Wkedk

Hvordan til at fortælle, hvis du selv er absorberet

Der er en stor kløft mellem at elske dig selv og være selvoptaget. Elske dig selv er om at acceptere, hvem du er, vorter og alle, og gøre mest muligt ud af dine talenter, egenskaber og essens, det er også en position, hvorfra du føle sig trygge og har sundt selvværd, så du kan nå ud til andre og hjælpe dem med at vokse og få succes også. På den anden side er det at være selvoptaget antitesen af ​​sunde selv-kærlighed. Det handler om kun tænker på dine egne behov og ønsker, skubber væk andres behov og identificere kun de mennesker og situationer, hvor du vil gavne personligt fra interagere og forbinde. En selvoptaget person, koncentrerer kun på, hvad der vil få dem videre i livet, en tilstand, der er sjældent hensynsfuld over for andre mennesker, bortset fra deres nytteværdi.

Er du selvoptaget? Til en vis grad, kan de fleste af os være selvoptaget på bestemte tidspunkter i vores liv, at større eller mindre omfang. I mange tilfælde, lærer vi, at det ikke få os følelsen af ​​tilfredsstillelse, vi søger, og vi vende tilbage til pleje mere om andre. Men ved at bo selvoptaget hele tiden, risikerer du at fremmedgøre mange mennesker, bliver narcissistisk og kun nogensinde sætte dig selv først. Er det sker for dig? Denne artikel vil hjælpe dig til at arbejde det ud for dig selv.

