Wkedk

Hvordan at prale uden at være arrogant

Når du forsøger at få noget, du virkelig ønsker i livet, uanset om du er skyde for en forfremmelse på arbejdspladsen, forsøger at bejle til en ny kærlighed interesse eller kampagne for at vinde et valg, er du nødt til at sælge dig selv og dine præstationer. På samme tid, når du krydser linjen fra ægte selvtillid ind i fuldstændig arrogance er du nødt til straks at slå folk ud. Det er okay at prale om de ting du gør godt, så længe du ikke kommer ud at ligne du er fuld af dig selv. Lær at prale på en måde, der ikke vil gøre folk tror, ​​du er arrogant.

Steps

Hvordan at prale uden at være arrogant. Start med en selvsikker, ikke arrogant, tankegang.
Hvordan at prale uden at være arrogant. Start med en selvsikker, ikke arrogant, tankegang.
 1. 1
  Start med en selvsikker, ikke arrogant, tankegang. Arrogance kommer fra et sted af usikkerhed. Arrogante mennesker taler højt om deres resultater eller deres ejendele for at få opmærksomhed fra andre mennesker. Mest sandsynligt, er de dækker deres egne følelser af ikke at være god nok.
  • Når du er sikker i dit sind, er du sikker, fordi du kender dig selv, og du ved, hvad du har at tilbyde. Du vil aldrig motiveret til at prale bare for at føle bedre end andre mennesker. Du fremme dig selv, fordi du ved, at hvad du har at tilbyde virkeligt kan gavne andre mennesker. For eksempel, "My dokumenteret erfaring som leder gør mig den perfekte person for dette team." Du praler dine evner, men på samme tid, du kender i dit sind, dine færdigheder kan gavne andre.
  • Spørg dig selv, hvorfor du er ved at prale. Hvis du prale om dig selv bare for at imponere andre mennesker eller for at gøre dig selv føler sig bedre end dem, så du kommer til at komme på tværs som arrogant. Trygge mennesker ved, at selv om ikke alle vil kunne lide dem, skal de stadig forfølger hvad der betyder noget for dem uden at blive fazed ved uberettiget kritik. Du ved, når du er prale om noget, du har gjort, fordi du prøver at fiske efter komplimenter. Når det sker, tie stille og fokusere på at udvikle indre selvtillid i stedet for verbalt pral.
 2. 2
  Tal målbevidst om dig selv. Vi kan alle lide at fortælle andre om, hvad vi har gjort, oplevet og opnået i livet. Hvis folk indser, at de har lært noget fra dig snarere end at tro, du er blot prale om dig selv, så vil de se den førende i dig og sætter pris på dine kvaliteter for hvad de virkelig er.
  • Fokus på at påpege dine resultater med en følelse af formål. Formidle ideer og vejledning til andre, der ønsker at gøre noget lignende. Derefter vil du have en mulighed for at prale lidt undervisning andre principperne bag dine vellykkede tilgange. For eksempel, "Jeg hører du ønsker at gøre en fundraiser for en oversøisk rejse. Jeg rejste 22390€ sidste år for min organisation ved at gøre ________. Hvis du ønsker at chatte engang, jeg er her for at hjælpe."
  • Tal om dine styrker. Hvis du leder efter en lederrolle i din arbejdsplads, samfund eller skole, er du nødt til at bevise, at du er en stærk leder, der har, hvad det tager at gøre arbejdet. Bare husk at påpege, hvordan disse styrker vil gavne andre mennesker i stedet for bare prale om dig selv til slagtilfælde dit eget ego. For eksempel, "En af mine styrker er min evne til at motivere folk. Hvis du vælger mig til dette job, får du en person, der kan samle andre mennesker bag det, vi ønsker at opnå."
 3. 3
  Indrøm din usikkerhed. Mange mennesker prale at dække op følelser af utilstrækkelighed. Selv de mest tillidsfulde folk i verden til tider spekulerer på, om de kommer til at være i stand til at gøre, hvad de skal gøre.
  • Viser sårbarhed i det offentlige er faktisk et tegn på styrke, især når du deler dine følelser, så du kan hjælpe andre, der føler den samme tvivl, som du har følt. På denne måde er du et eksempel på, hvordan det er muligt både at være en achiever og nogen, der har til at overvinde usikkerhed, inspirere andre til at tro, at de kan gøre det samme.
  • Anerkend følelser af angst eller nervøsitet. For eksempel kan du sige, "Der var tidspunkter, hvor jeg virkelig tvivlede vi kunne vinde valget, og jeg plejede at ikke være i stand til at sove om natten. Måske føler du dig på samme måde nu, men bare holde gør hvad du synes er rigtige, og du vil være okay. " Alle tager trøst i tanken om, at de mennesker, som de ser op til at føle sig usikre tider, også.
  • Laugh på dig selv, når du laver en fejl. Må ikke dække op for fejl ved at gøre undskyldninger. Folk vil sætte pris på din evne til at vurdere dig selv ærligt og med god humor.
 4. 4
  Hold "i" ud af det. Når du taler om dig selv, skal du ikke bruge ordet "I" i hver sætning. Du vil komme på tværs som arrogant, selvcentreret og selvoptaget. Du kan ikke udrette alt på egen hånd, og du bør ikke tage hele æren for alt det gode, der er sket for dig. En person, der kan forene andre mennesker sammen bag en årsag og anerkende deres arbejde er langt mere værdifuld end en person, der tager al æren for alt.
  • Brug "vi" i stedet for "I." For eksempel kan du sige: "Vi vandt mesterskabet, fordi vi kom sammen som et team, og jeg var glad for at yde bidrag var en del af denne pakke sejr."
