Wkedk

Hvordan til at helbrede armhule udslæt

Der er mange årsager til armhule udslæt og forskellige behandlinger for hver årsag. Armhule udslæt kan være resultatet af en parfume eller deodorant du er iført, er en sæbe produkt, du bruger, eller selv det tøj, end du slid. Symptomer kan omfatte kløe, udslæt, mørkfarvning af huden, afskalning, smerte og øget lugt. Hvis du oplever armhule udslæt, vil du ønsker at vide, hvordan man skal behandle og helbrede den betingelse. Her er hvordan.

Steps

Hvordan til at helbrede armhule udslæt. Stop infektion i underarm område forårsaget af tilstoppede eller irriteret hårsække.
Hvordan til at helbrede armhule udslæt. Stop infektion i underarm område forårsaget af tilstoppede eller irriteret hårsække.

Første del: at undersøge årsagen

 1. 1
  Stop infektion i underarm område forårsaget af tilstoppede eller irriteret hårsække. Denne tilstand kaldes folliculitis. Folliculitis starter, når hårsækkene bliver beskadiget eller anden grund, at blive smittet. Heldigvis kan denne irriterende tilstand undgås og behandles.
  • Bær tøj, der ikke er for stram i armhulen området. Gnidning og gnidning kan forårsage irritation.
  • Bær tøj, der giver din hud at ånde, især hvis du bor i et varmt klima.
  • Vær sikker på, at du ikke er følsomme eller allergiske over for nogen bestemt type materiale, såsom uld.
  • Vask dit tøj i ikke-irriterende vaskemiddel. Afstå fra at bruge nogen skyllemiddel.
 2. 2
  Stop barbering under armene for at se, om det er årsagen til din irritation. Barbering kan forårsage hårsækkene bliver indgroet og endda inficeret. Prøv voksning eller bruge en rigtige spørgsmål (hårfjerning agent) i stedet indtil tilstanden har ryddet op.
 3. 3
  Stop med at bruge deodoranter, sæber eller pulvere, der irriterer din hud. Deodoranter indeholder ofte aluminium, dufte, alkohol og parabener - som alle kan udløse en udslæt. Dette er en af ​​de letteste årsager til kløe eller rødme at eliminere.
  • Eksperimenter med hygiejneprodukter ved trial and error. Prøv at skifte til et duft-fri deodorant først. Hvis dette ikke helbrede udslæt, skifte til anden, helst duft-fri, sæbe. Hvis problemet fortsætter, skal du se en læge.
  • Nogle ikke-irriterende deodoranter at overveje, hvis du tror, ​​din deodorant eller antiperspirant kunne være synderen:
  • Kalium alun: Kalium Alum er et mineral, der har astringerende og antiseptiske egenskaber. Selv om det ikke forhindrer sved, er det effektivt til at hæmme væksten af ​​de bakterier, kropslugt. Det er almindeligt forekommende i sten-form og er meget billige.
  • Bagepulver: Bland en ottendedel af en teskefuld bagepulver med en lille smule vand - ikke opløses det - og gnid det under armene. Hvis du ønsker, kan du også støve en lille smule af bagepulver og majsstivelse under armene for en tørrere følelse.
  • Lemon: Den citronsyre i citronsaft også dræber bakterierne under dine arme. Tag en skive citron og knalde det under dine miner til en dejlig naturlig deodorant. Bare sørg for ikke at bruge citronsaft umiddelbart efter barbering.
  • Sprit: Fyld en sprayflaske med isopropylalkohol og simpelthen tåge under dine arme. For en dejlig duft, tilføje et par dråber af en æterisk olie som lavendel eller mynte, selvom dens sikrere at undgå duften helt.
 4. 4
  Praktisere god hygiejne for at undgå en underarm svampeinfektion. Den underarm område er en perfekt grobund for bakterier og svamp, fordi det er mørkt og fugtigt. Armhule udslæt kan skyldes dårlig hygiejne, men det er langt mere sandsynligt, at udslæt er et direkte resultat af varme, friktion eller kontakt med allergener.
 5. 5
  Overveje andre årsager til armhule udslæt. Disse kan omfatte allergier til fødevarer og medicin, gift vedbend eller forgifte eg, insektbid, eller en autoimmun sygdom såsom psoriasis. Vira, såsom influenza eller skoldkopper kan også forårsage udslæt. Kontakt din læge, hvis du har mistanke nogen af ​​disse som årsager til underarm inflammation.

Del to: behandle udslæt

 1. 1
  Følg tjekliste. Hvis du har udviklet armhule udslæt og begyndte nogle af de regimer, der er anført ovenfor, er det tid til at hjælpe med at dulme udslæt, først og fremmest. Følg disse trin for at hjælpe lindre udslæt.
  • Vask under armene med mild, duft-fri sæbe. Lad området tørre grundigt.
  • Bær løstsiddende tøj lavet af naturlige materialer såsom bomuld, jute og hør. Disse materialer vil hjælpe din hud ånde lettere, skære ned på chancen for folliculitis.
  • Drik fugtende væsker, der giver din krop optimalt regulere temperaturen. Vand og grøn te er bedst. Energidrikke, kaffe og andre diuretika er bedst undgås, fordi de kan dehydrere.
  • Brug en over-the-counter anti-svampe creme eller lotion. Det er de samme produkter, der anvendes mod svampeinfektioner i andre områder af kroppen, såsom fødder og lysken.
 2. 2
  At hjælpe med at dulme folliculitis, anvende en varm, fugtig komprimere til området. Den fugtige komprimere bør bidrage til at fremme dræning. Når vaskeklud er blevet brugt, erstatte det for en anden ren komprimere, næste gang du anvender det.
 3. 3
  Anvend beroligende olier eller lotion til det ramte område til at lindre smerter og ubehag. En olie indeholdende E-vitamin kan hjælpe, selvom topisk vitamin E kan irritere huden af ​​nogle mennesker. Andre olier, du kan overveje, er aloe vera, tea tree og emu.
  • En mild hydrocortison cremer påføres irriterede område for at hjælpe din armhule udslæt til at helbrede og samtidig forhindre irritation og kløe.
  • Calamine lotion er også et populært anti-klør fløde, der anvendes på udslæt.
  • Tag en vanilie bad. Prøv en kolloid store-købte produkt, eller lave dine egne havregryn bad ved indpakning 1 kop havregryn i en bomuldsklud eller sok og kogning, som du ville til at koge det. Lad det afkøle lidt, og bruge havregryn Omslaget som en svamp til at bade i.
 4. 4
  Undgå kradse på det angrebne område. Hudafskrabninger forårsaget af skrabe kan føre til svampe-eller bakteriel infektion. Brug et aktuelt salve, såsom hydrocortison, hvis kløen bliver uudholdelig.
 5. 5
  Besøg en læge, hvis det svampeinfektion ikke rydde op efter et kursus i over-the-counter behandlinger. Han kan være nødvendigt at ordinere en stærkere medicin. I mellemtiden er det i orden at tage ibuprofen eller aspirin for at lindre smerte og inflammation.

Advarsler

 • Udslæt forårsaget af allergi kan være livstruende. Hvis du har andre symptomer udover dit udslæt, se en læge med det samme. Disse symptomer omfatter hævelse af ansigt eller hals, vejrtrækningsbesvær, eller tab af bevidsthed. En lilla udslæt kan være et tegn på at der er noget alvorligt galt.