Steps

Hvordan til at fortælle, hvis du selv er absorberet. Overvej, om du altid nødt til at være centrum for opmærksomhed.
Hvordan til at fortælle, hvis du selv er absorberet. Overvej, om du altid nødt til at være centrum for opmærksomhed.
 1. 1
  Overvej, om du altid nødt til at være centrum for opmærksomhed. Hvis du ikke er tilfreds, når andre ikke betaler direkte opmærksomhed til dig, kan det være fordi du er selvoptaget. Søger altid at være i centrum for andres opmærksomhed ved at bære lyst eller iøjnefaldende tøj, bliver højt, kan sprede sladder og lignende alle være måder, du bruger til at bo i centrum for opmærksomhed, uanset hvor rampelyset, du beslaglægger eller hvor mange mennesker, du bruger som foder til din historiefortælling eskapader.
  • Har du fokusere på dig selv som den vigtigste samtaleemne, når man taler til andre? Er du ude af stand til at spørge andre mennesker spørgsmål om deres interesser, liv og udtalelser? Har du slukker, når de begynder at tale om sig selv?
  • Har folk ofte henvise til dig som charmerende, når de først kender dig, men så holde deres afstand? En selvoptaget person, ofte er i stand til at vinde over andre gennem charme første omgang, men når det holder på at komme tilbage til dig, dine historier og dine problemer hele tiden, alle ser gennem charme og føler drænet snarere end imponeret.
 2. 2
  Tænk over hvordan du behandler følelser. Har du altid forsøge at sætte dine egne følelser, før alle andres? Sætte dine følelser først hele tiden kan gøre andre mennesker føler, at deres egne følelser ikke betyder noget. Desuden ved at skulle altid føle sig godt, eller blive beroliget af andre, at dine følelser er gyldige og reelle, kan du være tilbøjelig til at blive alt for følelsesladet og bruge gør drama som en måde at få andre til at lægge deres egne følelser til at forsøge og berolige din. Til sidst dette slidt tynd med alle mennesker omkring dig, den selvoptagede menneske er aldrig en pålidelig eller hensynsfuld fortrolige.
 3. 3
  Vurdere, hvordan du ser andre mennesker. Er du tilbøjelig til at tage en holdning af overlegenhed over for andre mennesker? Er de nærmeste mennesker i dit liv aldrig godt nok for dig, mens du er "for godt" for dem? Dette på trods af alt, hvad de har gjort for dig, og den pleje, de har kælet for dig? En følelse af at være overlegen, er arrogance og det fremmedgør mennesker hurtigt. Ved at antage, at andre mennesker er dumme, overfladisk og ikke så værdig som dig, du effektivt skære dig ud fra at blive elsket og at være intim med andre. Måske du gøre det fra en følelse af sårbarhed eller fordi du overdriver dårlige tidligere erfaringer, uanset årsagen, føler overlegen er et sikkert tegn på self absorption.
 4. 4
  Overvej, hvordan du se dine egne problemer og behov. Er du altid overbevist om, at dine problemer og behov er større og mere presserende betydning end nogen andens? Føler du, at medmindre en beslutning til dine problemer sættes i kraft nu, kan du hyperventilere, panik eller simpelthen ikke klare det? Det er selvoptaget til at forvente, at andre mennesker til at give dine problemer og behov prioriteres over alt andet. Det er selvoptaget til løbende lufte hvad er bekymrende og rystende dig, glemmer, at andre mennesker lider trængsler og problemer også.
  • Har du bebrejde andre mennesker for den måde, tingene har vist sig i dit liv? Tror du, at andre mennesker har undladt at opfylde dine behov hele tiden? Bebrejde andre er et fælles træk for dem, der lider selvoptagethed og narcissisme. Det er sikrere at begræde den tankeløshed andres end at handle og tage ansvar for dovenskab eller ligegyldighed mod at udvikle problemløsning evner.
 5. 5
  Finde ud af, hvordan du ønsker at få tingene gjort. En selvoptaget person er tilbøjelig til at antage, at hans eller hendes måde er den eneste måde at gøre tingene på. Enhver afvigelse behandles som en personlig fornærmelse, ikke at anerkende, at der ofte er mange måder at opnå det samme resultat, forudsat tålmodighed og tillid får en chance. Har du harbor en tro, at du har den eneste, rigtige måde at gøre tingene på arbejde, hjemme eller i skolen? Hvis ja, kan du blive hængende i en meget snæver tankegang, der får andre til at blive frustreret over din interferens og efterlader dig følelsen rasende eller skuffet, når folk ikke svarer til din måde.
  • Har du forsøger at vinde over alle andre omkring ved at sætte urealistiske mål? Hvis du tilrane dig selv døgnet rundt i mål, der er umulige at opnå, så kan du blive betragtet selvoptaget.
 6. 6
  Undersøg om du er en kontrollerende personlighed type. Søger kontrol over store dele af livet er ofte et tegn på urealistisk tankegang, fordi ud over os selv, der ikke er en masse ting, vi rent faktisk kan kontrollere, og især ikke andre væsener. Alligevel vil en selvoptaget person have en tendens til at ville kontrollere andre, både ud fra perspektivet om at få dem til at gøre, som stillede og til at opføre sig, som om den selvoptaget persons verden synspunkt er det eneste rigtige.
  • Har du indstillet "standarder" for, hvem der skal have lov til at tale med dig eller din partner, børn, søskende eller andre over hvem du føler dig "har kontrol"?
  • Laver du dramatiske springer til konklusioner om andre mennesker ikke omsorg for dig, når de ikke danse til din melodi eller gøre tingene på din måde? Det er manipulerende og forfalskning af deres følelser. Sætte ord, tanker og følelser i munden på andre er en måde at retfærdiggøre dit selvoptaget tilgang til alt, da det giver ikke plads til at overveje de andre folks sande motivationer og begrænsninger. Kun jeres noget.
 7. 7
  Overvej, om du kan lide at stjæle herlighed. Er tanken om at anerkende den rolle andre har spillet i dine succeser få dig til at gyse i afsky? Er du altid klar til at tage hele æren for resultater uden at gøre det klart, hvem der ellers tælles, hvorved badning dig selv i personlig Herlighed? At skulle være klappede over alle andre mennesker, og søger at dække over deres engagement i din succes er selvoptagethed og vil ikke vinde dig nogen venner eller fans.
  • Information hamstring kan være et tegn på selvoptagethed. Hvis du har en tro på, at du kun vil forblive i en position af total myndighed eller magt over andre ved ikke at dele information, kan dette være et tegn på at være selvoptaget. Det er også en farlig måde at opføre sig i Information Age, når de deler information betragtes som en prioritet.
 8. 8
  Genopdag selv-kærlighed og erobre selvoptagethed. Facing være selvoptaget er ikke let. Faktisk er det ligefrem konfrontere og skræmmende, og det er forpligtet til at gøre dig føle defensiv i første omgang, især da selvoptagethed er ofte en defensiv reaktion i sig selv fortiden gør ondt eller letdowns. Alligevel er det usundt at lade negative tidligere begivenheder fortsætte med at bygge et uigennemtrængeligt fort omkring dig. Du har et ansvar for dig selv at leve et liv mindre hæmmet af perfektionisme, frygt og drama.
  • Tilgiv dig selv. Erkender fremmedgørende, vækst-kvælende og kontrollere personlighedstræk er ikke sjovt og vender dem kræver mod. Ved at tilgive dig selv først og fremmest, du begynder at genvinde en vis magt over forsvarsmekanisme, du har vedtaget, og du kan begynde at se din adfærd mere objektivt, så du kan vælge og vrage bedre personlighedstræk fra her på.
  • Indse, at mange, hvis ikke alle, mennesker lider i livet på et tidspunkt. Det handler om hvordan du vælger at reagere på denne lidelse, der betyder noget, for du ikke kan forhindre lidelse opstår igen.
  • Lad andre folk taler om sig selv til en forandring. Og lyt med meget åbne ører og hjerte. Faktisk tillader dig selv at absorbere, hvad de fortæller dig i stedet lukke ned og venter på den næste kløft at indsætte dine egne meninger. Og lære at berolige din følelse af at være defensiv, når de åbner op og fortæller dig, hvordan dine og kontrollerende selvoptaget måder såre dem. Takke dem for deres indsigt frem for at undgå eller argumentere med dem.
  • Måske søger hjælp gennem terapi. Hvis du har et stærkt behov for godkendelse, validering eller opmærksomhed, og du kan ikke sætte fingeren på, hvorfor du er så drevet kan behandling hjælpe dig med at sortere igennem problemer fra fortiden, som fik dig til at føle denne måde.
  • Seek vrede behandling, hvis det er relevant. Hvis du finder dig selv at blive vred, når du ikke får din egen måde, eller tingene ikke går som du vil have dem til, så vrede ledelse er afgørende for at hjælpe dig med at leve et lykkeligere, mindre kontrollerende liv. Husk, du kan ikke styre de fleste ting, men forsøger at gøre det kan efterlade dig bitter, vred og sårede.
  • Fang dig selv, når du starter over-dramatisere eller er manipulerende. Tilgiv dig selv, men ikke gentager adfærden. Undskyld til alle, hvis det er nødvendigt, folk vil se, at du forsøger at reformere og vil være mere tilbøjelige til at støtte din ændring måder.
  • Lær forskellen mellem højt selvværd og høj selvoptagethed. Læn mod at opbygge dit selvværd og corralling din selvoptagethed.