  • Giv andre mennesker kudos. Uanset hvad du har gjort, du har gjort takket være den hjælp og støtte fra andre. For eksempel, "Jeg startede min egen succesfulde virksomhed, men jeg har aldrig kunne have gjort det uden venner og familie, der bakkes mig hvert skridt på vejen."
 5. 5
  Undgå lyden af din egen stemme. Arrogant, selvcentrerede mennesker har en tendens til at gå på og om sig selv og deres bedrifter, mens deres lyttere er på udkig efter en flugtvej.
  • Lær at spotte kropssprog signaler som glaserede øjne, kigger på uret, eller plukke på fnug på tøjet. Disse signaler kan vise dig, at du får trættende, og du nødt til at stoppe prale. Stoppe med at tale om dig selv og bede den anden person om sig selv.
  • Til formål at lytte og give resumé feedback, der afslører, at du forstår, hvad lytteren har sagt. For eksempel, "Hvad jeg hører dig sige, er..." At gøre det er både en kompliment til dem, og en glimrende overvejelser om din karakter. Listening vil altid imponere folk, især når du gør det klart, du forstår.
  • Være kortfattede. Hvis du kan få din idé på tværs i en 1 eller 2 sætning erklæring, hvad du siger, er mere tilbøjelige til at holde fast i folks bevidsthed. Hvis du vandre på om dig selv i 15 minutter, så folk kommer til at løbe væk fra dig, næste gang de ser dig komme ned i hallen, fordi de vil synes, du er arrogant og irriterende.
 6. 6
  Undgå at kritisere andre mennesker til at føle sig godt om dig selv. Arrogante mennesker forsøger at bringe alle andre ned, men gavmilde folk bygger folk op.
  • Må ikke kritisere andre i samme åndedrag som udråber dine præstationer eller spille "one-upmanship" spil. Må komplimentere dem på noget, du rent faktisk kan lide eller værdsætte om dem. "Du er en stor lytteren. Jeg elsker at hænge rundt med dig." Eller "Jeg kan lide den måde, du taler altid op for dig selv. Det gør du fed og interessant."
  • Indramme dine andres meninger i en positiv eller neutral måde, når du taler om dem. Hvis du ikke kan sige noget virkelig positivt, så sige noget neutral. For eksempel, i stedet for at sige "Carmen er en forfærdelig sælger," siger, "Jeg har bemærket, at Carmen synes at kæmpe for at forbinde med folk i løbet af en salgstransaktion."
 7. 7
  Giv oprigtige komplimenter til andre. folk ofte for de ting, de gør, at du virkelig beundrer. Aldrig give en kompliment, der er falsk.
  • Når en person komplimenter dig, ikke starte i en diskussion af, hvor stor du er. Være ydmyge, accepterer kompliment og sige "tak". Hvis du har brug for at sige mere, sige noget som: "Jeg sætter pris på, at du bemærket. Dette er noget, jeg har virkelig været arbejdet på i mit liv."
  • Du behøver ikke altid nødt til at returnere en kompliment, hvis du ikke har noget oprigtig at sige. Et simpelt "tak, jeg sætter pris du siger noget" er tilstrækkelig.
 8. 8
  Opbyg din selvtillid. I stedet for at prale til andre mennesker i håb om at de vil give dig et ego boost, finde nye måder at øge din tillid til dig selv.
  • Læg mærke til den frekvens, hvor folk kompliment dig. Hvis du modtager en masse komplimenter for dit arbejde, dine kvaliteter som en ven eller et familiemedlem, eller for din kreativitet, så kan du optage de komplimenter og føler sig godt om, hvad du gør.
  • Gøre ting for andre mennesker. Hjælpe andre, fortæller en vittighed, laver et kreativt arbejde eller gøre en andens dag med en kompliment, vil du føle dig godt om dig selv, uden at det er nødvendigt at prale om din storhed.
  • Hænge ud med folk der kan lide dig og værdsætter dig præcis som du er. Så mange mennesker fokusere på glædeligt uværdige mennesker, som kun trække dem ned i stedet for at stole på folk, der accepterer dem uden betingelser.
  • Gør dig stolt. Definer dine prioriteringer og dine værdier og lever efter dem uden at forvente komplimenter. Når du er autentisk, vil du aldrig behøver at prale for at føle sig godt om dine valg.
 9. 9
  Lad dine handlinger gøre det taler for dig. Den måde, du opfører dig, hvis du er hæderlig, vil give dig respekt for mange mennesker. Du vil ikke have at prale på alle, fordi folk vil beundre dig bare for, hvordan du lever dit liv. Hvis du ønsker at fylde et rum med ærefrygt, når du går ind, vil du nødt til at gøre noget for at fortjene det.

Tips

 • Må ikke begynde at akkumulere materielle ting bare så du kan prale om dem. Hvis du har en fantastisk ny sportsvogn og et Rolex, men du er tomme på indersiden, vil ingen mængde af prale om dine ejendele gøre du føler dig bedre om dig selv.
 • Bragging indirekte er også en måde også. Ligesom for eksempel, kan du lave en lille klage, der er "beskedne". I en vis forstand. - Sig du fået en ny iPhone. Man kan sige, "Åh jeg ville ønske min familie fik iPhones til deres fødselsdag også."

Advarsler

 • Forskellige kulturer har forskellige holdninger til praleri. For eksempel har en tendens europæerne til at blive bragt op til værdien individualisme, og de taler om deres præstationer. Folk i visse andre lande er opdraget til at være meget beskeden med andre og til at tænke, at det er gauche at tale om deres resultater åbent. Være respekt for disse forskelle, før du begynder at prale.