet til at bestemme præcis, hvad de er.
 9. 9
  Læs varedeklarationer og vælge fødevarer med børsnoterede polyfenoler. Mange nuværende fødevarer liste polyfenoler på deres etiketter. Nogle polyohenols kan være anført som stoffer såsom flavonoider, flavonoler eller anthocyaniner. Aktuelle produkter såsom antioxidant drikkevarer og chokolade specifikt liste polyphenoler og polyfenol flavonoler. Det er generelt ikke lovligt for alkoholholdige drikkevarer i Europa til liste polyfenoler på etiketten, selv om man Oregon vingård har noteret resveratrol på etiketten på deres 2002 Pinot Noir.
 10. 10
  Undgå fødevarer, der er kilder til frie radikaler og ødelægge antioxidant polyfenoler. Polyfenoler er antioxidanter, så fortrinsvis vil blive neutraliseret eller ødelagt af usunde frie radikaler. Det er godt, at frie radikaler kan neutraliseres ved polyphenoler, men polyphenoler vil ikke være i stand til at handle i kroppen i det omfang, er ønskelig. Derfor undgå fødevarer, der er højt frie radikaler såsom, kød og raffinerede fødevarer. Vær sikker på at undgå alt for kogt eller forkullede kød og kemisk behandlet kød såsom bacon. Dybstegte fødevarer er notoriske kilder til frie radikaler, som den dybe fritureolie kontinuerligt oxideres den opvarmes. Den stegte fødevarer kogte også ved meget høje temperaturer, er så mere frie radikaler dannet.
 11. 11
  Tag det roligt. Din krop vil bruge op antioxidant polyfenoler hurtigere, hvis du er under stress.

Tips

 • Hvis undgå koffein, undgå te, kaffe og chokolade.
 • Polyphenoler forbruges regelmæssigt over længere tid for at forebygge sygdom.
 • Forskellige polyhenols vil agere anderledes i kroppen, selvom de er i det væsentlige alle antioxidanter.
 • Mange forbindelser, såsom flavonoider og anthocyaniner er polyphenoler. De fleste sund plante forbindelser er polyphenoler, som begrebet polyfenol er meget generelt.
 • Polyphenoler der stadig forskes, og mange er ikke blevet opdaget og er ikke fuldt forstået.
 • Stol ikke blot om specifikke foranstaltninger for antioxidant aktivitet ved vurderingen af ​​polyfenoler af fødevarer. Disse foranstaltninger er ikke i stand til at måle det faktiske potentiale, specifikke sundhedsmæssige fordele ved særlige polyfenoler, heller ikke de specifikt mål til polyfenoler. De kan blot måler simple antioxidanter såsom vitamin C eller vitamin A.

Advarsler

 • Alkohol kan give sundhedsmæssige problemer. Må ikke begynde at drikke alkoholiske drikke for at få sundhedsmæssige fordele.
 • Polyfenoler er ikke medicin.