Tips

 • Selvoptagethed er ikke nødvendigvis narcissisme, men det kan blive til denne lidelse, hvis fortsatte og hengivet sig overdrevent.
 • Hvis du er selvoptaget som et resultat af andre, mobning dig i fortiden, ikke trash-talk uskyldige mennesker, der bekymrer sig om dig. Søg hjælp, hvis du ikke kan bevæge sig forbi oplevelsen.
 • Bibliotherapy kan hjælpe dig. Læse bøger om at øge selvværd, administrerende vrede, være tålmodig og lignende. Andre mennesker har været her før dig, er du ikke alene, og der er mange ressourcer at trække på for at overvinde din selvoptagethed.
 • Når du gemmer din energi til dig selv, og er ligeglad for andre, vil du have et kedeligt liv, og vil ikke blive bedt om at ting, der betyder.
 • Må ikke være bange for at græde. Gråd er ikke et tegn på at miste kontrollen, det er et tegn på at du er menneskelig og har grænser, der er blevet overtrådt. Gråd kan være meget afføringsmiddel, så du kan komme videre fra, hvad har bragt det på.
 • Husk dette citat, "Perfektion staver lammelse".

Advarsler

 • Må ikke blive overrasket, hvis folk oprette grænser omkring dig og vælger at tilbringe så lidt tid i dit nærvær som muligt. Dette er en standard coping mekanisme fordi ikke selvoptaget folk ved, at de ikke kan ændre dig selv, hvis du tror du kan ændre dem. Tage deres fravær som et tegn på, at din selvoptagethed er blevet alt for meget for dem.